- 16 Ocak 2013
- 1.103
- 235
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.441
3 litre iç dedi bana drum opudan sonra şişe elimde geziyorum wcden çıkamıyorum :)kzlar tedavı surecınde gunde nekadar su içtiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 litre iç dedi bana drum opudan sonra şişe elimde geziyorum wcden çıkamıyorum :)kzlar tedavı surecınde gunde nekadar su içtiniz?
opudan önce de içmek lazımmı3 litre iç dedi bana drum opudan sonra şişe elimde geziyorum wcden çıkamıyorum :)
opudan önce de içmek lazımmı
Ayy abartmisim ben hemsire bosalt biraz dedi yinede asiri doluydu cok zor oldu yatransferden onceyı soruyosan ben 1 lt ıctım ve yeterlı geldı
yok canım normalde ilk iğneye basladın mesla gunde normal içtiğin su mıktarı nı sordumtransferden onceyı soruyosan ben 1 lt ıctım ve yeterlı geldı
Tedaviye başladığın anda su tuketimini arttiryok canım normalde ilk iğneye basladın mesla gunde normal içtiğin su mıktarı nı sordum
iki tane embriyo koymakla ilgili bir yazı okudum,arkadasımız aglamış, o konudan mı bahsedıyorsun canım?canım inşallah sonucun pozitif olur ve zamanı geldiğinde bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
ben de adetimin bitmesini bekliyorum.doktora gidip muayene olacam bakalım doktorum neler diyecek.ben doktoruma güveniyorum ama bu topikteki bir arkadaşımıza hiç söylenmemesi gerek şeyler deyip onu üzmüş ben de çok şaşırdım. kayınvalidem de annem de acaba özel hastane para için mi bazı şeyleri yapıyorlar başka bir yer mi denesen dedikleri zaman da benim kafam karıştı.
ben her zaman ki gibi herşşeyi akışına bıraktm ama bazen yol mu göstermek lazım diye düşünmeye de başladım...
bu aralar aktardan aldığım bazı takviye ilaçlar var kayınvalidem de biraz kendiniz deneyin bakalım bu ilaçlarla diyor. dediğim gibi kafam çok karıştı.
evet canım duymuştum bunları ben de. sağol:)evet canım
ve bu arada maydonoz,taze nane ,hamur işleri ,çiğ salam sosis, bitki çayları bunları tüketme aklıma gelenler bunlar
sımdı bana 1 embriyo kondu. bu embriyo tekiz de olabılır,ikiz de olabilir. döllenmş yumurtayı vücuda koyduktan sonra döllenmiş yumurta ikiye ayrılır ve iki ayrı embriyo gelişmesi başlar ve ikiz gebelik olur ama tek yumurta ikiz olur.eğer 2 tane embriyo konurrsa da çift yumurta ikizi olur. 1 yıl sonra konan embriyoyla ikiz olma durumu yok.hep bunu merak etmısımdır şimdi bu embryo nrmalde ıkız bebeıs dımı.bu tutarsa bir yıl sonra diğer embryoyu koysan ikizmimi olacak yanı cok enterasan
Kan tahlili verdin mi canımSaatler geçsin artık
Baya bi çokmuş . crinone JEL sabah akşam. Estrofem günde uç kez , folbiol bir tane kulkaniyorum.transfer olan arkadaşlarım bi sorum olacak. şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben crinone jel,progestan iğne hergün 1 tane kalçadan,oksapar iğne hergün göbekten(kan pıhtılaşma gibi bir sorunum yok oysa ki)estrofem sabah 2 akşam 2,dekort,coraspin,folik asit, bu kadar olması normal mi acaba. bazen çok fazla olduğunu düşünüyorum
Eşimi bekliyorum Can'ım akşam vereceğim inşallah. Ama saatler geçmiyor kiKan tahlili verdin mi canım
Bende günde 2 tane estrofem 1 tane elevit 1 tane coraspirin ve 2 tane Crinone jel kullanıyorumtransfer olan arkadaşlarım bi sorum olacak. şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben crinone jel,progestan iğne hergün 1 tane kalçadan,oksapar iğne hergün göbekten(kan pıhtılaşma gibi bir sorunum yok oysa ki)estrofem sabah 2 akşam 2,dekort,coraspin,folik asit, bu kadar olması normal mi acaba. bazen çok fazla olduğunu düşünüyorum
demi benim kadar yok heralde ya. vardır heralde bir bildiği doktorun. napıyım içiyorum bende ama ölmem heralde ya transfer öncesi o kadar kullandım normaldi. transfer sonrası da bi bitmedi ilaçlarBaya bi çokmuş . crinone JEL sabah akşam. Estrofem günde uç kez , folbiol bir tane kulkaniyorum.
Gebelik oluşursa hibor iğne eklenecek. İnşallah eklenir.
sağol cevap için tatlım. duam seninle bugün vakit çabuk geçsinBende günde 2 tane estrofem 1 tane elevit 1 tane coraspirin ve 2 tane Crinone jel kullanıyorum