- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.141
Sonra kim giydiriyo canim bebisiBen duşakabinde kendim yıkanırken yıkıyorum. kendi küvetine bayadır sığmıyor zaten.
Benim kız emerek uyuyor nasıl alıştırdın anlatır mısınBen.aglasada.devam ettim çünkü onun.iyiliği için dedim.cok.zordu.
Tam olarak basarili oldukmu emin.değilim aslinda.basarmistik.gorumcem gelince yarim.kaldi,
Hafif.hafif salliyorum arada ama.genelde.emiyor iyicr iykusu.gelince agzina.emzigi.veriyorum.dönüp uyuyor
Ben.egitim vermeye mecbur kaldim.cunku kendini sersemletinceye kadar sallamami.istiyordu
Su an.ayakta.hafif hafif haric ki oda nadir asla.besik.sallamasi.yapmiyoruz zaten hafif olani.da.faydali diyorlar.
Kesinlille gelisme.gösterdi ama onu diyebilirim
Dün oglen uykusu icin yatiridm bi ara papagan pelusunu.havada ucuruyordu :) 5 dk.sonra.baktim uyumus !
Böyle boyle alisiyor aslinda kendisi
Babası havlu ile geliyor alıyor duşakabinden. o olmadığı zamanlar, daha önceden anakucağına havlu seriyorum. banyodan hemen sonra anakucağına oturtuyorum. sonra ben hemen bornozumu giyip alıyorum onu da. ama zaten biz hep yatmadan yıkıyoruz. o nedenle genelde babası alıyor.Sonra kim giydiriyo canim bebisi
Super.canim.bende.senin.gibi yuzde 90 anne.sutu devam.ediyorum.Yok canım ek gıda tadımlık sadece emiyor. Su veriyorum bir de. Dünden beri daha iyi doluyor bezi. Artık emmeye başladı sütüm de daha iyi çok şükür.
Aynen.canim benim de.kuvette.yikarken.belim agriyordu.bende kucagimda.kebdim.yıkanırken yikamakta.buldum.çözümü.Ben duşakabinde kendim yıkanırken yıkıyorum. kendi küvetine bayadır sığmıyor zaten.
Aynen babasiiiii diye.sesleniyorum geliyor havluyla aliyor kizi. Sonra.da.ben.çıkıyorum masajimizi.yapıyoruz sonra.genelde.uyur.Babası havlu ile geliyor alıyor duşakabinden. o olmadığı zamanlar, daha önceden anakucağına havlu seriyorum. banyodan hemen sonra anakucağına oturtuyorum. sonra ben hemen bornozumu giyip alıyorum onu da. ama zaten biz hep yatmadan yıkıyoruz. o nedenle genelde babası alıyor.
Tamamen.dalmadan.hafif.uykulu iken memeden emzige.gecirip.yatagina aliyorum canımBenim kız emerek uyuyor nasıl alıştırdın anlatır mısın
Supermis canim bende oyle yapimBabası havlu ile geliyor alıyor duşakabinden. o olmadığı zamanlar, daha önceden anakucağına havlu seriyorum. banyodan hemen sonra anakucağına oturtuyorum. sonra ben hemen bornozumu giyip alıyorum onu da. ama zaten biz hep yatmadan yıkıyoruz. o nedenle genelde babası alıyor.
Cok begendim canim iyi günlerde giysin insallah:):)Kızlar kabanini aldık oglusun daha doğrusu babamiz sürpriz yaptı bize, benim lcw de çok beğendiğim bi kaban vardı ama bedeni yoktu, bizim bulunduğumuz ilçede lcw mağazası yok tokat merkezde var ama ordada kalmamış çok uzulmustum, eşim arastirmis samsunda bulmuş ve bi arkadaşına aldirmis çok sevindim, resmini yukluyurum, ben çok begendim sizde begenecekmisiniz bakalim
Canım deneyim sağolTamamen.dalmadan.hafif.uykulu iken memeden emzige.gecirip.yatagina aliyorum canım
benimki öyle bir durumda basıyor çığlığı. meme manyağı nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum. erkek çocuğu memeden kesilmez diyor kayınvalidem de. Allah'tan işe gitmiyorum. bir süre daha devam etsin bakalım sonra kendi odasına geçireceğim. o zaman alışır inşallah. şimdi anne yanı yataktan var onda yatıyor.Tamamen.dalmadan.hafif.uykulu iken memeden emzige.gecirip.yatagina aliyorum canım
Benim ki 19 mayıs doğumlu hedefe dönerek ulaşıyor sürünme yok henüzHanimlar 5 mayis dogumluyuz 2 aydir surunerek gidiyor hizlida hareketediyor ama tam anlamiyla emeklemiyor popo kalkmiyor yerden. Emeklemeye baslayan var mi acaba
Benimki odasında yatıyor sabahları alıyorum yanıma ama gece sürekli uyanıyor saat te bir nerdeysebenimki öyle bir durumda basıyor çığlığı. meme manyağı nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum. erkek çocuğu memeden kesilmez diyor kayınvalidem de. Allah'tan işe gitmiyorum. bir süre daha devam etsin bakalım sonra kendi odasına geçireceğim. o zaman alışır inşallah. şimdi anne yanı yataktan var onda yatıyor.
Valla kv de bi.alem erkek cocuk kesilmez de kız kesilir miymis.memeden.benimki öyle bir durumda basıyor çığlığı. meme manyağı nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum. erkek çocuğu memeden kesilmez diyor kayınvalidem de. Allah'tan işe gitmiyorum. bir süre daha devam etsin bakalım sonra kendi odasına geçireceğim. o zaman alışır inşallah. şimdi anne yanı yataktan var onda yatıyor.
Gözün aydın canım darısı başımıza: )Kizlarrrrr elanin dışı ıiii çıktı çok mutluyum rabbime şükürler olsun
Kizlarrrrr elanin dışı ıiii çıktı çok mutluyum rabbime şükürler olsun
Bizde 5 mayis dogumluyuz canim birak emeklemeyi surunmuyo bile sadece done done gidiyoHanimlar 5 mayis dogumluyuz 2 aydir surunerek gidiyor hizlida hareketediyor ama tam anlamiyla emeklemiyor popo kalkmiyor yerden. Emeklemeye baslayan var mi acaba
Gozun aydin canim bziim ikincisi 3 gun sonra geldiKizlarrrrr elanin dışı ıiii çıktı çok mutluyum rabbime şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?