- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.161
Gözünüz aydın canım. Sağlıkla kolaylıkla çıkartsın hepsini inşKizlarrrrr elanin dışı ıiii çıktı çok mutluyum rabbime şükürler olsun
Bir de.ben.olacam :)Teşekkür ederim kızlar inşallah çok güzel bir duyguymuş yaa dış için bu kadar sevinen bir ben varımdır herhalde
sağol canım sen demiştin ama bebeğim ishal deyince dış çıkarıyordu diyeGozun aydin canim bziim ikincisi 3 gun sonra geldi
çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin icinGözünüz aydın canım. Sağlıkla kolaylıkla çıkartsın hepsini inş
darısı başınıza o zaman günde 8 kere kaka yaptı benimki acile gittik ama distenmisBir de.ben.olacam :)
Cok sikintisi.var kac gundur.çekiyor yavrum: (((
Denedim hemen uyanıyor emziği alıp atıyor birde kızıp ağlıyor meme ağzımda dursun istiyor off ben yaptım sabahlar yanıma aldım yatarak memeyle uyudu hemen nasıl alışıyor ya uyku eğitimine nasıl geçsemTamamen.dalmadan.hafif.uykulu iken memeden emzige.gecirip.yatagina aliyorum canım
ooo sen bi kere yanında uyumaya alıştırmışsın bu kötüDenedim hemen uyanıyor emziği alıp atıyor birde kızıp ağlıyor meme ağzımda dursun istiyor off ben yaptım sabahlar yanıma aldım yatarak memeyle uyudu hemen nasıl alışıyor ya uyku eğitimine nasıl geçsem
günaydınn herkese.. oldukça bunalımlı zor günlerin ardından günaydınnn...
oldukça uzun süredir bakamadım şmdi bi göz atınca mutlu oldum.. dişi çıkanlar emekleyenler uyuyanlar uyumayanlar herkesin bebişine maşallahh.. sıkıntısı olanlar çabucak atlatır inşallah..=)
biz dha dişte çıkaramadık emekleyemedik de.. tosbik kızım odanın bi ucundan ucuna yuvarlanıyo tutabilene aşk olsun işin kolayını buldu yuvarlanarak ulaşıyo heryere emeklemeye pek niyeti yok zatn acelemizde yok zmanı gelince o da olur elbett
emekleme yürüme yardımcısı aldınızmı yada ne zaman alınıyor bi fikri olan varsa sevinirmm
bir de ben bu ek gıda konusnda biraz geri kafalı yaklaşıorum hani şunu 7nci ayda şunu 8nci ayda verin muhabbetleri saçma geliyo eskiden kim dikkat etmiş oyle o kadar 40ndan sonra tarhana çorbası içirdim muhabbetlerini duymuşsunzdr tamm 6ncı aya kadar birşey vermedm ama artık kendi yediklerimden tattırıorum ona ayrı yaptığımda oluyo ama çorbalardan felan tuzunu katmadan ayırıyorum ona öyle yedriyorum siz ne düşünüosunz...
benimki de bu ara oldukca sulu ve her gün yapıyor.darısı başınıza o zaman günde 8 kere kaka yaptı benimki acile gittik ama distenmis
Benimki de benle uyumaya alıştı. mik mik uyanıp duruyo beşikte. yanımà aliorm almasına skinti yok ama ben hiç rahat yatamiom tavuk gibj altima sokuluo . korkuom bişi olmasaDenedim hemen uyanıyor emziği alıp atıyor birde kızıp ağlıyor meme ağzımda dursun istiyor off ben yaptım sabahlar yanıma aldım yatarak memeyle uyudu hemen nasıl alışıyor ya uyku eğitimine nasıl geçsem
Benim bebek odası küçük biraz, ancak yatağı ve dolabı var. benim oturup emzirmeye yerim yok o yüzden yatağına koymuyorum henüz. nasıl yapacağım onu da kara kara düşünüyorum.Benimki odasında yatıyor sabahları alıyorum yanıma ama gece sürekli uyanıyor saat te bir nerdeyse
benim dinlediğim yok da işte eski kafa. ona da aynısını demişler kendi oğlu için. bana onu anlatıyor gelinim sen anla diyor.Valla kv de bi.alem erkek cocuk kesilmez de kız kesilir miymis.memeden.
Zaten memeden kesmeye gerek yok ki.karni.doyup dalmaya baslayinca emzik vereceğiz hepsi bu
Benimkide 2,5 aylik olana kadar memede uyudu sonra sallanmak istedi
Uyku egitiminden sonra sallanma arada ama emzirerek uyutuyirum sadece tam uyumadan memeden çekiyorum.
