- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.261
Benzeri vardı bu kadar yaygın değildi.biraz pütürlü gibi kuru bir yapısı var.doktor nemlendirici tarzda ilaç veriyor sanırım öyle iyileşiyor.ben gidememiştim..boynunun altındaki 1 ay kadar kaldı.havuç alerjisi vardı sanırım havucu kesince geçti.sizin kıyafetlerden de olabilir yumuşatıcı kullanmayın yünlü giydirmeyin belki ondan olabilirYa denerim karbonatı
Peki sizde de mi benzeri vardı
Ne kadar sürdü ve neye alerjisi vardo
Hayırlı olsun canm Allah yardımcın olsun :)) hayatımız artık koşuşturma modundagunaydın hanımlar nasılasınız uzun zamandır giremedim özledim buraları işe başladım bir koşuşturmadır devam ediyor
Gunaydin canim daha gecen gun aklima geldin bayadir gorunmuyon doye yazacaktim sen benden once davrandin:):):)nasil gidiyor is ev cocuk. Zor oluyo mu. Duruyo mu minik kusgunaydın hanımlar nasılasınız uzun zamandır giremedim özledim buraları işe başladım bir koşuşturmadır devam ediyor
Bizde seni özledik, genel olarak fena değiliz canım sen nasılsıngunaydın hanımlar nasılasınız uzun zamandır giremedim özledim buraları işe başladım bir koşuşturmadır devam ediyor
Kizlar bebklerinizi gun icinde nasil oyaliyorsuniz benin kizim cok cabuk sıkılıyor artık nasil oyalacagimi bilemiyorum
oyuncakları ile oynuyor.evi turluyor ☺Kizlar bebklerinizi gun icinde nasil oyaliyorsuniz benin kizim cok cabuk sıkılıyor artık nasil oyalacagimi bilemiyorum
Sürekli ilgi sürekli kucak istiyor benimki ise başlayınca kv ağlamasın diye sürekli kucakta gezdirmis Şimdi huy degistirdi oyuncaklari ile oynasa bile kucakta oynayacak illa zaten evdeki oyuncaklardan sıkıldı yeni şeyler almak lazım eğitici bişeyler bakıcamKizlar bebklerinizi gun icinde nasil oyaliyorsuniz benin kizim cok cabuk sıkılıyor artık nasil oyalacagimi bilemiyorum
Allam aynı dertten muzdarip girdim buraya sen dé yazmışsın . isirinca çok canm yanio. né olacak boyleKizlar ela göğsümün ucunu çok ısırıyor napcam ben
Yaa evet bizimde sadece altta iki tane var. üst çıkınca napcazDaha bunlar iyi gunlerin şekerim, üst dişler de çıksın hele o zaman gör isirmak nasıl biseymis
Pişik yapan yiyeceklerden uzak dur verme bir süre patates hasla ver pirinç lapasi yap ver bol bol su içir sıvı kaybı olmasın şimdilik aklıma bunlar geliyor birde pisine mustela krem çok iyi geliyor bizde.niye ishal oldu ki acaba tahliller de temiz çıkmış bazen diş çıkarma döneminde de bebekler ishal olabiliyormuş.geçmiş olsun canımKizlar yine tahlil yapıldı birşey çıkmadı ama ela hala ishal ve çok kötü pişik ne yapabilirim
Canım popoşunu hep yıka öyle bezle. kapatmadan krem sur ama krem şanti kıvamı gibj olsun yedirmeKizlar yine tahlil yapıldı birşey çıkmadı ama ela hala ishal ve çok kötü pişik ne yapabilirim
Sagolun canlar
Ben muzu meyve filesine koyup verdim, çok güzel yiyorSağol canm denicm böyle yedirmeyi..bide öyle birşey ki muzu kaşıkla verince tükürüyor elimle verince yiyor
Ben de denicm canm bizimki kaşıkla gelen herşeye kötü gözüyle bakıyor..yiyor canm hem de nasıl iştahla yiyor..bir parça veriyoruz ağzına diğer parçayı hazırlamakla uğraşırken yutmuş ve diğeri için sabırsızlanıyor oluyor
İşte aynı bizimki olayı kaşık yani kaşıkla geleni sevmiyor geçen çorba denedim içmedi tabiki sonra fincana koydum öyle de sadece bir yudum içti..
Ben de göğşen hocaya gidiyordum canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?