- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.481
Yok canım burdayız daha bitmedi yeni yeni pozitif leri ekliyoruzkizlar ya nerelerdesiniz tefavi sureci biten kaçıyor mu anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım burdayız daha bitmedi yeni yeni pozitif leri ekliyoruzkizlar ya nerelerdesiniz tefavi sureci biten kaçıyor mu anlamadım
canım listen uğurlu geliyor heralde.beni de ekler misin.sebepsiz infertite,izmir ege tüp bebek merkezinde tedavim.1.denememiz.ilaçlarım gonal f,Cetrotide.transferim henüz yapılmadı.pzt günü yumurta toplanacak.Merhaba KK üyeleri bugün doktorumla görüştüm 2016 ocak ayına gün verdi sizde ocak ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsanız gelin birlikde bekleyelim, geçirdigimiz süreçleri birbirimizle paylaşalım inşallah 2016 hepimize uğurlu gelir hepimiz hamile kalırız...
NİCK YAŞ SEBEP MERKEZ KAÇINCI DENEME KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR TRANSFER TARİHİ SONUÇ Cadiprensesss 29 Yumurtalık rezervi azlıgı Hacettepe Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme Lucrin+ Gonalf+ Luveris .... İptal Hgnm 26 Sperm azlıgı İstanbul Tüp Bebek Merkezi 1. Deneme Gonalf+Cetrotide+Menegon Transfer oldu Sonuç Bekleniyor. Pozitif Computertchr 28 Yumurtalık rezervi azlıgı Konya Novafertil Diğerleri iptal olduğu için 2. sayılır Klomen+ Merional + Pregon ...... İptal Babyinlove 27 Çikolata kisti morfoloji Bursa Acıbadem Hastanesi 1.Deneme Pregon,orgalutran,choiromon,liyoflize İğnelere Başlandı Pozitif Sevde85 30 Çikolata kisti Novaart Tüp Bebek Merkezi 2. Deneme Lucrin+ Menegon 14.Ocak.2016 (3. Gün embriyosu) Shebly 35 Sebepsiz İnfertilite Centrum Tüp Bebek Merkezi ( Recai Papuçcu) 1. Deneme Pregon Transfer oldu Pozitif Milat27 28 Genetik Problem (4 düşük) GenArt Tüp Bebek Merkezi 1. Deneme Pregon Regl bekleniyor .... Umuttttt 26 Sebepsiz İnfertilite Antalya Memorial Hastanesi 2. Deneme Gonalf+ Cetrotide+climara forte+ flaster+crinone jel+hibor igne+zitrotex Tedaviye Başlandı Pozitif Whiterose00 30 İleri Derece Erkek İnfertilitesi İstanbul Şişli Memorial Hastanesi 2.Deneme (Dondurulmuş) ........ Transfer oldu Pozitif Ozzzm 35 Zayıf Sperm,Yumurta Sorunu Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi 4. Deneme (Dondurulmuş) Estrofem+Calimara forte + Clexone+ Progestan 4 Ocak 2016 Sanslianne 34 Tüpler Kapalı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme Gonalf .... Pozitif Ebru_ko 33 Yumurtalık rezervi azlıgı Zeynep Kamil Hastanesi 2. Deneme Henüz ilaç verilmemiş Regl bekleniyor .... Elos35 27 Pko+ Sebepsiz infertilite Gaziantep Novafertil 2. Deneme Gonalf Transfer bekleniyor .... Capkek 29 Sperm azlıgı Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi 2. Deneme ... .... Pozitif 123burcu 24 Sperm azlığı Konya Medicana Hastanesi 2. Deneme (Dondurulmuş ) ..... Regl bekleniyor .... cemre_y 28 Genetik Bozukluk Ege Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme (PGT li) ...... Regl bekleniyor .... Tunaaaaa 30 