- Konu Sahibi UMUDUMSABRIM
-
Ben kendim araştırıp sağlıklı beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince.sizin bebiş kaç haftalık şuan.ya nisan hamileleri olarak çok da aktif bir katılım yok.arkadaşlar sık sık değişimlerimizi sorunlarımızı yazalım ki yardımcı olalım birbirimize lütfen.Beslenme konusunda bi dr la gorustunuz mu ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum saglikli bir gebelik donemi icin
benı kese için çarşamba cagırdı doktor o zaman gıdıcem sen naptın gördunmu keseyıSelam, benim de kasıklarım çok ağrıyor. Uzun süreli değil kısa kısa ama o azıcık sürede ağlıycak gibi oluyorum. Gerçi 3 gündür iş nedeniyle yollardayım ona bağladım ben de ama inşallah normaldir. Yarın Dr.a gidicem ultrasonla bakacak keseye. Sende durum ne?
Su anda keseye gore 6+4 olmaliyim. Daha once 2 düşük yaşadığım icin de endiseliyim acikcasiBen kendim araştırıp sağlıklı beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince.sizin bebiş kaç haftalık şuan.ya nisan hamileleri olarak çok da aktif bir katılım yok.arkadaşlar sık sık değişimlerimizi sorunlarımızı yazalım ki yardımcı olalım birbirimize lütfen.
Ben kendim araştırıp sağlıklı beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince.sizin bebiş kaç haftalık şuan.ya nisan hamileleri olarak çok da aktif bir katılım yok.arkadaşlar sık sık değişimlerimizi sorunlarımızı yazalım ki yardımcı olalım birbirimize lütfen.
kızlarr kımse yokmuuu
gaz bendede cok var ya.. sen bebegın kesesını görmusmuydun bende bugun gördum cok kucucuk ya=)mrb , 6. haftadayım , şişkinlik gaz sıkıntısı yaşıyorum gece 3 kere uyandım gaz sancısı devam ediyordu((
gaz bendede cok var ya.. sen bebegın kesesını görmusmuydun bende bugun gördum cok kucucuk ya=)
canım pskılojık olabılıyor ya nedesek bos suan ben hıc anlamadım hamıle oldumu sonradan basladı kasık agrımAy kızlar bana bı bakın lutfeeeen ya cuma gunu ıkınxı asılamamı oldum rahmımde sızı var makata vuran bı agrı gıbı bısı var yumurtalıklarım sızlıyr bazan hıssedyrm bazen otrp kalkarken anlık agrılarım olyo sızce bunlar gebelık belırtısı mı sızde byle seyler yasadınız mı gecenkı asılamam da olmamıstı
kese gördun dımı ılk gördugunde sadece.içinde bişe varmıydıbenm de 0,6 mm idi. dr normal sıkıntı yok dedi ayın 21 . de kalp atışı için gidecegim ama karnım cok agrıyorr(((((
canım pskılojık olabılıyor ya nedesek bos suan ben hıc anlamadım hamıle oldumu sonradan basladı kasık agrım
kese gördun dımı ılk gördugunde sadece.içinde bişe varmıydı
ben o sıyahlıga göremedım banada dedı daha bebek yok 2 hafta sonra gel dedıiçinde siyahlık vardı , dr henuz bebek oluşmadı 2 hafta sonra dedi
ben o sıyahlıga göremedım banada dedı daha bebek yok 2 hafta sonra gel dedı
3 nısanson adet nezamandı . benm 27 mart
İlk uc ay kansizlik olsada ilac verilmiomus ondandir zaten ileri derece olsaydi yuzunden anlardi :) bnm az visy varmis doktorum ilk uc ay vermioruz ilac dedimerhaba kızlar birşey sorucam, doktorunuz sizin kan testinde nelere baktı? benim b hcg ve kanda mikrop olup olmadığına baktı ama hiç kansızlık varmı yok mu diye test yapmadı . şimdi haftaya başka doktora gitmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?