2016 Şubat Anneleri

Bunu kullanıyorum canım. Şimdi gordum msji. Renas i uyuttum. İciriyordum mamasını cekiverdim bende fotosunu
Sağol canım benim :) yarı uykuluyken biberon verdim çekti biraz mamanin tadını alınca bastı yaygarayı acaba mamayi mi beğenmiyor kafamda deli sorular.. Bu saat oldu anca uyudu

Inanirmisin onu da denedim canım dişini kasiyip bıraktı

Canım kusura bakma.. Kimin ayağına bakicaz şimdik biz ,:) kocanın mi.. Oğlusun mu .. İkisine demi yoksa.. İlk defa duydum bu dediğini :)

Bizim kide yeni uyudu. Artık babamla salladik..
Olabilir canım. Mamadan da . ne kullanıyorsun

canım bugün lansinoh aldım kızım hemen aldı hem de tutup kendine çekti ahhasevdi anlayacağın rahatladım ben de..eşinle beraber aldık eğer kız sevmeseydi bi de rezil olacaktım dırdır işitecektim
canım çok sevindim demekki keramet lansinohda ben 3 ay uğraştım biberona alışsın diye aventin anne göğsü benzeri olanını bile almamıştı sen sütmü vereceksin mamamı

Geçenlerde Dr.a gittik. 6 kilo anca ya var ya yoktu canım. 3.7oo doğdu.
Evet. Boyunun uzaması iyi su anda.
Meyve bende veriyorum canım. Nektarı sevmedi şeftali sevdi.. Karpuz ve armutda sevdi. Biberon dan daha istekli kasiga

Amim canim benimde buyuk dusmustu ama 8 aylik falandi ustu kalindin baya.. bu daha 4.5 aylik cok kucuk die cok korktum .uykusi vardi zatenn emince daldi hemen..Yalniz isterse insanim 10 cocugu olsun tecrubeli ol yine ayni endise ay bisey olmusmudur.Allahim hepsini korusun ins

Bizim kide yeni uyudu. Artık babamla salladik..
Olabilir canım. Mamadan da . ne kullanıyorsun
Golden goat aptamil ve hipp denedim ucude çöpe gitti.. Neyse ek gıdaya geçiyoruz bari ben ona yoğunluk vereyim.. Bunun mama falan içeceği yok biberonla

Geçenlerde Dr.a gittik. 6 kilo anca ya var ya yoktu canım. 3.7oo doğdu.
Evet. Boyunun uzaması iyi su anda.
Meyve bende veriyorum canım. Nektarı sevmedi şeftali sevdi.. Karpuz ve armutda sevdi. Biberon dan daha istekli kasiga
meyvenin suyunu mu veriyorsun canım ben bugün ilk kez iki çay kaşığı kadar kiraz suyu verdim sen kaç kaşık veriyorsun

Aynen oyle zaten kendileri basli basina mucize cok sukur.. ama sanki bu dusmeler ilerde sorun cikarir die cok korkuyo insan .. Allah korusun o korkuyla dil gelisimi vs herseyi etkilrnir saniyo
gerci doktorumuzla gorustum cook buyuk darbelerde kanama olursa problem dedi bu dusmeler de bisey olmaz dedi ama insan ister istemez kuruntu yapiyo

Golden goat aptamil ve hipp denedim ucude çöpe gitti.. Neyse ek gıdaya geçiyoruz bari ben ona yoğunluk vereyim.. Bunun mama falan içeceği yok biberonla
canım lansinoh aldınmı hem acele etme hemen almıyorlar mamayı ben çok uğraştım bir hafta ağlaya sızlaya eliyle itiyordu biberonu kaşığı tutuyordu eliyle ağzına götürmeme izin vermiyordu hala tam almıyor biraz içiyor sonra istemiyor ben şarkı söylüyorum konuşuyorum çıngırak sallıyorum en az yarım saat şuan içmesi ama ilk zamanlar iki saat uğraşıyordum her defasında pes etme

Aynen ben simdi heryere onlem aldim birden cok hareketlendi bizimki fildir fildirr donup duruyo..Allahim hepsini korusun

Bizimki koltuktan dusmustu cok korktu agladi haliyle ah yavrum unutamam o ani ama Masallahi var birsey olmadi, senin benegede olmamistir annesi bak kac gun gecti

Saol cnm insan o an o kadar biseyler duymak istiyorki bisey oldumu olmadi mi die..bizimkide cok korkty cok agladi uyandi oyunlar gulucukler sukurler olsun

Lansinoh bulamadım net ten sipariş vereceğim o da bayramdan sonra gelir bakalım Kuzum ya gece aglamalari beni benden alıyor sanki bi yerini kesiyorlar çocuğun..

Valla dedigime bakma bizimdr orta halli.Esimin tarafi hep koyde gecirecek bayrami,benimde iki uc akraba ziyaret yapacagiz oyle iste.Bir anacigim bile yok gidipte elini opup derdimi acayim bayramlari hep buruk yasarim.Simdi cocuklarim icin guzel gecirmeye calisiyorum.Banyolarini yaptirdim,tirnaklarini kestim,kiyafetlerini hazirlayip yataklarina koydum o ruhu elimden geldigince yasatmaya calisicam insallah.

Sagol cnm
Iste aslnda normal aralkta kilosu da bu ay kilo almamasni dert ettm daha cok.yoksa sukur normal kilosu
Amin cnm cumlemzin bebisni korusun Rabbim.sen de uzulme kilosuna buyudkce kati gidalara gectkce daha iyi alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…