- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.101
Oturttuysak yatmıyor kycağımızdaysa oturmuyor uyumak istemiyor kucağımda bile sabit durmuyor istediği odaya yönlendiriyor gitmezsek kendini kasıp çığlık atıyor..yani kısacası parmağında oynamasak bize bağırıp çağırıyor
İnatçı sanırım ya bi dönem değilse bu inadı bizi dize getirecekFenaymis valla inatci da ne inat ama tatli oluyolar benimki oyle bi ciglik atio ki komsular şikayete gelecek nerdeyse bu kiza ne yapiyolar die
İnatçı sanırım ya bi dönem değilse bu inadı bizi dize getirecekses denmesi yapıyordur annesi kızın
Peki ne kadar tutuyorsun disarda canimcanım ben haftada birkaç gün çıkartıyorum. gün aşırı diyebilirim. çok sıkı giydiriyorum ama. ne olur ne olmaz. hava alması lazım.
Haklisin bende alsam iyi olur 1 ocakda saglik ocaginda kontrolumuz var17 mayis doğumlu canım
Bende cikarmiyorum canım, dr a felan giderken lazım oluyor diye mont almak istedim fikir danistim, benim oğlum bronşit olduğu için nemden kapıyor çıkmasın daha iyi
Benim ki de oyke canim özellikle bu bi kac gundur cok da huysuz herseyden cok cabuk sikiliyo biraz oyuncaklariyka oynuyo sikiliyo yemek yemek istemiyo zorla yediriyorum. Emmek istemiyo kucagimda durmak istiyo aliyorum biraz sonra ondan da sikilip kendi atiyo çığlık atiyo. Bugün beni mafetti. Esim isten gelince biraz bakti bende uyudum az kendime gelmisimKizlar benim kizim cok bağırıyor ya neden boyle yapiyo anlamıyorum ciyak ciyak çiğırıyor bu hoşuna mi gittigi ocin yapiyo yoksa neden olabilir anlamis degilim lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
Kemik suyunu biz kurban bayraminda yapp buzluga attik canim ordan kullaniyoruzBirde kemik suyu verenler olmus nasil veriyonuz yani nerden aliyonuz
pet bardaklar ve buz dolabı poşetleri dondurulduğunda içindeki ürünü kanserojen yapıyormuş. sanki karton bardakta koysanız buzluğa daha iyi olabilir.Ben kurbandan kemiği düdüklüde kaynattım, pet bardaklara koyup dondurdum. Bardakta donduktan sonra birer birer poşetledim. Şimdi yemeklerine 1 bardak katıyorum. Et de vermeye başladım zaten.
Balık nr Zaman başlıycaz bilen var mı? Bazı siteler 8. Ay demiş
Benim ki de oyke canim özellikle bu bi kac gundur cok da huysuz herseyden cok cabuk sikiliyo biraz oyuncaklariyka oynuyo sikiliyo yemek yemek istemiyo zorla yediriyorum. Emmek istemiyo kucagimda durmak istiyo aliyorum biraz sonra ondan da sikilip kendi atiyo çığlık atiyo. Bugün beni mafetti. Esim isten gelince biraz bakti bende uyudum az kendime gelmisim
Ben kurbandan kemiği düdüklüde kaynattım, pet bardaklara koyup dondurdum. Bardakta donduktan sonra birer birer poşetledim. Şimdi yemeklerine 1 bardak katıyorum. Et de vermeye başladım zaten.
benim telefonda adımsayar var onunla hesapla 3bin adım atıyoruz. bizim burda park gibi bir yer var 2 tur atıyorum orda. saat tahmin edemeyeceğim canım. hiç dikkat etmedim.Peki ne kadar tutuyorsun disarda canim
nasıl kullanıyorsun canım anlatabilir misin?Ben kurbandan kemiği düdüklüde kaynattım, pet bardaklara koyup dondurdum. Bardakta donduktan sonra birer birer poşetledim. Şimdi yemeklerine 1 bardak katıyorum. Et de vermeye başladım zaten.
Ben kurbandan kemiği düdüklüde kaynattım, pet bardaklara koyup dondurdum. Bardakta donduktan sonra birer birer poşetledim. Şimdi yemeklerine 1 bardak katıyorum. Et de vermeye başladım zaten.
bebeğin ek gıda almıyor mu? doktora danış istersen susuz kalmasınKızlar günde kaç bez değiştiriyorsunuz? Bir hafta on gündür kızım hastaydı pek emmedi. Şimdi emiyor ama o sürede emmediğinden sütüm azaldı. Hastalığından önce 4-5 saatte bezi doluyordu ama şimdi öğlen taktığımı akşam alsam bile dolmamış oluyor. Bugün sabah ve öğlen olmak üzere iki kez bez değiştirdim. Bu saat oldu, öğlenki bezi daha dolmamıştı. Bir an önce sütüm tekrar artar inş.
kesinlikle ağrı kesici verme ne gerek var sağlıklı çocuğa ilaç vermeye. uçak kalkarken ve inerken emzir emmiyorsada emzik ver yoksa biberonla süt su farketmez bu şekilde kulaklarında ki basıncı dengelemiş olur sun. bebekler zaten uçak sesini seviyor o yüzden sakinleşiyorBebeğim için uçak yolculuğu öncesi ne önerirsiniz arkadaşlar? Deneyimi ve tavsiyesi olan varmı? İniş ve kalkışta emziricem yutkunması için, bunun dışında? Uçuş öncesi ağrı kesici verin diyor nette vermeli miyim ?
Mmn onu bilmiyorum kağıt bardaktan donunca çıkarmı kipet bardaklar ve buz dolabı poşetleri dondurulduğunda içindeki ürünü kanserojen yapıyormuş. sanki karton bardakta koysanız buzluğa daha iyi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?