2016 Ramazan'ında diyet ve spor yaparak incelelim...

HedefVeBasari

Boy169-Başlangç106-İlkhedef75-Bebis10 aylık
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.265
1.698
158
Merhaba arkadaşlar.
Ben 28 yaşında 169 boy Memurum. 6 ay diyetle 20 kg verdim 93 den 73 düştüm. Bu ara baya saldim ve hızla kilo aldim tam bilmiuorim ama 80 var dir. Simd bu kilolar üstüme yapismadan tekrar başlamak istiuorim benimle birlikte düzenli ve iradeli elinden geldiğini yapabilecekleri bekliyorum. Bu hafta kaynasıp başlayalım.
İsterseniz 1 haziran da başlayalım isterseniz Ramazanin 1. Günü başlayalım ne dersiniz

Merhaba ben de bir süredir aslinda dikkat ediyorum bazen yürüyüşe çıkıyorum. Birlikte başlayıp ramazan sürecinde de diyet spor yapalim. Ya ben gecen sene ramazanda full diyet yaptım ama yarım kilo veremedim. Bu sene de pek umitli degilim aslında bilmiyom

Bence deneyebiliriz. En azindan kilo almayiz ben varım 1 haziran başlangıç seçelim ve başlayalım ne dersin

Valla ben başlayalı iki gün oluyor. Devam etmeyi düşünüyorum. Günde 15 dk plates de yapiyom evde. Az ama artırırım inş
Supersin bende yarın azaltmaya baslayacam haftasonu 2 gün detoks yapıp ramazana öyle başlamayı dusunuyorum yarın başlayacaktım normalde ama misafirim gelecek yine de baslayayim detoks sonraya kalsin

Meraba lar bende size eslik etmek istiyorum . Ben kpss ye hazirlarken hayli kilo aldım. Dün İtibariyle diyt ve spora başladım. O kadar hamlamisimki yataktan kalkamiyorum

Ya umarım burayi düzenli takip edebilirim. Ben iradesi zayıf biriyim
Bende öyleyim ama isteyince hersey yapılıyor ben 20 kg verdim şimdi 8 geri aldım ama biraz sıksan 1 ayda gider hepsi üzerime yapismadan isteyince hersey olur sen inan
Bence basarabilirz istedikten sonra neden olmasın
Aynen canim hoşgeldin bu arada yaş kaç meslek ne tanisalim kızlar haydi

Merhabalar hanımlar
bende şiddetle aranıza katılıyorum.. :) istikrarlı bir şekilde birbirmize destek olalım.. benim problemim istikrar..
Boyum 165 kilom 76 malesef son iki ayda 4 kilo aldım hızla.. siteye sırf bu yüzden kaydoldum valla..

Günaydınlar ben 25yasinda bekar ve issizim . Bir yıl boyunca kpss ye hazırlandım. Otur otur tombik oldum . Ağustos ta ablamin dugunu var çoook güzel olmaliyim o yüzden on kilo vermem lazım . Bence ramazan da deli gibi kilo verilir siz verememissiniz ama inş bu sefer olur .

Meraba Lar hos geldiniz . Her beraber başarıya ulascaz bence

[]Meraba Lar hos geldiniz . Her beraber başarıya ulascaz bence[/QUOTE]
İnşallah büşra hanım.. bakalım genelde ramazanda kilo veririm ama benim artık daha fazlasına ihtiyacım var.. yemekle ilgili sorunum yok aslında metabolizmada sorun var.. ramazandan sonra dr gideceğim zaten kilo veremezssem

şöyle yapalım hanımlar belli saatlerde burda bulunup rapor verelim birbirimize kilo sorunumuzla ilgili
neler yaptığımızı hedeflerimizi paylaşalım

Cuma sabah uygunmu. .her cuma belirtelim ne kadar basariliyiz olceriz hem bu şekilde

Süper dusunmussunuz. Ben bu haftasonu aof ye girecem sonrasında buraya düzenli ugrayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…