2016 NİSAN DA HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER :))

Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah hepimize. Benim regle 3 gün var sırtım ve kasıklarım çok ağrıo. Ama normaldir die düşünüorum. Umarım öyledir

Benim ilk kan testimde beta hcg 236 çıktı, yarın da 2.testin sonucunu alacağım. İnşallah yarın buraya yazarım, herkese hayırlı olsun burdaki :)

merhaba kızlar birşey sorucam, doktorunuz sizin kan testinde nelere baktı? benim b hcg ve kanda mikrop olup olmadığına baktı ama hiç kansızlık varmı yok mu diye test yapmadı . şimdi haftaya başka doktora gitmeyi düşünüyorum.

Bende nisan da bu güzel haberi alanlardanim. Bana kalsa bence ben daha bu haberi almazdım geç alirdim büyük ihtimal ama esim sağolsun nasıl anladıysa sen hamilesin dedi ertesi sabahı ben uyanmadan test almış ve pozitif çıktı ardından doktora gittik ve 6+3 haftalık hamile oldugumu öğrendim bugün de 8.haftamin ilk günü

Baska bi dr.a git cnm herseye bakilmasi gerekiyor bence. Benim aile hekimim yarin gel kana bakilacak herseyine dedi...

Evett kizlar ben de bgn haberimi aldim, cok degisik bir duygu :) kan degerim 230lardaydi su an 1800e cikmis. Insallah allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin...

kızlarrr bende varım=))@lacrimosa sendemıı=)) senı hatırlıyorum dıger topıkten hayırlı olsunn..bende regle 2 gun kala yaptrdım 75 cıktı

22 nisanda öğrendim kanda beta 2519 cikti.. 4 haftalik dedi doktor. ayaklarda usume asiri sac dokulmesi yaxiyorum hamile oldugumu bilmedigim haftada inanilmaz gaz cikartma yasiyordum hatta esim sibel hayirdir sorun mu var demeye başlamıştı. 5 mayisa gun aldım belki kalbini duyabilirim.
bu gunlerde kasik agrisi cekiyorum istifra henuz etmiyorum. biraz uyku agir basıyor

4
4 hafta için çok yuksek dıımı degerın belkı ikizdir) hayırlı olsun canım sımdıden

4

4 hafta için çok yuksek dıımı degerın belkı ikizdir) hayırlı olsun canım sımdıden
amin bilmem 22 nisan da ogrendim 24 nisanda kese gördük, karindan baktı dr o da sasirdi
26 sinda baska doktor da karından bakti 7mm kese dedi ,kac haftalik dedim 4,4,5 dedi. Esimin sulalesinde ikiz çok ama olsa kese cift olmazmiydi..23 martti son regl. size de hayırlı olsun bebeğiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…