• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 NİSAN DA HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER :))

Beslenme konusunda bi dr la gorustunuz mu ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum saglikli bir gebelik donemi icin
Ben kendim araştırıp sağlıklı beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince.sizin bebiş kaç haftalık şuan.ya nisan hamileleri olarak çok da aktif bir katılım yok.arkadaşlar sık sık değişimlerimizi sorunlarımızı yazalım ki yardımcı olalım birbirimize lütfen.

Ben 5:haftalik gebeyim 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim 58.5 kg yim çavdar yada tam buğday ekmei yiyorum normal de de öyle yiyordum . Şekerli çok yeme dedi Dr . Light süt içiyorum ve light yoğurt aldım . Kırmızı et balık sebze meyve ye dedi Dr um birde folic ic men yeterli dedi. Ilk zamanlar kilo almak istemiyorum . 2-3 kg fazla var 54-55 olsam daha iyi olur du

Selam, benim de kasıklarım çok ağrıyor. Uzun süreli değil kısa kısa ama o azıcık sürede ağlıycak gibi oluyorum. Gerçi 3 gündür iş nedeniyle yollardayım ona bağladım ben de ama inşallah normaldir. Yarın Dr.a gidicem ultrasonla bakacak keseye. Sende durum ne?
benı kese için çarşamba cagırdı doktor o zaman gıdıcem sen naptın gördunmu keseyı

Ben kendim araştırıp sağlıklı beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince.sizin bebiş kaç haftalık şuan.ya nisan hamileleri olarak çok da aktif bir katılım yok.arkadaşlar sık sık değişimlerimizi sorunlarımızı yazalım ki yardımcı olalım birbirimize lütfen.
Su anda keseye gore 6+4 olmaliyim. Daha once 2 düşük yaşadığım icin de endiseliyim acikcasi

aralık anneleri konusu var o çok aktif. birden fazla konu açılınca bir kısmı aktif olmuyo

Ay kızlar bana bı bakın lutfeeeen ya cuma gunu ıkınxı asılamamı oldum rahmımde sızı var makata vuran bı agrı gıbı bısı var yumurtalıklarım sızlıyr bazan hıssedyrm bazen otrp kalkarken anlık agrılarım olyo sızce bunlar gebelık belırtısı mı sızde byle seyler yasadınız mı gecenkı asılamam da olmamıstı

Ay kızlar bana bı bakın lutfeeeen ya cuma gunu ıkınxı asılamamı oldum rahmımde sızı var makata vuran bı agrı gıbı bısı var yumurtalıklarım sızlıyr bazan hıssedyrm bazen otrp kalkarken anlık agrılarım olyo sızce bunlar gebelık belırtısı mı sızde byle seyler yasadınız mı gecenkı asılamam da olmamıstı
canım pskılojık olabılıyor ya nedesek bos suan ben hıc anlamadım hamıle oldumu sonradan basladı kasık agrım

merhaba kızlar birşey sorucam, doktorunuz sizin kan testinde nelere baktı? benim b hcg ve kanda mikrop olup olmadığına baktı ama hiç kansızlık varmı yok mu diye test yapmadı . şimdi haftaya başka doktora gitmeyi düşünüyorum.
İlk uc ay kansizlik olsada ilac verilmiomus ondandir zaten ileri derece olsaydi yuzunden anlardi :) bnm az visy varmis doktorum ilk uc ay vermioruz ilac dedi

Bende nisanda guzel haberi alanlardanim :) suan ultrasona gore 8+2 yiz. Ins saglikla ve kolaylikla aliriz bebislerimizi kucagimiza :anneadayı:

Selam bisey sormak istiyorum ,bu hamilelik takvimini nasıl ekliyoruz gün gün

Back