Yumurtalık rezervi azlıgı ve Sperm hareketsızlıgı Novaart Tüp Bebek Merkezi ..... Gonalf, Merional, Cetrotide ...... .... ARZUM44 33 FSH yüksekliği Malatya Doğu Fertil Tüp Bebek Merkezi 2. Deneme (Dondurulmuş ) ....... Regl bekleniyor .... xergen 37 Sebepsiz infertilite Bursa Acıbadem Hastanesi 2. Deneme Menopur, orgalutran,Pregnyl 20.Ocak.2016 İptal ankara12 38 Azosperm Bahçeci fulya tüp bebek merkezi 3. Deneme (Dondurulmuş) Climara forte, crinone jel,cleaxen iğne,vitamin ilaçları, coraspin 18.Ocak. 2016 Ggt15 29 Sebepsiz infertilite Bursa Art Tüp Bebek Merkezi 1. Deneme Merional, Cetrotide, Azitro,Progestan 19 Ocak 2016 .... b_z_a 30 Sperm azlıgı ve hareketsizligi Bahçeci fulya tüp bebek merkezi 1. Deneme Menopur Opu .... Gulce27 28 Yumurtalık rezervi azlıgı Hacettepe Üniversitesi Hastanesi 2. Deneme (Dondurulmuş ) Lucrin Regl bekleniyor .... taydin 33 .... Florance nigtingale 1. Deneme Gonalf İğnelere Başlandı .... fshe2 36,5 Yumurtalık rezervi azlıgı Ankara Centrum Tüp Bebek Merkezi ...... Pregon Tedaviye Başlandı .... gamze42 28 Azosperm Göztepe Medicalpark İstanbul 2. Deneme (Dondurulmuş ) coraspin, Estrofem,Prednol,Monodoks,Crinone jel, Folik asit 2. Şubat.2016 .... fusung 34 Miyom Eurofertil Tüp Bebek Merkezi 1. Deneme Menopur + Cetrotide +Ganapeptyl+ Progestan + Climara forte 4. Şubat. 2016 .... Naz_musti 29 Polikistik over Anka-LİFE Tüp Bebek Merkezi 2. Deneme Menopur + Gonalf+ Cetrotide +Ovitrelle+Lucrin +Elevit +Coraspin + Crinone jel 26.Ocak. 2016 Pozitif albaiulia 33 Morfoloji Bozukluğu Romanya Welborn Klinik 1. Deneme Pergoveris+Pregnyl +Cetrotide + Gonalf 29.Ocak. 2016 .... deryali08 27 Yumurtalık rezervi azlıgı, çikolata kisti Eurofertil Altunuzade Tüp Bebek Merkezi 1.Deneme Orgalutran + Gonalf+ Merional +Progestan +Folik asit 6. Şubat.2016 ....
Tmm canım ekleyim inşallah sanada uğurlu gelir :)canım listen uğurlu geliyor heralde.beni de ekler misin.sebepsiz infertite,izmir ege tüp bebek merkezinde tedavim.1.denememiz.ilaçlarım gonal f,Cetrotide.transferim henüz yapılmadı.pzt günü yumurta toplanacak.
Yaşınİda yazabilirmisin canımcanım listen uğurlu geliyor heralde.beni de ekler misin.sebepsiz infertite,izmir ege tüp bebek merkezinde tedavim.1.denememiz.ilaçlarım gonal f,Cetrotide.transferim henüz yapılmadı.pzt günü yumurta toplanacak.
36 yaşımdayımYaşınİda yazabilirmisin canım
ben yokum ama listedeTmm canım ekleyim inşallah sanada uğurlu gelir :)
Olurmu canım bilgilerini yaz senide ekleyim hemenben yokum ama listede
Selam kizlar dun 8 . Gundu evde test yaptim cikmadi umidimi kirmistim bugun 9. Gun ama bugun belim cok agriyo adet sancisi gibi degil sanki cok calismisim gibi belimin tam ortasinda cok agri var acaba bugunden sonarami artik tutunuyo biseyler olabilirmi umitleniyimmi sizce
canım listen uğurlu geliyor heralde.beni de ekler misin.sebepsiz infertite,izmir ege tüp bebek merkezinde tedavim.1.denememiz.ilaçlarım gonal f,Cetrotide.transferim henüz yapılmadı.pzt günü yumurta toplanacak.
