2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
sagol cnm teşekkür ederim
Ben Meyve filesi almayı düşünüyordum ama vazgeçtim. o minik elleriyle armutu kavrıyor, bileklerini Büke Büke emiyor düşürüyor birde almaya çalışıyo alamıyo... ben bitiyorum o hallerine

Sağol aygulcum masallah dişinizi hayırlı olsun
canim meyve filesi aldim ben hic ise yaramiyo iyiki almamissin

Benim oglum muzu hiç sevmedi, meyveler le arası yok, maşallah herseyi yiyor meyve yemiyor

canim oglun dis cikarirken istahsiz miydi neler yaptin o evrede benim kızımında cikti ne yapabilirim

Yok benim oglum iştahsız değildi cok şükür de, başı terliyor, huzursuz, durduğu yerde duramıyor al kucağına gezdir diyor, salya çok fazla oluyor, gece cok sık uyaniyor. senin yapacağın şey bebeğin ne isterse yapmak, benim oğlum diş kaşıyıcı kullanmak istemedi sen kullanabilirsin, sık sık su icir, salatalık havuç ver eline, benim oğlum simit kemirmeyi çok sever sende verebilirsin

Kizlar bebeğinize çorbaları nasıl veriosunz ekmekli mi ekmeksiz iciriyor musunz. Ben ekmekle veriorum kimi zaman ama beyaz ekmek içi vermek istemiom . kendi yaptıgm poğaça ya da tam buğday unu ile ekmek yapiyim diorum. Ne dersiniz

istanbuldaysan halk ekmeğin organik tam buğday ekmeği var, onu alabilirsin. bun kullanıyorum. beyaz ekmek verme zaten. bir faydası yok.

eğer bebeğine tahıllı birşeyler vermiyorsan tam buğday ekmeği vermelisin. ben çorbalarını biraz katı yaptığım için ekmeğe gerek olmuyor ama kahvaltısına ekmek doğruyorum.

Yok halk Ekmek bulamam dà. tahıllı ekmek alıyim mi hazır .olandan . fırınlarda oluo. kaşık mamasi almistim 8 tahıllı yazıo. peki onunla çorba karistrşam olur mu

benim oglum iştahsız değildi cok şükür de, başı terliyor, huzursuz, durduğu yerde duramıyor al kucağına gezdir diyor, salya çok fazla oluyor, gece cok sık uyaniyor MESAJI Nİ AYNEN KOPYALADIM BEBEGM DE AYNI..NE ZAMAN GEÇER Kİ BU HAL. DİŞLER İKİ TANE ÇIKTI . TAMAMI ÇIKANA KADAR MI BÖYLE OLUR

Benim oglum muzu hiç sevmedi, meyveler le arası yok, maşallah herseyi yiyor meyve yemiyor
Valla bu ısirma mevzu beni korkutyor . bu gidişlé meme vermicem . çok acio. tabi kıyamam veririm de senin gibj 8 dişle bizim oğlan koparır atar valla
2 disle boyleyse

Bende egitici seyler almak istiyorum canim senin aklinda bisey varmi. Ne alacagimi bilemedim

ben sebzesini katı yapıyorum, ekmeği kahvaltısına katıyorum. ben halk ekmeğe güveniyorum ondan alıyorum ama yoksa marketten kapalı paketlerde tam buğday ekmeği alıyorum, fırından da olur. beyaz ekmekten çok daha iyi bence.

Aynen bende halk ekmege cok guveniyorum diger ekmeklerden farkli zaten

Canim ilk dişler çok sancılı oluyor genelde, gerisi bu kadar yıpratmıyor

Valla bu ısirma mevzu beni korkutyor . bu gidişlé meme vermicem . çok acio. tabi kıyamam veririm de senin gibj 8 dişle bizim oğlan koparır atar valla
2 disle boyleyse
Yok canım emzirmekten vazgeçme, her emmede isirmiyor, bazen memeyi geç verdim diye kızıyor o zaman isiriyor, bi kaç dişten sonra zaten direkt parmak isirmaya geçiyor, sıpa az önce parmagimi nasıl ısırdıysa diş yerleri mosmor oldu, kimin elini kapsa isiriyor evde herkes emirzede oldu, dunde omzumu isirdi, sivri disleri kazaktan bile gecti, napcan elinide mi vermeyecen kucağınada mi almayacan

benim kizimin hic salyasi yok cnm normal mi acaba yesilcan86
Bilmiyorum canım oda salyasiz çıkarır, düzenli su içiyor dimi

Su içmek istemiyo ben biraz 3 yada 4 tatli kasigi veriyorum yoksa icmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…