- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #61.561
Canim ben de duydum onu morarma ve hafif kanlanma normal birseymis. Istersen bir Tulbent veya elinle tabi önce iyice yikayacaksin elini bir masaj yap hafif hafif rahatlatir. Bir de eline soğuk elma armut dilimi ver kasintisini alsın. Sakın jel mel kullanma onlar zararliymisTakıldığım bi durum var, bilenden yardım almak isterim, oğlumun 2 altta 2 üstte 4 dişi çıktı, üstte soldaki dişin yanında bi morarma var ve dış çıkacak gibi duruyor ama mosmor ilk görünce endiselendim bian, oglum elini veya bi oyuncagi ağzına götürüyor sonrada sebepsiz yere -yani biz oyle saniyorduk-aglamaya başlıyordu, bi bakiyim dedim mosmor, ıntten araştırdım normal bi durum bazen diş çıkarken morarma olabilir diyor ama oğlumun canı yanıyor belli, diş çıktı çıkacak gibi bi çıksa da kurtulsa yavrum, sorum sizce de normalmidir bu morluk
Canim sen kızınla birlikte yemek yapsana. Ben mama sandalyesine oturtuyorum bir taraftan onunla sakalasip oyun oynuyorum diğer taraftan meyveli yogurdunu hazırlayıp kendi etimi ve salatami yapiyorum sonra beraber yiyiruz. Sen sürekli kızınla ilgilenmeyeceksin beraber yapacaksiniz bir de bu metodu dene bak ben hem çok iyi kilo verdim 36 bedenim hem de bebeğim çok güzel kilo alıyor hem kof kilo almıyor motor becerileri gayet iyi. Bence ek gıdaya önyargılı olma üzülme de bu kadar çok kendine çok çok iyi bak.Sanırım iyi beslenemiyorum benkızım yemek yapmama da fırsat vermiyor bir şeyler yememe de. Çok uzun süre aç kalıyorum. Sabahları yumurtamı eksik etmiyorum ama o da yeterli olmuyor. Dolayısıyla sütün muhtevası yetersiz kalıyor
Canim sen biraz zorlandığın icon tepki gösterip ağzını sıkı sıkı kapatiyordur hiç moral bozma kaşığı eline ver o kendi ağzına goturecektir bir de dış çıkardığı için veya cikaracagi için dislerini kasiyorlar kasigin ucu ile yumuşak uçlu kaşık tercih et bence. Benim favorim wee baby 10 tane aldım belkiMerhaba tatlı bebişlerin anneleri :) benim kızım 11 mayıs doğumlu, geçen hafta ek gıda tadımlarına başladım, ama kızım hiç yemek istemiyor. Yoğurt mayaladım, brokoli haşladım, yok istemiyor. Zorlamak da istemiyorum, kaşık görünce ağzını kapatıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
7640g 66cm. Doktor 6 aylık bir bebek için normal ama son iki ay 350 ve 240 gr aldığı için sütümü yetersiz buldu.Benim kızım 19 mayıs doğumlu 7800 gr 65,8 cm sizin bebeğiniz 20 mayıs sanırım boy ve kilo kaç kaç ki dr az buldu
Canım biz de ne zaman Ankara'ya ailemin yanına gitsek bu sorunu yaşıyoruz. Her emzirme öncesi serum fizyolojik damlatırsan sıkıntı kalmaz. Burnu tıkanık olmasa bile damlat nemlensin burnu. Markadan markaya çok farklılık oluyor mu bilmiyorum.Kızlar şuan ananemizde kalıyoruz ve evi kılmalı bebeğimin burnu çok tıkanıyor katıldı su kaynatıyorum buhar olsun dıye çare etmedi bir arkadaşımız burda burun damlası markası paylaşmıştı yenıden yazabılır mı evli klınalı olanlar bana yardımcı olabılır mı careyı Nasıl burdunuz buhar mak alayım desım 300 tl 1 hafta kalıp dönucez fazla geldı gece kaç kere uyandı ağlayıp
Canım o aparat cikarilio sağol teşekkürler. Bakalm arastirionm henüz de. Sen nasıl yedirion peki . Kucağına alarak mi.ya da uzanıeken falan mı.Cnm ben mama sandalysi almadim büyük ihtimalle almam cok ihtiyac olacaginj sanmıyorum ama gecen tvde cocuk doktoru söylemişti msma sandalyesi alirken asla onunde oyunck bulunanlardan almayin bebek onlarla oynamaktan ne yediğini anlamaz kesfedemez duz olanlar uygun demisti yinede tercih senin cnm
canım resmini değil de linkini gönderiyorum ordan fiyatına da bakabilirsin.Canim resmini atar misin bende istiyorum da
Foto atar msn. 50 60 liraya da varYurutec aldik ebebekte kiler cok pahalıydı 300 civari be ustu bizim bu aralar sikisik olduğu icin esim baska bi yerden 120 milyona aldi gayet hos ve saglam
canım ben mama sandalyesi aldım ikeadan aldım. önce kafamda sorular vardı devrilir mi falan diye. kesinlikle devrilmez çok iyi. benim sıpa çok hareketli çünkü. önüne de yapıştırılabilir oyuncaklar var ebebekte satılıyor onlardan aldım. yemek hazırlarken oturtuyorum çok memnunum. iyiki almışım diyorum. ona oturunca yemek yiyeceğini anlıyor. hem de ben biraz mutfakta iş yapmış oluyorum.YA ben de mamà sandalyesi ve yurutec almak istiyorum. Alan var mı şu güZEL mi .Eki Görüntüle 1915632
canım ben mama sandalyesi aldım ikeadan aldım. önce kafamda sorular vardı devrilir mi falan diye. kesinlikle devrilmez çok iyi. benim sıpa çok hareketli çünkü. önüne de yapıştırılabilir oyuncaklar var ebebekte satılıyor onlardan aldım. yemek hazırlarken oturtuyorum çok memnunum. iyiki almışım diyorum. ona oturunca yemek yiyeceğini anlıyor. hem de ben biraz mutfakta iş yapmış oluyorum.
bunların içi çok dar oluyor. Imkan varsa sandalye alin. Ben aldim da daha ek gidaya başlamadım yalnızYA ben de mamà sandalyesi ve yurutec almak istiyorum. Alan var mı şu güZEL mi .Eki Görüntüle 1915632
evet canım aynen bu. sırt desteği de aldım arkasına
evet canım aynen bu. sırt desteği de aldım arkasına
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...dalyeleri/90251824/pyttig-destek-minderi.aspx
Sagol canim peki oturabiliyo mu ustundecanım resmini değil de linkini gönderiyorum ordan fiyatına da bakabilirsin.
https://www.e-bebek.com/ilk-arabam-p-ply-5356/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?