- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.281
Ben de denedim canm da yok yemediBen muzu meyve filesine koyup verdim, çok güzel yiyor
Ben Meyve filesi almayı düşünüyordum ama vazgeçtim. o minik elleriyle armutu kavrıyor, bileklerini Büke Büke emiyor düşürüyor birde almaya çalışıyo alamıyo... ben bitiyorum o hallerine
canim meyve filesi aldim ben hic ise yaramiyo iyiki almamissinSağol aygulcum masallah dişinizi hayırlı olsun
Benim oglum muzu hiç sevmedi, meyveler le arası yok, maşallah herseyi yiyor meyve yemiyorYaa evet bizimde sadece altta iki tane var. üst çıkınca napcaz[/QUOTE
Benim oğlanin 4 tane altta 2 tane üstte 6 tane cikmis disi, 2 tanede üstte uc göstermiş dişleri var, 8 disle mucadele ediyorum, bazen gözü bende memeye yaklaşıyor yavaşça bi anda ısırıp gulerek yüzume bakiyor, canım aşırı yanıyor acı beynine sicriyor resmen ama o gülüşüde dünyalara bedel sıpanın kizamiyorum kizamiyorum
Canim ishal pişik yapıyor olabilir yediklerine dikkat et, yeni bişey yedirdiysen dokunmuş olabilir veya diş çıkarıyor da olabilir, ıslak mendil kullanma, yıka poposunu kurula zeytinyağı sürKizlar yine tahlil yapıldı birşey çıkmadı ama ela hala ishal ve çok kötü pişik ne yapabilirim
Ben muzu meyve filesine koyup verdim, çok güzel yiyor
Benim oglum muzu hiç sevmedi, meyveler le arası yok, maşallah herseyi yiyor meyve yemiyor
canim oglun dis cikarirken istahsiz miydi neler yaptin o evrede benim kızımında cikti ne yapabilirim
Kizlar bebeğinize çorbaları nasıl veriosunz ekmekli mi ekmeksiz iciriyor musunz. Ben ekmekle veriorum kimi zaman ama beyaz ekmek içi vermek istemiom . kendi yaptıgm poğaça ya da tam buğday unu ile ekmek yapiyim diorum. Ne dersiniz
Yok halk Ekmek bulamam dà. tahıllı ekmek alıyim mi hazır .olandan . fırınlarda oluo. kaşık mamasi almistim 8 tahıllı yazıo. peki onunla çorba karistrşam olur muistanbuldaysan halk ekmeğin organik tam buğday ekmeği var, onu alabilirsin. bun kullanıyorum. beyaz ekmek verme zaten. bir faydası yok.
eğer bebeğine tahıllı birşeyler vermiyorsan tam buğday ekmeği vermelisin. ben çorbalarını biraz katı yaptığım için ekmeğe gerek olmuyor ama kahvaltısına ekmek doğruyorum.
benim oglum iştahsız değildi cok şükür de, başı terliyor, huzursuz, durduğu yerde duramıyor al kucağına gezdir diyor, salya çok fazla oluyor, gece cok sık uyaniyor MESAJI Nİ AYNEN KOPYALADIM BEBEGM DE AYNI..NE ZAMAN GEÇER Kİ BU HAL. DİŞLER İKİ TANE ÇIKTI . TAMAMI ÇIKANA KADAR MI BÖYLE OLURYok benim oglum iştahsız değildi cok şükür de, başı terliyor, huzursuz, durduğu yerde duramıyor al kucağına gezdir diyor, salya çok fazla oluyor, gece cok sık uyaniyor. senin yapacağın şey bebeğin ne isterse yapmak, benim oğlum diş kaşıyıcı kullanmak istemedi sen kullanabilirsin, sık sık su icir, salatalık havuç ver eline, benim oğlum simit kemirmeyi çok sever sende verebilirsin
Valla bu ısirma mevzu beni korkutyor . bu gidişlé meme vermicem . çok acio.Benim oglum muzu hiç sevmedi, meyveler le arası yok, maşallah herseyi yiyor meyve yemiyor
Bende egitici seyler almak istiyorum canim senin aklinda bisey varmi. Ne alacagimi bilemedimSürekli ilgi sürekli kucak istiyor benimki ise başlayınca kv ağlamasın diye sürekli kucakta gezdirmis Şimdi huy degistirdi oyuncaklari ile oynasa bile kucakta oynayacak illa zaten evdeki oyuncaklardan sıkıldı yeni şeyler almak lazım eğitici bişeyler bakıcam
Canim geçiyor ben de ilk telaslndim ama şimdi 7. Diş geliyor ısırmiyor artıkValla bu ısirma mevzu beni korkutyor . bu gidişlé meme vermicem . çok acio.tabi kıyamam veririm de senin gibj 8 dişle bizim oğlan koparır atar valla
2 disle boyleyse
Aynen bende halk ekmege cok guveniyorum diger ekmeklerden farkli zatenben sebzesini katı yapıyorum, ekmeği kahvaltısına katıyorum. ben halk ekmeğe güveniyorum ondan alıyorum ama yoksa marketten kapalı paketlerde tam buğday ekmeği alıyorum, fırından da olur. beyaz ekmekten çok daha iyi bence.
benim oglum iştahsız değildi cok şükür de, başı terliyor, huzursuz, durduğu yerde duramıyor al kucağına gezdir diyor, salya çok fazla oluyor, gece cok sık uyaniyor MESAJI Nİ AYNEN KOPYALADIM BEBEGM DE AYNI..NE ZAMAN GEÇER Kİ BU HAL. DİŞLER İKİ TANE ÇIKTI . TAMAMI ÇIKANA KADAR MI BÖYLE OLUR
Yok canım emzirmekten vazgeçme, her emmede isirmiyor, bazen memeyi geç verdim diye kızıyor o zaman isiriyor, bi kaç dişten sonra zaten direkt parmak isirmaya geçiyor, sıpa az önce parmagimi nasıl ısırdıysa diş yerleri mosmor oldu, kimin elini kapsa isiriyor evde herkes emirzede oldu, dunde omzumu isirdi, sivri disleri kazaktan bile gecti, napcan elinide mi vermeyecen kucağınada mi almayacanValla bu ısirma mevzu beni korkutyor . bu gidişlé meme vermicem . çok acio.tabi kıyamam veririm de senin gibj 8 dişle bizim oğlan koparır atar valla
2 disle boyleyse
Bilmiyorum canım oda salyasiz çıkarır, düzenli su içiyor dimibenim kizimin hic salyasi yok cnm normal mi acabayesilcan86
Canim ilk dişler çok sancılı oluyor genelde, gerisi bu kadar yıpratmıyor
Yok canım emzirmekten vazgeçme, her emmede isirmiyor, bazen memeyi geç verdim diye kızıyor o zaman isiriyor, bi kaç dişten sonra zaten direkt parmak isirmaya geçiyor, sıpa az önce parmagimi nasıl ısırdıysa diş yerleri mosmor oldu, kimin elini kapsa isiriyor evde herkes emirzede oldu, dunde omzumu isirdi, sivri disleri kazaktan bile gecti, napcan elinide mi vermeyecen kucağınada mi almayacan
Bilmiyorum canım oda salyasiz çıkarır, düzenli su içiyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?