- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
- Konu Sahibi HedefVeBasari
Canım bundan sonra buraya düzenli olarak gelelim yediklerimizi yazalım neler yapalım tartışalım konusalimmrb kizlar bende ramazanda kilo vermek istiyorum nasil yapcaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bundan sonra buraya düzenli olarak gelelim yediklerimizi yazalım neler yapalım tartışalım konusalimmrb kizlar bende ramazanda kilo vermek istiyorum nasil yapcaz
canım sen dukan mı yaptın yulaf kepegini bildiğine göre :) bende kendime yulaf kepeginden ekmek yaptım iftara birde tavuk suyu çorba yaptım yanınada tavuk sote düşünüğyorumBende varim kizlar ramazanda dikkat edersek ve aporumuzu yaparsak 5 kilo haranti veririzzzz.
Ben sahurda genelde yumurta yulaf kepagi yogurt yiycem
Iftardada corba 2 dlm ekmegi gecmiycem salata 1 porsiyonda yemek yeriz
Tatli kirizlerimize cozum olarak diyet tatli yapalim burdan bir kullanicodan ohrenmistim yogurt 2 3 hurmayi blendirdan cekiyosun icine mevsim meyvesi dogruyosun abarmadan ustunede 2 cevizz misss oluyooo
ohh mükemmel başlangıç. bu arada yaş boy hedef yazın liste yapalım benceMerhaba arkdslar bende aramıza katılabılırmıyım
Ama sporsuz olacak bnım kı
Sahurda bı haslama yumurta yulaf ezmesı ve domates salatalık yedım
Aksamları daha belli degıl
Dukan yapamam ben ya meyvesizz asla yasayamam yulaf kepegiyle yumurtada lrep yapiyorum ekmegin yerine peynir domatesle yiyorum cok guzel oluyocanım sen dukan mı yaptın yulaf kepegini bildiğine göre :) bende kendime yulaf kepeginden ekmek yaptım iftara birde tavuk suyu çorba yaptım yanınada tavuk sote düşünüğyorum
azmış vermek istediğin kilo inşallah hep bveraber veririz canımKizlar ben de diyet yapamayanlardanim
Bugun
Sahurda 1 haslama yumurta
domates
3 dilim ekmek
Tereyagi peynir
Bir cay kasigi bal yedim
1 hurma yedim
Sekersiz iki bardak cay ictim
Oruc tutmuyorum
Bebegim var emziriyorum
Ama oruc tutuyor gibiyim
Su icme disinda
Sahur iftar yapiyorum
Kilom 53.8 di dun sabah
Hedef 50
Insallah beraber verelim kilolari...
bende artık öyle yapıyorum. ekmek yerine yulaf kepeği kullanıyorum :)Dukan yapamam ben ya meyvesizz asla yasayamam yulaf kepegiyle yumurtada lrep yapiyorum ekmegin yerine peynir domatesle yiyorum cok guzel oluyo
3 meyve olmayaydı iyidi. neyse sen mevyeyi azalt gersi güzelSahurda 1yumurta ile yulaf kepwginden krep yedim peynir salata
Iftardada 2 etli biber dolmasi 1 kase corba 2 dlm ekmek yedim
Yatsidada 3 meyve
Abartmismiyimmm neee
Sende nasıl gıdıyor3 meyve olmayaydı iyidi. neyse sen mevyeyi azalt gersi güzel
dün güzeldi . hatta eşim dondurma almış yemedim. meyva da çok yememeye çalışacam ondan da şeker var. canım çok isterse de 1 tane yiyecem.Sende nasıl gıdıyor