2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ya denerim karbonatı
Peki sizde de mi benzeri vardı
Ne kadar sürdü ve neye alerjisi vardo
Benzeri vardı bu kadar yaygın değildi.biraz pütürlü gibi kuru bir yapısı var.doktor nemlendirici tarzda ilaç veriyor sanırım öyle iyileşiyor.ben gidememiştim..boynunun altındaki 1 ay kadar kaldı.havuç alerjisi vardı sanırım havucu kesince geçti.sizin kıyafetlerden de olabilir yumuşatıcı kullanmayın yünlü giydirmeyin belki ondan olabilir

gunaydın hanımlar nasılasınız uzun zamandır giremedim özledim buraları işe başladım bir koşuşturmadır devam ediyor
Gunaydin canim daha gecen gun aklima geldin bayadir gorunmuyon doye yazacaktim sen benden once davrandin:):):)nasil gidiyor is ev cocuk. Zor oluyo mu. Duruyo mu minik kus

Kizlar bebklerinizi gun icinde nasil oyaliyorsuniz benin kizim cok cabuk sıkılıyor artık nasil oyalacagimi bilemiyorum

Benim oglumda çabuk sıkılıyor ama Allah tan uyandiktan 2 saat sonra tekrar uyuyor, bu 2 saatte yere battaniye seriyorum 4 5 kat, önüme oturuyorum sevdiği oyuncaklarini da koyuyorum, bi biriyle bi otekiyle oynuyor küçük davulu var ona vuruyor cingirakli sallıyor acıkınca emiyor, emekleme egzersizleri yapiyoruz 5 10 dk yurutece bindiriyorum müziği calinca zipliyor öyle geçiyor bizim tabi artık yoruluyor uykuya geciyoruz

Alıntı yapamadım kızlar affedin
İyiyim çok şükür kızimda iyi alıştık sayılır sabah sekiz gibi çıkıyorum evden kızım uyurken ilk hafta anladı erkenden uyandı bu arada ama alışınca eski düzenine döndü 100 120 ml kadar süt bırakıyorum (-sütum çok azaldı bu aralar napcaz bilmiyorum )uyanınca onu içiyor bir bir bucuk saat sonra kahvaltısını yapıyor öğlen 12 de eve geliyorum 13 te ise gidip 14 te tekrar çıkıyorum 14.30 gibi evde oluyorum (öğleden sonra bir saati idare edemediler malesef Ama ben arada kaçamak yapıyorum bugün gitmedim mesela )
Hergün böyle işte. . .kızima babaannesi bakıyor arada da annem genel olarak uslu bir bebek zaten sıkıntı çıkarmıyor ama benim için bırakıp gitmek çok zor oluyor her sabah bir hüzün kaplıyor içimi

Kizlar bebklerinizi gun icinde nasil oyaliyorsuniz benin kizim cok cabuk sıkılıyor artık nasil oyalacagimi bilemiyorum
Sürekli ilgi sürekli kucak istiyor benimki ise başlayınca kv ağlamasın diye sürekli kucakta gezdirmis Şimdi huy degistirdi oyuncaklari ile oynasa bile kucakta oynayacak illa zaten evdeki oyuncaklardan sıkıldı yeni şeyler almak lazım eğitici bişeyler bakıcam

Kizlar yine tahlil yapıldı birşey çıkmadı ama ela hala ishal ve çok kötü pişik ne yapabilirim
Pişik yapan yiyeceklerden uzak dur verme bir süre patates hasla ver pirinç lapasi yap ver bol bol su içir sıvı kaybı olmasın şimdilik aklıma bunlar geliyor birde pisine mustela krem çok iyi geliyor bizde.niye ishal oldu ki acaba tahliller de temiz çıkmış bazen diş çıkarma döneminde de bebekler ishal olabiliyormuş.geçmiş olsun canım

kizlar iyi aksamlar
prensesimin disi çıkmış yuppi
valla bugunlerde biraz huysuzdu ama ne atesi cikti ne ishal oldu sadece bu aralar cok istahsiz mama haric ne verirsem kusuyo bugun bile hali koltuk batti disten degilmi istahsiz olmasi

Ben muzu meyve filesine koyup verdim, çok güzel yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…