- 11 Ocak 2016
- 277
- 121
- 18
- Konu Sahibi UMUDUMSABRIM
MERHABALAR BEBİŞLERİMİZİ BERABER BÜYÜTELİMMİ:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım hep beraber inşallah sağlıklı tamamlarız bu dönemleridetebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
CANIM KASIK AĞRIN VARMI BEN KORKMAYA BAŞLADIM ÇOK AĞRIYOR KASIKLARIM NORMALMİ ACABAmerhaba canım hep beraber inşallah sağlıklı tamamlarız bu dönemleride
merhaba kızlar birşey sorucam, doktorunuz sizin kan testinde nelere baktı? benim b hcg ve kanda mikrop olup olmadığına baktı ama hiç kansızlık varmı yok mu diye test yapmadı . şimdi haftaya başka doktora gitmeyi düşünüyorum.
saol canım aman ben hıc onaları merak edemıyorm bı kaybım var ya korkuyorm suan saglıklı olsunda cınsıyetı hıc önemlı dııl yerım onu=)Ehhee kargasa sana da hayırlı olsun cnm şimdi ki merak cinsiyet ne zamn cikacak
kesesini gördunmu?Ehhee kargasa sana da hayırlı olsun cnm şimdi ki merak cinsiyet ne zamn cikacak
4 hafta için çok yuksek dıımı degerın belkı ikizdir) hayırlı olsun canım sımdıden22 nisanda öğrendim kanda beta 2519 cikti.. 4 haftalik dedi doktor. ayaklarda usume asiri sac dokulmesi yaxiyorum hamile oldugumu bilmedigim haftada inanilmaz gaz cikartma yasiyordum hatta esim sibel hayirdir sorun mu var demeye başlamıştı. 5 mayisa gun aldım belki kalbini duyabilirim.
bu gunlerde kasik agrisi cekiyorum istifra henuz etmiyorum. biraz uyku agir basıyor
amin bilmem 22 nisan da ogrendim 24 nisanda kese gördük, karindan baktı dr o da sasirdi4
4 hafta için çok yuksek dıımı degerın belkı ikizdir) hayırlı olsun canım sımdıden