canım kuzım 6 kilo 3 numara kullanıyorum prima aktif bebek 4-9 kilo arası küçük gelmiyor aaslında daha önceki pakette böyle olmamıştıCanim bende kullaniyorum biyu kucuk geldiginde oluyo birnumara buyugunu al bence
canim premium care de aktif bebe de kullandim öyle bir sorun olmadi bez 10saat falan dursa dolu olsa bile kaldi ki az cisle hic olmamali primanin sahtesi cok batrolunu kontrol et özellikle premium care in cok fazla sahtesi var piyasada
benim kuzım içmiyor zaten su ne su ne mama çok iştahsız herşey zorla ağlaya sızlaya azıcık odaCanbebe kullanıyorum öyle bi sorun yoktu ama son 2 gündür beyaz seker yapiskan gibi şeyler görüyorum bende acaba susuzmu kalıyolar
aktif bebek canım benimki bende ķullandım ikisinide aynen hiç böyle olmamıştı ilk defa oluyor nasıl anlarım bandrolden sahte olup olmadığınıcanim premium care de aktif bebe de kullandim öyle bir sorun olmadi bez 10saat falan dursa dolu olsa bile kaldi ki az cisle hic olmamali primanin sahtesi cok batrolunu kontrol et özellikle premium care in cok fazla sahtesi var piyasada
canım ne alemde iştahınız benim kuzım hala çok iştahsız ağlaya sızlaya zorla oda azıcık zayıfladı iyice resmini görenler hep zayıflamış diyor ki resimde daha kilolu çıkıyor aslında bir çocuk bu kadar mı hiçbirşeyi sevmezEmzirmiyorum ben ama yinede yememe içmeme dikkat etmeliyim sağlığım için.. Tek başıma bebeğime ve eve koşturmaktan epey zayıf ve bakımsız kaldım :// ek gıdalara başlayınca bebeklerde kilo alımında yavaşlama mı oluyor bende anlamadım. Benim kızım da geçen ay 250 gram aldı. Bu ay bakalm ne kadar almış.. 6 kiloya bi türlü ulaşamadık gitti.. Neyse sağlıklı olsunlar da kiloyu ilerde alırlar.
Ben alıcam gibi bundan :) bir deneyeyimYüzüstü degilde yan düşebiliyorlar. Öne doğru bayagı destekli. Bebekler kolay kolay bırakmıyor. Sıkı sıkı yapışıyorlar :) Ama düşerken bırakmadıkları için beraber düşüyorlar. Bebege zararlı bir durumu yok yani canını acıtmıyor. Ama tabi düşmüş oluyorlar. :)
Bencede oynar koca sey yani :) sanirim bu daha aklima yatti yuruttectenseBiz bundan almıştık fisher price.ınkini. Yine eğilip peşinden koşman gerekiyor yürmesini yada bizim işimizi kolaylaştırmıyor ama yürüdkten sonra bacak kaslarını güçlendiriyor ve herkese tavsiye ederim 3yaşında kızım hala onunla oynuyor
En azindan bunda kendi bir yerden destek aliyor kaslarida gelisir.. Ben birde su askili yurutecler var ya avmlerden gormussunuzdur baba tutuyor askilarindan bebek yuruyor filan ondan alirsam bakici tutup yurutur iste :)Seninki çok hareketli lazım sana yürüteç ama yüksekliğini çok iyi ayarlaman lazım canım. Benimkilerin şimdilik biri hareketli diğerinde pek hareket yok. Oturma odam da dar. Büyük kızım sıralarken koltuktan koltuğa geçti ve yürüdü çok fazla yürütmeye gerek kalmadı ama yürüttüğümüz zaman belimiz kopardı
Herkes bebekle ugrasmaktan vakit bulamiyo bende giriyorum okuyum diye 2 3 sayfa anca oluyoHerkes nerdee yaahamileyken birkaç saat okumasam 20-30 sayfa birikirdi, şincikk sinek avlıyorum herkes bebeğiyle uğraşıyor tabi :)))) ben uyuttum kızçemi ama birazdan ıghhh deyip uyanır
Onu bnde istyrm aslinda ama bnmki emeklemeye bayiliyo dun nereye gitsem arkamdan geldi bide dikkatibi ceken bisey gormesin ucarak gidiyo resmen dizleride kipkirrmizi olms hic yorlmuyodaEn azindan bunda kendi bir yerden destek aliyor kaslarida gelisir.. Ben birde su askili yurutecler var ya avmlerden gormussunuzdur baba tutuyor askilarindan bebek yuruyor filan ondan alirsam bakici tutup yurutur iste :)
Bol bol su iciyorum 5 litre su iciyormdur heralde cok susuyorm cunku ek gidayadi oyle cok bsy vermiyorm hatta bazi gunler hic bsy vermiyorm dun sadece yogurt verdm bu ayda 550 gram alms artik az alcak dedi hemsire yani suyun yarari var bence cunku 6 ayimiz bitti 29unda biz hala sütle besleniyorzKızlar sutum artsın diye hafta sonu ilk dönemlerdeki gibi iki saatte bir sağsam veya emzirsem çoğalırmı yoksa etki etmezmi? Herkeste biraz azalma var ama ben birde suyuda azalttım yediklerimede pek dikkat ediyorum sayılmaz, biraz daha çoğalsa hiç fena olmaz hani :/
Bende yedirmek istyrm ama yemiyo ki acmiyo agzini eşşek bu aksam zorla da olsa deneyim bi bakalm dun yaptigim yogurttan verdm sevdi yedi oda tok tutar mi kiilknurrr22
Canım ben 2 akşamdır gece yatırmadan hemen önce (20.30 dk) muhallebi yada kaşık maması veriyorum. 2 gecedir 2 ye düştü uyanması
Sabah kalkmasıda 6 idi. 2 gündür 7.30 da kalkıyor.
