• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 NİSAN DA HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER :))

Saol cnm.benımde son reglm 3 nısan daha 4+2 keseyu görsem rahatlucm
görürsün insallah 2. randevuna cok var mi? bilmiyorum sadice bana mi denk geldi doktor ne tahlil istedi ne bir ilac kullandığımı sordu..progestan kulllaniyorum bitince gelirsin dedi cok şaşırdım. :)

görürsün insallah 2. randevuna cok var mi? bilmiyorum sadice bana mi denk geldi doktor ne tahlil istedi ne bir ilac kullandığımı sordu..progestan kulllaniyorum bitince gelirsin dedi cok şaşırdım. :)
p.ertesi gunu randevum.benımkıde ne kullanıon dedı aspırınle folık asıt kullanıyorum benımkıde tahlıl mahlıl ıstemedı

Merhaba herkese arkadaşlar.yeni katıldım aranıza☺️ 4 yıl bekleyişten sonra 25 nisanda Anne olacağımı öğrendim çok şükür.Henüz bebeğim 5 haftalık. Gelişimlerini beraber takip etmek güzel olacak.inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız☺️❤️

Selamun Aleykum anne adayları ben de nisan da haber alanlardanim. 5+4 cuma günü degerim2600 kusurdu. Ama karindan kese görülmedi. Daha once de iki düşük yaşadım. Onlar da gorulmemisti. Simdi korkuyorum. Hayırlısı olsun

bende 3 sene sonra anne olucağımı öğrendim kızlar benim adetim hep 2 ay felan geçerdi o yüzden hesaplıyamıyorum kaç haftalık perşembe günü usg bakılıcak ama merak ediyorum değerlerim nasıl sizce
11.04.2016 : 0.6
27.04.2016 : 48.1
29.04.2016 : 145.5
02.05.2016 : 807.5
03.05.2016 : 1590.1

bende 3 sene sonra anne olucağımı öğrendim kızlar benim adetim hep 2 ay felan geçerdi o yüzden hesaplıyamıyorum kaç haftalık perşembe günü usg bakılıcak ama merak ediyorum değerlerim nasıl sizce
Değerlerin ikiye katlayarak gitmiş zaten,bence inşallah herşey yolunda.4-5 haftalıktır diye tahmin ediyorum Çiğdem☺️

Merhabalar ben de 26 nisanda, bat a 6 gün kala öğrendim :) Dr cuma gel kese görünür dedi ama ben il dışına çıkmak zorundayım :/ pzt gidebilicem Dr.a
Güzel haberi alan herkese hayırlı olsun, bekleyenler de inşallah en kısa zamanda kavuşurlar

Mrb cnm hayırlı olsun son adetin neydi cnm ? benm de 28 martta beta 138di . son adetim 27 mart ctesi dra gideceim

süre kısaldıkca heyacan artıyor :) 29. gün yaptırdıgın testle benmkine yakın

gunaydın kızlar nasılsınız.ya bende arada kasıklarımda göbegımın altında kasılmalar oluyor normalmı bu

Selamun Aleykum kardeşlerim biz de bugün keseyi gördük. 11.6 çıktı 6+1 dedi doktor. Ama bebeği göremedik. Sabahtan beri mide bulantısı kusma baş gösterdi. Hayırlısı olsun. Sizce nasil kese boyutu normal mi

gunaydın kızlar nasılsınız.ya bende arada kasıklarımda göbegımın altında kasılmalar oluyor normalmı bu

Selam, benim de kasıklarım çok ağrıyor. Uzun süreli değil kısa kısa ama o azıcık sürede ağlıycak gibi oluyorum. Gerçi 3 gündür iş nedeniyle yollardayım ona bağladım ben de ama inşallah normaldir. Yarın Dr.a gidicem ultrasonla bakacak keseye. Sende durum ne?

Lütfeenn acil cvp verin Bu süreçte kahvemsi pembemsi lekeniz oldu mu azcık kanama gibi.şuan hastanedeyim çok panikledim.prolotun iğne yaptırdım. Lütfen bişeyler yazın. 5 yıldır bekliyorum ben bebeğimi çünkü

Lütfeenn acil cvp verin Bu süreçte kahvemsi pembemsi lekeniz oldu mu azcık kanama gibi.şuan hastanedeyim çok panikledim.prolotun iğne yaptırdım. Lütfen bişeyler yazın. 5 yıldır bekliyorum ben bebeğimi çünkü
Yerlesme kanamasidir belki. Hastaneden bi sonuç aldınız mı dr ne dedi

Yerlesme kanamasidir belki. Hastaneden bi sonuç aldınız mı dr ne dedi
Dün ultrasonla bakıldı çok şükür yerinde duruyodu bebişim,fakat hala ara ara koyu kahve şeklinde minik minik akıntıların oluyo Umarım normaldir bu ve sağlıkla kucağıma alırım,hepimiz alırız inş

Dün ultrasonla bakıldı çok şükür yerinde duruyodu bebişim,fakat hala ara ara koyu kahve şeklinde minik minik akıntıların oluyo Umarım normaldir bu ve sağlıkla kucağıma alırım,hepimiz alırız inş
Beslenme konusunda bi dr la gorustunuz mu ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum saglikli bir gebelik donemi icin

Back