- 5 Ekim 2009
- 936
- 906
- 46
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.441
canım evet çok zor bir süreç haklısın ama asla pes etmek yok defam yılmadan defam edeceğiz. benim de ilk tedavim pozitifti ancak 8. haftasında bebek gelişmediği için düşükle sonuçlandı.ikinci tedavin de sadece 4 yumurta toplandı ve tutan olmadığı için transfer yapılamadı.seni çok iyi anlıyorum.Yazmicam bu kez diye kendime Soz vermiştim ama şu an o kadar kötüyüm ki 2. Tüp bebek denememdi bu dondurulmuslarla ilki tutmamisti biri iyi biri orta kalite 3. Gün embriyosu kondu 7. Gun fena kasık batma larım oldu 8. Gun sabah erken gebelik testinde silik pozitif gördüm yarına koyulasirsa kanda baktiririm dedim o gün aksama kadar deli gibi mide bulantim oldu artık ablam ve eşim biseyden mi zehirlendin acaba dediler o derece bulandı midem gece uyuyamayinca bulanti dan eşim hastaneye götürdü 8. Gun aksam beta hcg 5.43 çıktı ilk kez 0in üzeri bir değer gördüm dur bakalım dedik ama ben umutlandim tabi 9. Gun sabah ilk idrar bile değil 3 saatlik 1 bardak su icmiskenki idrarim la aynı erken gebelik testi daha koyu çıktı daha da koyulasirsa 10.gün bir daha baktiririm dedim bu sabah yani 10. Gun idrarda bişe cikmadi gittim kan verdim 4.83 çıktı yani tutunamadi. O zaman dün niye koyulaştı. Hala aptal gibi acaba önce ikisi tutundu da şimdi biri mi kaldı diyorum beta hcg sifirlanmamis diyorum ama ne bulanti kaldı ne bise hoş bulanti nin olduğu gün 5 çıktı zaten 5le de bulanmaz ki dün gece de bulantim vardi zor uyudum. 12. Gün baktirmamin bir anlamı kalmadı sanırım artik... umutlarım tükendi. .. olmuyor işte olmuyor.
bu tedavi aşaması bizleri psikolojikman çoook fazla sarsıyor.
ama Allahın izniyle bebeklerimizi kucağımıza alacağız