Ayy nasıl mutluyum
Çocuğum çabuk acıktığı için uyanıyormuş meger
artık büyüyorlar ya bizim sütler tok tutmamaya başlıyor.
Muhallebi kadar tok tutmaz sanki canım. Bilmemki bir dene istersen.Bende yedirmek istyrm ama yemiyo ki acmiyo agzini eşşek bu aksam zorla da olsa deneyim bi bakalm dun yaptigim yogurttan verdm sevdi yedi oda tok tutar mi ki
Bizimki artik emeklemek degil yurumek istiyor.. alicaksin elinden tutucaksin yuruyecek o :) yada bir yere tutunucak iste, erkek ya koca adam oldu yani.. yakinda kizlarin pesinden kosarsa sasmamOnu bnde istyrm aslinda ama bnmki emeklemeye bayiliyo dun nereye gitsem arkamdan geldi bide dikkatibi ceken bisey gormesin ucarak gidiyo resmen dizleride kipkirrmizi olms hic yorlmuyoda
Bizimki uc haftada (cunku gecen ay bayramdan oturu ben 11 gun sonra goturdum) 300 gr almis :/ Ebe begendi, iki diste cikardi neticede ilk cikardigi gunler pek emmek istemedi cani yandigindan.. cumartesi doktorumuza gidicez onda tam bir ay arayla gitmis olucaz bakalim o ne diyecek :) Ben suyu azalattim bu arada ya.. yani sutum var ama ilk on sutu vardi ya sulu o artik yok, direk yagli geliyor.. bu iyi birseymi kotu birseymi bilmiyorum ama goyuslerimi sisiren oydu :)Bol bol su iciyorum 5 litre su iciyormdur heralde cok susuyorm cunku ek gidayadi oyle cok bsy vermiyorm hatta bazi gunler hic bsy vermiyorm dun sadece yogurt verdm bu ayda 550 gram alms artik az alcak dedi hemsire yani suyun yarari var bence cunku 6 ayimiz bitti 29unda biz hala sütle besleniyorz
ben öyle bi şey yasamadim canım. dediğin gibi belki bu pakette sorun vardır.Prima kullanan arkadaşlar size sorum var kızımın bezini2-3 saate değiştiriyorum ama bezin arka kısmındaki jeller çıkıp kuzımın popişine yapışmış oluyor sizde de varmı böyle birşey çokta ıslatmıyor altını iştahsız suyu içmiyor çok az çişte bile böyle oluyor daha önce olmuyordu bu pakettemi sorun var anlamadım birde bezin sol kenarının ortasında pembe sarı mavi turuncu yuvarlaklar var
Yaaaa super haber :)) bende baslicam cumartesi bir doktorumuzu gorelim, bakalim doktor abla hangi mamalari bize tavsiye edicek.. artik kahvaltida yapabilicek oglusum sanirim :) Bende bir heyecan bir heyecan :)))ilknurrr22
Canım ben 2 akşamdır gece yatırmadan hemen önce (20.30 dk) muhallebi yada kaşık maması veriyorum. 2 gecedir 2 ye düştü uyanması
Sabah kalkmasıda 6 idi. 2 gündür 7.30 da kalkıyor.
Ayy nasıl mutluyum
Çocuğum çabuk acıktığı için uyanıyormuş meger
artık büyüyorlar ya bizim sütler tok tutmamaya başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?