- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
- Konu Sahibi HedefVeBasari
-
Bence deneyebiliriz. En azindan kilo almayiz ben varım 1 haziran başlangıç seçelim ve başlayalım ne dersinMerhaba ben de bir süredir aslinda dikkat ediyorum bazen yürüyüşe çıkıyorum. Birlikte başlayıp ramazan sürecinde de diyet spor yapalim. Ya ben gecen sene ramazanda full diyet yaptım ama yarım kilo veremedim. Bu sene de pek umitli degilim aslında bilmiyom
Valla ben başlayalı iki gün oluyor. Devam etmeyi düşünüyorum. Günde 15 dk plates de yapiyom evde. Az ama artırırım inşBence deneyebiliriz. En azindan kilo almayiz ben varım 1 haziran başlangıç seçelim ve başlayalım ne dersin
Ya herseyden önce ben zayif olmayı çok sağlıklı buluyorum sırf bu yüzden zayıflamak çok istiyorum.Bence deneyebiliriz. En azindan kilo almayiz ben varım 1 haziran başlangıç seçelim ve başlayalım ne dersin
Supersin bende yarın azaltmaya baslayacam haftasonu 2 gün detoks yapıp ramazana öyle başlamayı dusunuyorum yarın başlayacaktım normalde ama misafirim gelecek yine de baslayayim detoks sonraya kalsinValla ben başlayalı iki gün oluyor. Devam etmeyi düşünüyorum. Günde 15 dk plates de yapiyom evde. Az ama artırırım inş
Ya umarım burayi düzenli takip edebilirim. Ben iradesi zayıf biriyimBoyum 1.66 kilom 68,4 hedefim 58.
Bence basarabilirz istedikten sonra neden olmasınYa umarım burayi düzenli takip edebilirim. Ben iradesi zayıf biriyim
Bende öyleyim ama isteyince hersey yapılıyor ben 20 kg verdim şimdi 8 geri aldım ama biraz sıksan 1 ayda gider hepsi üzerime yapismadan isteyince hersey olur sen inanYa umarım burayi düzenli takip edebilirim. Ben iradesi zayıf biriyim
Aynen canim hoşgeldin bu arada yaş kaç meslek ne tanisalim kızlar haydiBence basarabilirz istedikten sonra neden olmasın
Günaydınlar ben 25yasinda bekar ve issizim . Bir yıl boyunca kpss ye hazırlandım. Otur otur tombik oldum . Ağustos ta ablamin dugunu var çoook güzel olmaliyim o yüzden on kilo vermem lazım . Bence ramazan da deli gibi kilo verilir siz verememissiniz ama inş bu sefer olur .Bende öyleyim ama isteyince hersey yapılıyor ben 20 kg verdim şimdi 8 geri aldım ama biraz sıksan 1 ayda gider hepsi üzerime yapismadan isteyince hersey olur sen inan
Aynen canim hoşgeldin bu arada yaş kaç meslek ne tanisalim kızlar haydi
Meraba Lar hos geldiniz . Her beraber başarıya ulascaz benceMerhabalar hanımlar
bende şiddetle aranıza katılıyorum.. :) istikrarlı bir şekilde birbirmize destek olalım.. benim problemim istikrar..
Boyum 165 kilom 76 malesef son iki ayda 4 kilo aldım hızla.. siteye sırf bu yüzden kaydoldum valla..
Cuma sabah uygunmu. .her cuma belirtelim ne kadar basariliyiz olceriz hem bu şekildeşöyle yapalım hanımlar belli saatlerde burda bulunup rapor verelim birbirimize kilo sorunumuzla ilgili
neler yaptığımızı hedeflerimizi paylaşalım
Merhabalar hanımlar
bende şiddetle aranıza katılıyorum.. :) istikrarlı bir şekilde birbirmize destek olalım.. benim problemim istikrar..
Boyum 165 kilom 76 malesef son iki ayda 4 kilo aldım hızla.. siteye sırf bu yüzden kaydoldum valla..
Günaydınlar ben 25yasinda bekar ve issizim . Bir yıl boyunca kpss ye hazırlandım. Otur otur tombik oldum . Ağustos ta ablamin dugunu var çoook güzel olmaliyim o yüzden on kilo vermem lazım . Bence ramazan da deli gibi kilo verilir siz verememissiniz ama inş bu sefer olur .
Cuma sabah uygunmu. .her cuma belirtelim ne kadar basariliyiz olceriz hem bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?