2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Normalde benimde saat basi uyaniyordu canim,muhallebi verdim iki gundur bi 4saat uyuyor diye sevinmistim ama maalesef bugun yine surekli uyandi,muhallebi de ise yaramadi demekki(ayni bizimki de 10,10:30civari yatiyor sabah 7 gibi uyaniyor erkenciyiz hep

canım açlık tokluk muhabbeti değil bu. bir arkadaşım var onun oğlu büyük bizimkilerden aynı uykusuzluk problemini yaşıyor. akşamdam tavuklu pilav yedirmiş gece çok uyanmasın diye . hiçbir değişiklik olmamış yine sabaha kadar emmek istedi diyor.

Benim kiziminda dişi çıkmamış hala desteksiz oturamiyo 11 mayis dogumlu
Benimki de oturamiyor canim,emekleme de yok sadece donuyor bide geri geri gidiyor:)destekli de bikac dk dan fazla oturamiyor ilgisini bisey cekerse hopp yana donmeye calisip devriliyor:)

Oy
15.08 canm benmki de Allah bağışlasın inşallah çok seviyorum ya ölcem sevgiden
Masallah sizee,sizinkini de allah bagislasin, bazen insanin isirasi geliyor severken:)dislerimi skiyorum:))minikler nolcak cok sekerler cikin seyler diyelim de nazar degmesin

Iki gun uyuyunca muhallebiden sonra oyle zannetmistik ama degilmis,yanimizda olmak istiyorlar,ruyalardan da korkuyor olabilrler,belki dis zorluyordur zamanla gecicek hepsinin insallah bizde cocuklarda rahatlar

Çok gecmıs olsun evet kız bebeğim 2 aylıkken endeksin gecırdı ve antıbıyotıkle ıyılestı ancak sondalı film cekıldı ıhmal edılmesın dıye ve orda öğrendık 3. Derece doktorumuz %80 gecıcektır dıyor 2 yasa kadar takıpteyız koruyucu antıbıyotık kullanıyoruz ve aklımdan hıc çıkmıyor en ufak Ateş'le huysuzlukta korkar oldum ne gıbı tedbır alıyorsun iye olmaması ıcın

Canım ceviz yedirdin mi? Yeğenim ceviz yendiğinde aynı şekilde olmuştu. Doktora sorduğumuzda biz söylemeden ceviz mi yedirdiniz diye sormuştu. Alerji olmuş olabilir

Canim valla hayran kaldim besige bende diyorum hic korkuluk flan yok dusmuyo diye meger ustune ne guzel bi bez oluyormus hem cocuk kendini de uyandirmaz böylelikle tam bi kundak super ya bayıldım. Hemde hic usumez

Canim valla hayran kaldim besige bende diyorum hic korkuluk flan yok dusmuyo diye meger ustune ne guzel bi bez oluyormus hem cocuk kendini de uyandirmaz böylelikle tam bi kundak super ya bayıldım. Hemde hic usumez

Evet canım aynen hersey dediğin gibi, böyle besikleri yine yapan varmış ama el emeği olduğu için pahalı veriyorlarmis, bi kaç kişinin gözü düştü de besigimize araştırmislar öyle dediler, bi tek çivi dahi yok hersey ağaçtan, geçirme yerlerine bile çivi yerine tahta cakmis adam

Pahali mahali aslinda bi tane alip butun cocuklarini buyutmek lazim hatta torunlari bile

İye olmaması için öncelikle doğal antibiyotik olan anne sütü bol bol almalı, sıvı bol tüketmeli. Su içmeli 6 Aydan sonra yeterince. Hijyeni zaten biliyorsundur. Kabızlık olmamalı. Ama maalesef Alp uzun zamandır kabız. Neyseki emiyor.gercekten ben de endişeliyim bu konuda, en son 10 bin bakteri çıktı kültürde ve tekrar yapılması gerek . Anlamlı değil neyseki, Ankara'da yaptırcam bu hafta inş tekrar.biz koruyucu antibiyotik kullanmıyoruz. Siz kullanıyorsanız geceleri düZenli olarak, iye olmaz merak etme. O koruyor zaten .

İyi geceler kızlar, bebeğimin günlük uykusu, yedikleri, bez değiştirmeleri, doktor kontrolü gibi bilgilerini tutmak için basit ve kullanımı kolay bi android uygulama yazdım. Siz de kullanmak isterseniz BebeTakvim adıyla Google markette bulabilirsiniz. Uygulama bedava ve reklam içermiyor.

Çok zor bi dönem gerçekten inşallah gecer gıder yavrulardan beni aşırı etkıledı aklım hep bu konuda takılı kabızlık şükür yok bızde de 6.5 aylığız emıyoruz ek gıdaya da gectık koruyucu antıbıyotığe rağmen iye olan oluyormus o yüzden o da beyni rahatlatmıyor her ya bızde ısrar verıyoruz hatta benım evrakımla 15-20 günde bır verıyoruz 2 yasındaki beklıycez nefroloğumuz gerek görmezsem bıdaha sondalı çekmeyız dıyor dılerım gecer bebeklerımızden tüm hastalıklar rabbım şifa versın bızden alıp onlara iyilik sağlık versın

Pahali mahali aslinda bi tane alip butun cocuklarini buyutmek lazim hatta torunlari bile

Kv öyle yapmış, bu beşiği suan 37 yaşında olan gorumcem yeni dogunca babannesi hediye almış, görümcemi, eşimi kaynımı ve 12 kuzenini büyütmüş, geçen sene eltimin kızı bu sene benim oglusum yatıyor, maşallah sapasağlam kalmis, daha oğlumun çocuklarını bile büyütür bu

İnan beni de çok etkiledi, sürekli bişeyler okuyorum bilgileniyorum. Ama elimizden pek de bişey gelmiyor. Takip dışında. Umarım kendiliğinden geçer sizdeki reflü ve bizdeki belirsiz durum.ama daha önce okumuştum düşük dereceli reflü kendiliğinden geçmişti birinin bebeğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…