2016 Şubat Anneleri

Ha haa yazik sizee :)

Canım emziren anneler için boya önerilmiyor diye biliyorum ben ama
Yoksa kuaför benimi sepetlediçünkü benim saçlar uzun birde sık kıvırcık dogum yapmış birine göre de oldukça gürbuna kuaförün kalabalıklıgı da eklenince kucağım da çocuğu gördü tabi emziriyırsan bir 6 ay bekleyelim hocam dedi oysa ben ne Mutlu gitmiştim çünkü bir şekilde değişiklik yapmam lazım artık kilomu değiştiremiyorum bari saçımı değiştireyim degil mi ama

Bim markette Jenny&Willy diye bir bez var onu kullanıyoruz hem fiyatı süper hem kokmuyor. Içim rahat valla. Bize Medical Park ta tavsiye ettiler. Prima hiç kullanmadım öyle kötü kokuyor ki zaten doktorlar bebeğin çişini tutsun rahat etsin pişik olmasın diye yoğun miktarda kimyasal kullanıldığını söyledi. Dalin jonhsons bu markaları da kesinlikle kullanmayın. Sebamed tavsiye ederim.

Ben bim bezini sevemedim canım. Kaka mutlaka çıkarıyor. kıyafet her şey batıyor. Eşik bir paket almıştı gündüz kullanayim bitsin dedim .

canım pek anlayamadım primanın içindeki kimyasallardan dolayı bebekler çişinimi tutuyormuş doğrumu anlamışım idrar tahlili için 3 saat kızımın çişini yapmasını beklemiştik dr geldi baktı ve idrarını tutuyor demişti neden dediğimde olabilir demişti

bayram dönüşü dedikodular kv kp görümce eltilerr falan..şenlenir burası
Benden bu sefer dedikodu yok gayet iyilerdi gerçi bizimkiler zaten mecburiyetten yanyana geldiklerinde süperler dün akşamüstü memleketten kv. ler geldi evlerine gittik eltimler de geldi. Tam ikizlerin aç ve uykusuz zamanları deliriyorlar. Mamalarını hazırlarken çocuklarla ilgilendiler eltim hemeb birini aldı yedirdi uyuttu hatta bilge gürültüden 3kez uyandı tekrar uyuttu ben gökçeyi uyutmaya çalışırken. Kv. m de yemekleri hazırladı çocukları uyuttuk eltim tokmuş ben yemek yerken çayları hazırladı ortalığı topladı byük kızımın isteklerini yerine getirdi. Anlayamadım ya çooook iyiler ya da çoook umursamaz ilgisizler. Uzaktayken hiç arayıp sormazlar eşim hastalandı gelme tenezzülünde bulunmadılar yanyana gelince de iyilikten ölecekler

Birakta yapsinlar aylardir sen neler cekiyorsun

Ben bim bezini sevemedim canım. Kaka mutlaka çıkarıyor. kıyafet her şey batıyor. Eşik bir paket almıştı gündüz kullanayim bitsin dedim .
Ben de merak ediyordum bim in bezini ama kakayı çıkartıyorsa denemeyeyim
Zaten bizim oğlan hergün kaka yapıyor. Bir de kıyafet derdi olmasın. Bem sleepy aldım baya güzel. Tavsiye ederim. Hem yumuşak çiş göstergesi var. Çok dolu yapmadıkça taşırmıyor. İlk molfix kullandım o sert geldi. Canbebe kullandım o da fena değildi. Ama sleepy beğendim.

kimisi de böyle oluyor canım napcaksın..boşver iyi olmuş birazcık nefes almışsın

O zaman gelsin artık millet.
Biz gurbette süper bir bayram gecirdik kv kp le daha mutlu olurdum
ben de kvler ile geçirdim nasipse kurbanda da kendi ailemle memlekette geçireceğim
bnizimkiler çok rahat ya..bayram sabahı erken kalkılır normalde değil mi..camiden gelinir eller öpülür kahvaltı yapılır hazırlanır herkes falan..yok anam bayram günü camiye giden geldi tekrar yattı..zaten kv günün 32 saati uyur ben erken uyandım ama kimse kalkmadığı için odadan çıkmadım..saat oldu 9 saat oldu 10 saat oldu 11..yok kalkan..bende açtım evin kapısını zile küçük bi kağıt sıkıştırıp kendimi odaya attım milletin bi kalkışı vardıki kim bu zile basan diye aaahhahhhhhhkayınım falan sokağa attı kendini zile basanı bbulmak için

Haahaaa süper olmuş benim kv de 11den önce kalkmaz ama bayramda kalkar erkrnden. Namazdan gelir gelmez kahvaltı yapılır çünkü gelen giden gelmeden ortalığın toplanması lazım sofra kalmıcak ortada

Benim kızlar 2gündür ağlayarak su istemeye başladı ağlıyorlar her yolu deniyorum olmuyo en son su verdim sevindiler

canım e brbeğin kendi markasınımı kullanıyorsun ıslak mendil nasıl güzelmi ben huggies kullanıyorum güzelse onuda denemek istiyorum
Ay cnm yeni gordum baby &me markası 24 lu paket koli halinde cnm .bn çok memnunum ilk doğduğu andan itibaren kullandım bi koli yeni bitti işte şimdi iki koli daha aldım yaşına kadar gider artık :))) paraben vs içermiyor parfumsuz kokusuz canım mendil

Onlar da öyledir. Öyle kabul et. Bizimkiler de biraz öyle. Eltim çok arayıp sormaz ama gidince her şeyi o yapar bana bir şey yaptırmaz hatta bebisi alır sen ye der. Sever de beni. Ben öyle kabul ettim mutluyum :))

Sleepy deneyeyim ilk zamanlar denemistim çok anlamamıştım. Molfix kullandık çok kaba geldi canbebe begenmedim. Beninki cok
yaptığı için çıkıyor olabilir Canim.

Kahkaha larla guldum. Çok yaşa sen harikasin :)

hayırlı bayramlar (geçkalmış olsamda)
bayram mı cok sıkıcı kv deyiz yarın gideceğiz eve,
oğlum süper huylar değiştirdi, beter bişy oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…