2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ooo süper maşallah canım kaç mayıs doğumu?

Bebegin yiyor mu peki... bizimki yeni basladi.ama.kilitliyor. bir.de muhallebinin tarifini verir misin

Kizlar bebeklerinizi disari cikariyor musunuz mont fkan konuşulmuş. Ben soguklar basladigindan beri cikarmiyorum. Korkuyorum hasta olur diye. Aslinda az da olsa cikartmamiz gerekiyor. Siz cikartiyor musunuz

Bebegin yiyor mu peki... bizimki yeni basladi.ama.kilitliyor. bir.de muhallebinin tarifini verir misin
birkaç gün öncesine kadar yiyordu. şimdi diş çıkartıyor. emmekten başka hiçbir şey yapmıyor. su bile içiremiyorum. ancak eline verdiğim salatalık havuç falan kemiriyor. öncesinde yiyordu.
muhallebiyi göz kararı yapıyorum ben canım. biraz kemik suyu biraz da su koyuyorum. bir tatlı kaşığı yulaf bir tatlı kaşığı da irmik koyuyorum. yulafı tek başına yemiyor o yüzden irmik koyuyorum. seninki yerse yulaf daha faydalı tabikide. fokurdamaya başlayınca biraz daha karıştırıp kapatıyorum. soğuyunca da buharda haşladığım sebzelerle karıştırıp yediriyorum. bazen tek de yedirebiliyorum. bebeğimin açlığına göre değişiyor. bazen sabırsızlık yapıyor canım.

Kizlar bebeklerinizi disari cikariyor musunuz mont fkan konuşulmuş. Ben soguklar basladigindan beri cikarmiyorum. Korkuyorum hasta olur diye. Aslinda az da olsa cikartmamiz gerekiyor. Siz cikartiyor musunuz
canım ben haftada birkaç gün çıkartıyorum. gün aşırı diyebilirim. çok sıkı giydiriyorum ama. ne olur ne olmaz. hava alması lazım.

Merhaba arkadaslar mayis bebislerimi degisti yoksa benimkimi sadece boyle oldu uc gecedir 12 de uyanip gece 3 e kadar uyumuyor anlamadim sebebini

Merhaba arkadaslar mayis bebislerimi degisti yoksa benimkimi sadece boyle oldu uc gecedir 12 de uyanip gece 3 e kadar uyumuyor anlamadim sebebini
Hemen hemen herkes aynı canım. Biz de 3te uyandık 5 buçukta uyuttum. Bu defa 7de gözleri kapalı ağlayarak uyandı. Tekrar uyutmaya çalıştığımda daha da kötü ağlayınca uyandırdık. Ama bu defa da sanki hatırlayıp hatırlayıp ağlıyor gibiydi. 9 buçuğa kadar ağladı yavrum, sonra bir saat uyudu da kendine geldi çok şükür.

Benimki gece boyu saat basi kalkip emip yatardi ay bi tuhaf olduk bide sanki saati bilir gibi zamanlamasi harika olduhepimize. Kolayliklar diliyorum en azindan tek degilmisim

Ooo süper maşallah canım kaç mayıs doğumu?
17 mayis doğumlu canım

Bende cikarmiyorum canım, dr a felan giderken lazım oluyor diye mont almak istedim fikir danistim, benim oğlum bronşit olduğu için nemden kapıyor çıkmasın daha iyi

Kizlar benim kizim cok bağırıyor ya neden boyle yapiyo anlamıyorum ciyak ciyak çiğırıyor bu hoşuna mi gittigi ocin yapiyo yoksa neden olabilir anlamis degilim lütfen fikirlerinize ihtiyacım var

Kizlar benim kizim cok bağırıyor ya neden boyle yapiyo anlamıyorum ciyak ciyak çiğırıyor bu hoşuna mi gittigi ocin yapiyo yoksa neden olabilir anlamis degilim lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
Benimki de bir ara öyleydi biryere gidip eve geldiğimizde daha çok bağorıyordu seviniyor diye düşündüm

Bizimki gülücükler saçıyor ama belki de sevimli görünmeye çalışıyor uyutmayalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…