2016 Şubat Anneleri

Muhallebi kadar tok tutmaz sanki canım. Bilmemki bir dene istersen.
Muhallebiyi nasil yapiyosun canim ben gecen gun armutlu yaptim az biseyde olsa yedi
Bizimki artik emeklemek degil yurumek istiyor.. alicaksin elinden tutucaksin yuruyecek o :) yada bir yere tutunucak iste, erkek ya koca adam oldu yani.. yakinda kizlarin pesinden kosarsa sasmam
Kosarlar erkek adam bunlar artik benmkide besigin kenarindan tutunuyo ama tek eliyle kafayi kaldiriyo sadece korkyrm valla bugnde ruyamda besikten cikms yerde oturuyordu oyle gordm hayir olsun
Cok sukur sutum var canim suyu cok iciyorm ondan mi blmyrm bazen emmek istemiyo gogsumun agrisi koluma vuruyo insallah emzireblrm 2 yasina kadar yeterde

Canim yeter ama iki yasina dogru artik azalmis olur ama iste yinede koruyucu gorevini ustlenir.. bende vermek isterim yettigi kadar tabi

Canim yeter ama iki yasina dogru artik azalmis olur ama iste yinede koruyucu gorevini ustlenir.. bende vermek isterim yettigi kadar tabi
Insallah yaa kucukken daha cok emmek istiyodu simdi 2 3 dk emiyo skliyo etrafa bakip duruyo sabah babasi ise gitti donup donup kapiya bakiyo arkasindan

Hadi yaa ben bi muhallebiyi deneyim o zaman ama gecrn gun tam 8 bucuk saat hic emmeden uyanmadan uyudu gece sutum tok tutmasa o kadar nasil uyucak ki
Maşallah ciddi misin:) yoğurt verdikten sonra mı bu kadar çok uyudu canım? demek benimkini etkilemiyorya ben 3 saat uyusun diye dua ediyorum uyanmadan yani 8 buçuk saat mı maşallah nazarlardan korusun allah

Canım arımamanın pirinç unundan yapıyorum. Azıcık daha büdüğünde kendim muhallebi yapacagım. Undan muhallebi ağır olur. Pirinçunudanda tutturamadım.
arımama pirinç unu kullanıyorum. Emirde çok sevdi. Bazen içine meyve rendeleyip de koyuyorum. Armut kayısı şeftali ne varsa..
Kaşık mamasıda milupanın 5 meyveli kaşık mamasını aldım. Onuda sevdi.
Sabahlarıda yumurta sarısı ve beyaz peynir eziyorum. Çavdarlı tahıl toz karışımı var. Onu su ile ezdiriyorum. İçine yumurta ve peynir koyuyorum. Onuda sevdi. Bakalım şimdilik böyle..
Bebeginin sevdiği birşey bulman lazım. Yoksa kesinlikle açmıyor minnoşlar. Nasıl kapatıp kilitliyorlar insan şaşırıyor.

Maşallah ciddi misin:) yoğurt verdikten sonra mı bu kadar çok uyudu canım? demek benimkini etkilemiyorya ben 3 saat uyusun diye dua ediyorum uyanmadan yani 8 buçuk saat mı maşallah nazarlardan korusun allah
Yok canim normal emmisti sadece hatta o gun hic bisey vermedm uyudu bende sasrdm ilk defa araliksiz o kadar uyudu oncede 5 saaat uyuyodu araliksiz ama smdi 2 saatte 1 saatte bi kalkiyo

Ya ne kadar cok sey veriyosn ben daha baslayadm o kadar dun sabah pankek yaptim eline verdm biraz isirarak yedi diste yok ya kopardi valla cok az bide minicik bi kavanoz yogurt yedi o kadar eline almak icin cabaliyo benimki ben yedirirken nasil zorlaniyorm gulduruyorm gulerken agzina sokuyorm kaşığı ama smdi ogrendi oyle yaptigimi agzini acmadan guluyo bugn daha hic bsy vermedm aksam yogurt veririm yine yada muhallebi yaparm

