- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.321
Güle güle kullan canm ben de almayı düşünüyorum makinede yıkarım diye :) peki internetten filan mı aldın?ben salona halı örtüsü aldım. halıyı yıkattıktan sonra. örtü serili şuanda. 2 haftada bir çıkarıp yıkamayı düşünüyorum. çünkü bizim sıpa koyduğum yerde durmuyor illa dışarılara çıkacak. gidip gidip elleriyle yere vuruyor ne anlıyorsa
Canım bizimki de üfürüm olayıyla farkedildi. ben 1. ayında eko yaptırdım 3 mm çıktı. Tabi korktuk ve bir doktora daha gittik. Olağan durumlarmış. anne karnında zaten delik olurmuş. doğduğunda yavaş yavaş kapanması gerekirmiş. eğer delik olmazsa anne karnında kan akışında sıkıntı olurmuş. bizimki zamanında kapanmayanlardan.Canim mm bilmiyorum da 6 da 1 oranında dedi
yok canım real marketlerinden aldım. çok basit ve ucuz bir şey. normal örtüden farkı, altında plastik gibi bir şey var. ıslanınca tutuyor yani kolay sızdırmıyor halıya. üstü bildiğin pamuk ama.Güle güle kullan canm ben de almayı düşünüyorum makinede yıkarım diye :) peki internetten filan mı aldın?
Aynı bizim sıpa da öyle gidip laminanta vuruyor şıp şıp ve daha rahat kayıyor diye sürünüyor halı üstünde pek durmuyor gerçi de yine de halıların temiz olması önemli
Muhtemelen canım baybi mix ile mayaladığın için o şekilde uzamıştır. hazır yoğurt ile mayalanınca da o şekilde uzuyor bu nedenle ben maya olarak ev yoğurdu ile yapınca güzel oluyor.Kizlar bisey sorucam ben yogurt mayaladim yogurdun tadi cok guzel kivami kafami karistirdi sizinkide mi boyle oluyo acaba .
Maras dondurmasi nasil kivamlidir hani uzar biraZ ya onun gibi kaşar eridiginde lastik gibi uzar ya buda lastik gibi degilde maraş dondurmasi gibi kivami bunun nedeni nedir baybi mix ile yaptigim icin mi
Bilenler yada fikri olanlar cevap yazarsa cok sevinirim
Hazır yoğurt ile mayalandığında böyle olabiliyor canım. Şimdi yaptığın yoğurttan tekrar mayalarsan daha güzel bir yoğurt olur.Kizlar bisey sorucam ben yogurt mayaladim yogurdun tadi cok guzel kivami kafami karistirdi sizinkide mi boyle oluyo acaba .
Maras dondurmasi nasil kivamlidir hani uzar biraZ ya onun gibi kaşar eridiginde lastik gibi uzar ya buda lastik gibi degilde maraş dondurmasi gibi kivami bunun nedeni nedir baybi mix ile yaptigim icin mi
Çok geçmiş olsun canım. İnş bir an önce kapanır. Allah tüm minikleri korusun, ailelerine bağışlasınCanim mm bilmiyorum da 6 da 1 oranında dedi
Muhtemelen canım baybi mix ile mayaladığın için o şekilde uzamıştır. hazır yoğurt ile mayalanınca da o şekilde uzuyor bu nedenle ben maya olarak ev yoğurdu ile yapınca güzel oluyor.
Hazır yoğurt ile mayalandığında böyle olabiliyor canım. Şimdi yaptığın yoğurttan tekrar mayalarsan daha güzel bir yoğurt olur.
Ben Pınarın organik yoğurdundan mayaladığımdan tekrar mayaladım.
Sağol canm ben de bakayım inşallah bulurum güzel birşey :))yok canım real marketlerinden aldım. çok basit ve ucuz bir şey. normal örtüden farkı, altında plastik gibi bir şey var. ıslanınca tutuyor yani kolay sızdırmıyor halıya. üstü bildiğin pamuk ama.
Canm ben de gitmedim ama evde ölçüm yaptım 7500 gram ve 72 cm geçen aya göre 1 cm uzamış ve 300 gr almış..Kızlar 7. Ay kontrolüne giden var mı? Kilo boy ölçümleriniz nasıl?
Ben doktorumuza kızdığım için gitmedim. Yarın yağmur olmazsa sağlık ocağına gidip ölçüm yaptırcam.
baby mixle yaptığın için canım. ben de bir kere hazır yoğurttan mayalamı.tım aynen o şekilde oldu. bence çevrende bi yerde mayalık verecek vardır onunla dene. hazır herşey bebeklere vermek için fazla katkılı sonuçtaKizlar bisey sorucam ben yogurt mayaladim yogurdun tadi cok guzel kivami kafami karistirdi sizinkide mi boyle oluyo acaba .
canım pınarın organik sütü ve organik yoğurdu , organik değil. organik olan hiçbir yoğurt 4 günden fazla kalmaz bozulur. ayrıca etko sertifikası lazım.Hazır yoğurt ile mayalandığında böyle olabiliyor canım. Şimdi yaptığın yoğurttan tekrar mayalarsan daha güzel bir yoğurt olur.
Ben Pınarın organik yoğurdundan mayaladığımdan tekrar mayaladım.
Organik tarım sertifikası var ama ? Neye güveneceğimizi de şaşırdık iyice. Organik ürünler satan bir mağaza var evin yakınında oradan maya isteyeyim en iyisi. Eczanelerde probiyotik numune de alınıp yapılabiliyormuş ama doktora sormadım. Pınar organik doktor tavsiyesiydi. Öyle alıp mayalamıştımcanım pınarın organik sütü ve organik yoğurdu , organik değil. organik olan hiçbir yoğurt 4 günden fazla kalmaz bozulur. ayrıca etko sertifikası lazım.
nohut mayası duydun mu canım geçenlerde zahide yetişin programında ümit aktaş diye bir doktor anlatıyordu. araştır bence. ben 4 yıldır yoğurdumu kendim mayaladığımdan kendi mayama oluştu.Organik tarım sertifikası var ama ? Neye güveneceğimizi de şaşırdık iyice. Organik ürünler satan bir mağaza var evin yakınında oradan maya isteyeyim en iyisi. Eczanelerde probiyotik numune de alınıp yapılabiliyormuş ama doktora sormadım. Pınar organik doktor tavsiyesiydi. Öyle alıp mayalamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?