- 3 Kasım 2015
- 1.469
- 781
- 73
- 36
- Konu Sahibi UMUDUMSABRIM
Saol cnm.benımde son reglm 3 nısan daha 4+2 keseyu görsem rahatlucm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görürsün insallah 2. randevuna cok var mi? bilmiyorum sadice bana mi denk geldi doktor ne tahlil istedi ne bir ilac kullandığımı sordu..progestan kulllaniyorum bitince gelirsin dedi cok şaşırdım. :)Saol cnm.benımde son reglm 3 nısan daha 4+2 keseyu görsem rahatlucm
p.ertesi gunu randevum.benımkıde ne kullanıon dedı aspırınle folık asıt kullanıyorum benımkıde tahlıl mahlıl ıstemedıgörürsün insallah 2. randevuna cok var mi? bilmiyorum sadice bana mi denk geldi doktor ne tahlil istedi ne bir ilac kullandığımı sordu..progestan kulllaniyorum bitince gelirsin dedi cok şaşırdım. :)
Değerlerin ikiye katlayarak gitmiş zaten,bence inşallah herşey yolunda.4-5 haftalıktır diye tahmin ediyorum Çiğdembende 3 sene sonra anne olucağımı öğrendim kızlar benim adetim hep 2 ay felan geçerdi o yüzden hesaplıyamıyorum kaç haftalık perşembe günü usg bakılıcak ama merak ediyorum değerlerim nasıl sizce
11.04.2016 : 0.6
27.04.2016 : 48.1
29.04.2016 : 145.5
02.05.2016 : 807.5
03.05.2016 : 1590.1
çok saol cnm inş herşey yolundadır bebişim sağ salim gelir kucağıma inş :)Değerlerin ikiye katlayarak gitmiş zaten,bence inşallah herşey yolunda.4-5 haftalıktır diye tahmin ediyorum Çiğdem
bende 3 sene sonra anne olucağımı öğrendim kızlar benim adetim hep 2 ay felan geçerdi o yüzden hesaplıyamıyorum kaç haftalık perşembe günü usg bakılıcak ama merak ediyorum değerlerim nasıl sizce
11.04.2016 : 0.6
27.04.2016 : 48.1
29.04.2016 : 145.5
02.05.2016 : 807.5
03.05.2016 : 1590.1
canım benim son adetim 20 şubattı :)Mrb cnm hayırlı olsun son adetin neydi cnm ? benm de 28 martta beta 138di . son adetim 27 mart ctesi dra gideceim
süre kısaldıkca heyacan artıyor :) 29. gün yaptırdıgın testle benmkine yakın
gunaydın kızlar nasılsınız.ya bende arada kasıklarımda göbegımın altında kasılmalar oluyor normalmı bu
Yerlesme kanamasidir belki. Hastaneden bi sonuç aldınız mı dr ne dediLütfeenn acil cvp verin Bu süreçte kahvemsi pembemsi lekeniz oldu mu azcık kanama gibi.şuan hastanedeyim çok panikledim.prolotun iğne yaptırdım. Lütfen bişeyler yazın. 5 yıldır bekliyorum ben bebeğimi çünkü
Dün ultrasonla bakıldı çok şükür yerinde duruyodu bebişim,fakat hala ara ara koyu kahve şeklinde minik minik akıntıların oluyo Umarım normaldir bu ve sağlıkla kucağıma alırım,hepimiz alırız inşYerlesme kanamasidir belki. Hastaneden bi sonuç aldınız mı dr ne dedi
Beslenme konusunda bi dr la gorustunuz mu ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum saglikli bir gebelik donemi icinDün ultrasonla bakıldı çok şükür yerinde duruyodu bebişim,fakat hala ara ara koyu kahve şeklinde minik minik akıntıların oluyo Umarım normaldir bu ve sağlıkla kucağıma alırım,hepimiz alırız inş