Sabah kahvaltı veriyorum öğlen meyve ikindi gibi sebze veriyorum. Sebzeyi çok az yiyor 2.3 kaşık anca. Sadece alışsın diye veriyorum. Akşam yatarkende muhallebi veya kaşık maması veriyorum.
Artık 6 aylık oldular birde biz yerken istiyorlar. Verdiğim ek gıdaları o ne kadar isterse o kadar veriyorum. 2 kaşıksa 2 kaşık 5 kşıksa 5 kaşık zorlamıyorum sadece veriyorum işte.
Benimkinin kilo alımı azdı ya devam sütü yerine ek gıdaya tam geçeyim bari dedim.
Sen bebeginin keyfine göre ayarlarsın canım. hepsi farklı

Bu ay 550 gram alms canim hemsire artik az alcak dedi baska bisey demedi gunduz hic uyumuyo dogru duzgun 15 dk 20 dk cok nadir bazi gunler 2 saat uyudugu oluyo bide uyanikken surekli emekliyo yere koyuyorum kucakta durmuyo oturmayida sevmiyo kipir kipir

Maşallah kuzuna bayagı hareketli yinede bukdar harekete iyi kg almış. :) maşallah
Benimki anca oturacak veya biri tutacak da yürüyecek emeklemekte hiiç gözü yok yüzüstü dönünce hemen aglıyor beni düzelt diye

Bizimkide cok şükür 5 yada 7 gibi uyanıyor bi ara saat basi kalkiodu bende muhallebi vermeme rağmen genede kalkiyodu anladim ki sıcaktan dalamiyodu ben bile uyuyamiyorum misafir odasina koltukta yattim oğlumada yer yatağı yaptim misler gibi uyuduu :)

Haha benimki sirt ustu yatmiyo hic uyurkende yuzustu dizleri aksam kipkirmizi olmstu emeklemekten yorulmuyoda hic mutfakta bi bulasik makinesine bi buzdolabina gidiyo ne anliyosa

Biz cam acik yatyrz hatta sabaha karrsi o kadar soguk oluyo ki ben bile usuyorm sicaktan degil heralde

En azindan bunda kendi bir yerden destek aliyor kaslarida gelisir.. Ben birde su askili yurutecler var ya avmlerden gormussunuzdur baba tutuyor askilarindan bebek yuruyor filan ondan alirsam bakici tutup yurutur iste :)
Bizde var ondan çok zor o ya. Bebek dengesini zor kuruyor içinde. Çocuk yamuluyor düşecek gibi oluyor belki daha kalitelisi daha rahat olur ama 8kg.yu da taşıması yürütmesi çok zor oluyor. Tavana monte zıp zıplar var aynı model. Zıplasın dursun tabi onlar da sabit bi yerde duruyor ama yine de uzun süre oynar onunla

Haha benimki sirt ustu yatmiyo hic uyurkende yuzustu dizleri aksam kipkirmizi olmstu emeklemekten yorulmuyoda hic mutfakta bi bulasik makinesine bi buzdolabina gidiyo ne anliyosa
hihi az daha büyüsün bak makinenin kapağına çıkıp oturacak makineyi boşaltacak

Herkes bebekle ugrasmaktan vakit bulamiyo bende giriyorum okuyum diye 2 3 sayfa anca oluyo
Aynen canım ya önceden bi gün girmesem yüzlerce sayfa oluyordu son sayfaları okuyabiliyordunm ancak. Şimdi bi kaç günde bir de girsem bi kaç sayfa ancak oluyor. Ben de bugünlük biraz rahatım dün annemler geldi sildi süpürdü evimi yemeğimi de koydum çocukların yemekleri çorbaları da hazır dinleniyorum akşam yemeğine de davetliyiz akşam yemek derdim de yok. Gerçi yarın akşam ark.lar gelcek ama kolay bi şeyler yaparım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…