Ben sizin oldu da pozitif sonuc aldiniz saniyorum !Madem.ugurlu geliyor benide ekleyiiin 41 yaş,nedeni ileri yaş,4.deneme,bahçeci, cgh den sonuç bekliyoruz,puregon,menepur,gonopepty,orgalutran,vitaminler
Bu hormon ilaclarindan bunamaya basladim yaBen sizin oldu da pozitif sonuc aldiniz saniyorum !
Canım ekledim ama cgh den yazmışsın anlamadımMadem.ugurlu geliyor benide ekleyiiin 41 yaş,nedeni ileri yaş,4.deneme,bahçeci, cgh den sonuç bekliyoruz,puregon,menepur,gonopepty,orgalutran,vitaminler
Bende aynen senin gibiyim evde test yaptım 7.gün negatif çıktı.Hiç belirti yok,bel ağrısı var,akıntı falan yok.5 günlük dondurulmuştu. Benim iki ay öncede negatifti,sanırım buda negatifle sonuçlanır.Hakkımızda hayırlısı olur İnşallah.Selam kizlar dun 8 . Gundu evde test yaptim cikmadi umidimi kirmistim bugun 9. Gun ama bugun belim cok agriyo adet sancisi gibi degil sanki cok calismisim gibi belimin tam ortasinda cok agri var acaba bugunden sonarami artik tutunuyo biseyler olabilirmi umitleniyimmi sizce
aslinda tedaviye basladigimda yazmistim bilgilerimi ama gozden kacti. sanirimOlurmu canım bilgilerini yaz senide ekleyim hemen
Görmedim demekki canım kusura bakma , bi ara internetim yoktu giremiyordum, şimdi hemen ekliyorum seniaslinda tedaviye basladigimda yazmistim bilgilerimi ama gozden kacti. sanirim
yas: 26
2.deneme
sorun:sayi ve hareket azligi
merkez:bursa jinemed
ilac olarakc puregon, orgalutran, catlatma ignesi ama adini unuttum.
benim embriyolar dondurulmistu ohss nedeniyle pazartesi insallah tekrar badlsyacagim insallah
Taze 5. Gun emriyosu 1. Kalite 2 tane emriyoDondurulmuş mu taze embiryo mu tatlım bir de kaçıncı gün embriyosu ona göre bir Şeyler söyleyebiliriz
onemli degil canim olabilir. zaten baksana tedavim uzadi ikinci yarisina denk geldi listeye eklenmekGörmedim demekki canım kusura bakma , bi ara internetim yoktu giremiyordum, şimdi hemen ekliyorum seni
Benim taze 5 gunluk emriyo 1m kalite bide 2 tane emriyo dedigin gibi hakkimizda hayirlisi bu arada ikinci tup bebegim ilkini ikisene once yaptirmistim dis gebelikti sonra 6 ay sonra kendilgimden hamile kaldim 3 bucuk ayl8kti sollandirdik arda nerdeyse1 sene oldu hamile kalmadim diye tekrar tup bebek denedik yine bu arda 8 yasinda oglum var cok sukur o da normal opmustuBende aynen senin gibiyim evde test yaptım 7.gün negatif çıktı.Hiç belirti yok,bel ağrısı var,akıntı falan yok.5 günlük dondurulmuştu. Benim iki ay öncede negatifti,sanırım buda negatifle sonuçlanır.Hakkımızda hayırlısı olur İnşallah.
Üzülme canım geç olsun da güç olmasın vardır onda da bi hayır inşallah pozitif haberini de duyarız :)onemli degil canim olabilir. zaten baksana tedavim uzadi ikinci yarisina denk geldi listeye eklenmek