• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Nisan Meleklerinin İsimleri

polarisss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
1.139
1.619
133
Kızlar düşündüğünüz isimler neler? Sizce çift isim mi tek isim mi (son zamanlarda çift isim sizce de çok değil mi)? Aklımızdan geçen hoşumuza giden kız erkek isimlerini yazalım, hepimize fikir olur.
Kız : Elif Ezgi İnci Zeynep Nihal
Erkek : Mete Alper Melih Semih
Şimdilik benim aklıma gelenler bunlar.:KK58:

iki isim hiç sevmiyorum ama eşim erkek olursa Acar dye tutturdu bnde pek hoşlanmadım o yüzden erkek olursa iki isimli olacak kız olursada iki isimli olacak çünkü kaynanamın adını koymak zorundayız anlıyacağın işler karışık :KK76::KK76::KK76:

Çift isim peşpeşe söylenince kolay ama söylenmesi zor isim olursa olmaz.
Oğlum olursa ismini yağız selim istiyoruz.
Kızım olursa Ahsen istiyorum ama eşim istemiyor

Çift isim peşpeşe söylenince kolay ama söylenmesi zor isim olursa olmaz.
Oğlum olursa ismini yağız selim istiyoruz.
Kızım olursa Ahsen istiyorum ama eşim istemiyor
bak Yağız ı yazmayı unutmuşum aslında benda Yağız Ali olsun diyorumda bnmki tutturdu Ali Acar dye bakalım cinsiyet belli olsunda dha çok değişir yani umarım :KK49::KK49:

Ben kız olursa ayşe istiyorum eşim yanına Zühre olsun dedi yani Ayşe Zühre ama erkek olursa Ömer Efe yada İshak Ömer bakalım :)
Annem hep oğlun olursa Ömer Faruk koycam derdi :)
bak Yağız ı yazmayı unutmuşum aslında benda Yağız Ali olsun diyorumda bnmki tutturdu Ali Acar dye bakalım cinsiyet belli olsunda dha çok değişir yani umarım :KK49::KK49:
Yağızı eşim istedi Selimi de ben istedim Soyadımız Tan Yavuz Sultan Selim gibi olsun dedik :)

iki isim hiç sevmiyorum ama eşim erkek olursa Acar dye tutturdu bnde pek hoşlanmadım o yüzden erkek olursa iki isimli olacak kız olursada iki isimli olacak çünkü kaynanamın adını koymak zorundayız anlıyacağın işler karışık :KK76::KK76::KK76:

Bizde de aynı sorun var yoksa çift isim istemiyorum. Eskiden ayrıcalıklı gibi gelirdi çift isim ama şimdi öyle gelmiyor:KK12:

iki isim peygamber efendimizin sünneti olduğundan hoşlanmıyorum demek pek doğru değil sanırım kızlaaarrr
tercih meselesi tamamen size kalmış..
oğlumun adı recep rüzgar
ikinci bebişte oğluş olursa kıvanç poyraz düşünüyoruz..
ancak kız olursa hiçbir fikrimiz yok nepıcezz acebaaa
geçen bir kaç isim duydum kulağıma hoş geldi ama SİMAY, ESİM, ZÜMRA, RİMA, LENA..

Kız olursa elisa erkek olursa oğuzhan diyorum ben ama tabi daha var kararlarımız değişmezse ama kız ismini çok beğeniyorum nasip bklm :)
Cnm elisa kulağa hoş geliyor ama eliza testi var Aids testine deniyor bence koyma

Ben aras ı çok seviyorum ya ama maalesef eşim pek beğenmedi:( eymen ya da çınar olabilirmiş bi de kendi adıyla uyumlu isim fikirleri var kiii çok kötüü:))

benimde kısmetse doğumum nisanda kız olsa nisan düşünüyorduk fakat oğlumuz olacak eşimle hiçbir isimde karar kılamıyoruz:/

biz erkek olursa esim koyucak kiz olursa ben diye anlasmistik esim erkek icin efe ismini istiyor ama kiz icinde onerisi tabiki var azra olsaymis kandiriyor beni :KK60: bende kiz icin selen ve bade ismini begeniyorum bakalim:anneadayı::KK200:

Nasipse cinsiyeti 2 kasımda belli olacak.
Ben çift isim vermeyi düşünüyorum. İsim verirken soyismi ile uyumlu olması ve iyi bir anlama gelmesi önemli kızlar. Bir de tabi söylerken karmaşa yaratmaması lazım.

Kız olursa Masal, Zümra isimleri hep hayalimdeydi.
Erkek olursa Yiğit, Talha, Batuhan, Furkan, Kerem,Oğuz, Tümer,Utku.

Erkek isimlerini çok araştırdım. Bunları bulabildim. Erkek ismi bulmak zor. Kız olursa seçenek daha fazla aslında. Sağlıklı kısmetli olsun da. Güzel isimler buluruz hep beraber :KK200:

Back