- 3 Ağustos 2015
- 191
- 348
- 103
- 40
- Konu Sahibi HedefVeBasari
-
Cok saglikli ve lezzetli gorunuyorDünkü menuler sağ taraf iftar yanında çorba da vardı Sol taraf sahur
Insallah hep beraber canimmazmış vermek istediğin kilo inşallah hep bveraber veririz canım
Cok saglikli ve lezzetli gorunuyor
Etmissindir tatlim..olur o kadardün azıcık yarmazlık yaptım 1 tane milföy börek yedim ama gerisi yine saglıklı :) sahurda yapmadım böreği telafi etmişimdir demi :)
sahur güzel de akşam çok kaçırmıssın sanki. yani hem helva var hem bisküvi var hemde hurma var kuru meyvaları söylemiyorum bile. 4 tatlı çeşidi var bende bisküvi ve kuru meyvalar olmamalıydı yada 3 u olup helva olmamalıydı canım.aksam
1 dolma
1parca tavuk
1 kase irmik helvasi
1 kase yogurt
Bi kac hurma
4 5 adet biskuvi
Bibkac kuru uzum dut ve 1 erik yedim
Sahurda ise
Bi dilim ekmek
Domates salatalik
lorlu yumurta
1 tatli kasigi bal
Sekersiz cay ictim
Herkese kolayliklar diliyorum
Canim haklisin ama emziriyorum o yuzden birazfazla kaciyor...sahur güzel de akşam çok kaçırmıssın sanki. yani hem helva var hem bisküvi var hemde hurma var kuru meyvaları söylemiyorum bile. 4 tatlı çeşidi var bende bisküvi ve kuru meyvalar olmamalıydı yada 3 u olup helva olmamalıydı canım
hımm emziriyorsan o ayrı canım o zaman gayet iyisin yine de bisküviyi çıkar bi dahakine :)Canim haklisin ama emziriyorum o yuzden birazfazla kaciyor...
sen baya zorlanıyorsubn anlaşılan ama hem emziriyorsun normalBugun iftarda
Yarim tabak tavuklu Bezelye
Yarim tabak makarna
Bi dilim karpuz
1 kase cacik
1 dilim ekmek
Iki hurma
1 erik
3 tulumba tatlisi
2 kare cikolata yedim
Allah kimseyi aclikla terbiye etmesin...
Oyle boyle degil sabaha kadar emiyor hem desen baya zorlanıyorsubn anlaşılan ama hem emziriyorsun normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?