Canım merhaba bende Eurofertilde tedavi görüyorum Altunizade de çok rahat ol geçen cumartesi benimde opu oldu Dr.Özge Bey'in hastasıyım zaten anesteziden çıkınca ağrım var dersen hemen iğne ve serum uyguluyor hemşire ben opudan sonra midem bulandı sonra ilaç istedim bende yumurta çoktu o nedenle ağrım oldu ama sonra bişeyciğim kalmıyor 1 saat sonra bişey yok gibi kanaman olur dediler kanamamda hiç olmadı ayrıca çıktıktan sonra o gün özellekle hep dinlen yat uyu ben akşama kadar uyudum zaten evimiz oraya yakın bizim ertesi gün dışarıya kahvaltıya falan akşamda gezmeye çıktık ama dinlenmediğim için biraz ertesi gün sızım oldu şimdi hiçbirşeyim kalmadı opudan sonra 5 güne kadar transfer oluyor arayıp haber veriyorlar canım Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı ve rahat geçer ayrıca 4-5 yumurta gördü doktor diyosun ya belki daha fazlada olabilir çünkü bende öyle oldu yumurtanın arkasında saklanan yumurtalarında olabilir, sonuçda çokda olsa onlardan belli adetde dölleyip balli sayıda uyguluyorlar önemli olan iyi yumurta olması canım İnşallah iyi geçer ve sağlıklı anne olursun sağlıklı hayırlı çocukların olur kaç tranfer yapıcaklar sana peki?