- 23 Mayıs 2012
- 613
- 577
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.081
Ooo süper maşallah canım kaç mayıs doğumu?Ay birde ben anlatiyim oğlumu heves ettim herkes siralayinca
5 tane cikmis dişimiz var 3 tanede ucu cikmis toplamda 8 dişimiz var
Öpücük atmayı öğrendi, anne diyor memeye humma diyor
Hoşuna giden şeylerin yerini unutmuyor mesela anahtarligin önünden geçerken hemen kollarını uzatır, oyuncak sepetinin yerini bilir oyuncak istediği zaman elini uzatır o tarafa, insanlara karşı çok yabancilik cekmez herkese gülücük saçar ama bazen ne kadar cabalasalarda yüzlerine bakmaz elektrik alamıyor demekki, yurutecle fayans laminant üzerinde kolay yürüyor ama hali üzerinde yurutemiyor.
Hazirda bekleyen dislerimizin ucu çıktığı için biraz rahatladik uyku duzenimiz geri döndü, 2 gecedir 1 kere emmek için uyanıyor, gunduzleri de ses olmadı sürece 2 3 saat uyuyor uyandiktan 2 saat sonra tekrar uyuyor yani ayakta sadece 2 saat kalıyor, aşırı derecede hareketlendi, kilo alımı artık yavaşlar bence, yere yatirinca hemen yüzüstü dönüyor ayaklarıyla kendini itiyor ama malum göbüş popis kalkmıyor pek yinede istikrarlı
Aklıma gelenler bunlar
Bebegin yiyor mu peki... bizimki yeni basladi.ama.kilitliyor. bir.de muhallebinin tarifini verir misinbenim bebeğim biraz zayıf diye doktor 5. ayda başlattı ek gıdaya. sabah peynir öğleden sonra meyve akşam da sebze ile yulaf ve irmik unundan yaptığım muhallebiyi veriyorum. muhallebisine su yerine kemik suyu koyuyorum. ben pek vermek istemedim ama annem ve kayınvalidem illa vermem gerektiğini söylüyor. kayınvalidem eşime 6. ayda içirmeye başlamış kemik suyunu
birkaç gün öncesine kadar yiyordu. şimdi diş çıkartıyor. emmekten başka hiçbir şey yapmıyor. su bile içiremiyorum. ancak eline verdiğim salatalık havuç falan kemiriyor. öncesinde yiyordu.Bebegin yiyor mu peki... bizimki yeni basladi.ama.kilitliyor. bir.de muhallebinin tarifini verir misin
canım ben haftada birkaç gün çıkartıyorum. gün aşırı diyebilirim. çok sıkı giydiriyorum ama. ne olur ne olmaz. hava alması lazım.Kizlar bebeklerinizi disari cikariyor musunuz mont fkan konuşulmuş. Ben soguklar basladigindan beri cikarmiyorum. Korkuyorum hasta olur diye. Aslinda az da olsa cikartmamiz gerekiyor. Siz cikartiyor musunuz
Hemen hemen herkes aynı canım. Biz de 3te uyandık 5 buçukta uyuttum. Bu defa 7de gözleri kapalı ağlayarak uyandı. Tekrar uyutmaya çalıştığımda daha da kötü ağlayınca uyandırdık. Ama bu defa da sanki hatırlayıp hatırlayıp ağlıyor gibiydi. 9 buçuğa kadar ağladı yavrum, sonra bir saat uyudu da kendine geldi çok şükür.Merhaba arkadaslar mayis bebislerimi degisti yoksa benimkimi sadece boyle oldu uc gecedir 12 de uyanip gece 3 e kadar uyumuyor anlamadim sebebini
Benimki gece boyu saat basi kalkip emip yatardi ay bi tuhaf olduk bide sanki saati bilir gibi zamanlamasi harika olduHemen hemen herkes aynı canım. Biz de 3te uyandık 5 buçukta uyuttum. Bu defa 7de gözleri kapalı ağlayarak uyandı. Tekrar uyutmaya çalıştığımda daha da kötü ağlayınca uyandırdık. Ama bu defa da sanki hatırlayıp hatırlayıp ağlıyor gibiydi. 9 buçuğa kadar ağladı yavrum, sonra bir saat uyudu da kendine geldi çok şükür.
17 mayis doğumlu canımOoo süper maşallah canım kaç mayıs doğumu?
Kizlar bebeklerinizi disari cikariyor musunuz mont fkan konuşulmuş. Ben soguklar basladigindan beri cikarmiyorum. Korkuyorum hasta olur diye. Aslinda az da olsa cikartmamiz gerekiyor. Siz cikartiyor musunuz
Benimki de bir ara öyleydi biryere gidip eve geldiğimizde daha çok bağorıyordu seviniyor diye düşündümKizlar benim kizim cok bağırıyor ya neden boyle yapiyo anlamıyorum ciyak ciyak çiğırıyor bu hoşuna mi gittigi ocin yapiyo yoksa neden olabilir anlamis degilim lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
Benimki de bir ara öyleydi biryere gidip eve geldiğimizde daha çok bağorıyordu seviniyor diye düşündüm
Bizimki gülücükler saçıyor ama belki de sevimli görünmeye çalışıyor uyutmayalım diyeYok ya sevinçten değil eve niye döndük diye bağırıyor yatak odasına girince uyutacağımı anlayıp bağırıyor biz bugünlerde sürekli inadıyla uğraşıyoruz küçük hanımın başka var mı böyle inatçı diye soracaktım ben de
Yok ya sevinçten değil eve niye döndük diye bağırıyor yatak odasına girince uyutacağımı anlayıp bağırıyor biz bugünlerde sürekli inadıyla uğraşıyoruz küçük hanımın başka var mı böyle inatçı diye soracaktım ben de
Oturttuysak yatmıyor kycağımızdaysa oturmuyor uyumak istemiyor kucağımda bile sabit durmuyor istediği odaya yönlendiriyor gitmezsek kendini kasıp çığlık atıyor..yani kısacası parmağında oynamasak bize bağırıp çağırıyorNelere inat edio cnm
Bizimki gülücükler saçıyor ama belki de sevimli görünmeye çalışıyor uyutmayalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?