Ikinizde mutluysaniz birak kalsin kuzu memede :)
Gözün aydın canım darısı başımıza: )
bende bende bende.. bir haftadır çekiyoruz ucundan azıcık çıkmış görünüyor dokununca ama devamı gelemedi bir türlü. peş peşe gelecekler belli ama çok çektiriyor. uykusuzluktan ölüyorum.Bir de.ben.olacam :)
Cok sikintisi.var kac gundur.çekiyor yavrum: (((
giderli küvet almıştım ben. Gider tipasini çıkarıp oturtarak yikiyorum.Kizlar bebegim artik aldigimiz kuvete sigmiyor banyo isini nasil yapiyorsunuz oturtunca da pis suyun icinde kaliyor zaten kipir kipir tutmak zor sizleri merak ettim ??
lcw bin internet satış mağazası var. 2 3 güne teslim oluyor sorunsuz. Oradan rahatlıkla alışveriş yapabilirsin ürün bulamadiginda.Kızlar kabanini aldık oglusun daha doğrusu babamiz sürpriz yaptı bize, benim lcw de çok beğendiğim bi kaban vardı ama bedeni yoktu, bizim bulunduğumuz ilçede lcw mağazası yok tokat merkezde var ama ordada kalmamış çok uzulmustum, eşim arastirmis samsunda bulmuş ve bi arkadaşına aldirmis çok sevindim, resmini yukluyurum, ben çok begendim sizde begenecekmisiniz bakalim
canım yapma gözünü seveyim. o hazır çorbaları bırak bebğine sen bile yeme .en ağır kaatkı maddeleri o çorbalar ve bulyonlarda. ben de iyi değilim ek gıda olayında ama yapabildiğim kadar. çok çok yetişemezsem o gün ek bişey vermem.Ya ben ek gıda konusn da pek iyi değilim galiba . Dün knorun tavuklu tarhanà hazır corbasini yaptm. . ekmeğin üstüne dok ü p verdim. yani ayrıca çorba yapmior . Ne yesek onun suyuna ekmek le yoğurt veriorum. çünkü ne yaptysam yemio. ve çok zahmetli oluo sonra copé gidio . .
Katılıyorum. Ben hala yemeğini ayrı yapıyorumcanım yapma gözünü seveyim. o hazır çorbaları bırak bebğine sen bile yeme .en ağır kaatkı maddeleri o çorbalar ve bulyonlarda. ben de iyi değilim ek gıda olayında ama yapabildiğim kadar. çok çok yetişemezsem o gün ek bişey vermem.
Bence kesinlikle hazir bisey verme canim o çorbalar o kadar zararli ki icinde bir sürü katki maddesi var. Hic bisey yapamasan o gun ek gida verme daha iyi. En basitinden meyve ver yogurt ver tabi ev yapimi. Ben ambalajli urunlerden uzak tutabikdigim kadar tutucam insallah yok cikolataymis sekermis kendisi bu ogrenene kadar vermicem insallah.Ya ben ek gıda konusn da pek iyi değilim galiba . Dün knorun tavuklu tarhanà hazır corbasini yaptm. . ekmeğin üstüne dok ü p verdim. yani ayrıca çorba yapmior . Ne yesek onun suyuna ekmek le yoğurt veriorum. çünkü ne yaptysam yemio. ve çok zahmetli oluo sonra copé gidio . .
Canim emzirme olayini oturma odasinda yap sonra besigine koy yanina bi sandalye al ve uyumasini bekle emzik bu konuda cok ise yariyo. Donencesi varsa bide onu ac. Uyku rutini olustur. Hergun ayni saatte hic saatini gecmesin banyo masaj emzirme sonra yatagina yatir masal anlat donencesini acip emzigini ver ve uyumasini bekle senin orda oldugunu bilsin ki korkmasin daha sonra sende cikarsin odadan. Bi kac gun uykusuz kal ama mutlaka uyku egitimini verBenim bebek odası küçük biraz, ancak yatağı ve dolabı var. benim oturup emzirmeye yerim yok o yüzden yatağına koymuyorum henüz. nasıl yapacağım onu da kara kara düşünüyorum.
Haklisn verirken vicdanım hiç rahat değildu aslinda ev yapımı tarhanà vardı evde onun tadinî sevmiom die öbürünü yaptim derken bebem é de vermiş oldum.. bu arada acı ya da salçalı şeyler yiyebilio oğlum . Alerji olmadı şükr de acaba vermememizin başka nedeni var miBence kesinlikle hazir bisey verme canim o çorbalar o kadar zararli ki icinde bir sürü katki maddesi var. Hic bisey yapamasan o gun ek gida verme daha iyi. En basitinden meyve ver yogurt ver tabi ev yapimi. Ben ambalajli urunlerden uzak tutabikdigim kadar tutucam insallah yok cikolataymis sekermis kendisi bu ogrenene kadar vermicem insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?