- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #61.461
Sakin pes etme 2 3 gun uykusuz kal ama zafer senin olucak inan bana.Vallahi ilk gunden pes ettim heralde abartmiyorum 10 kere yataktan kalktim galiba yok bu kiz besige alismaz suan sersem gibiyimyinede devam ediyim ediyim aslinda yatak bi hos geldi en azindan rahat donebiliyodum ezicem korkusu olmadan
Uyku egitiminde kacinci günün canimGünaydın kızlar,
Kızım dün akşam yine gece uykusuna çok zor geçti. O ağladı ben ağladım. O kadar çaresiz hissettim ki kendimi. Eşim de yoktu evde. Uyuttuktan sonra üzerimden tır geçmiş gibiydi. Uyku eğitimi şart ama ona da ben dayanamam. Bu da bir süreç deyip geçmesini bekliyorum.
Ewtttt umarimmmmmSakin pes etme 2 3 gun uykusuz kal ama zafer senin olucak inan bana.
Uyku eğitimi vermedim canım, hiç denemeye cesaret bile etmedim. Dayanamam biliyorum.Uyku egitiminde kacinci günün canim
Elbette canımVallahi ilk gunden pes ettim heralde abartmiyorum 10 kere yataktan kalktim galiba yok bu kiz besige alismaz suan sersem gibiyimyinede devam ediyim ediyim aslinda yatak bi hos geldi en azindan rahat donebiliyodum ezicem korkusu olmadan
Günaydın canımGünaydın kızlar,
Kızım dün akşam yine gece uykusuna çok zor geçti. O ağladı ben ağladım. O kadar çaresiz hissettim ki kendimi. Eşim de yoktu evde. Uyuttuktan sonra üzerimden tır geçmiş gibiydi. Uyku eğitimi şart ama ona da ben dayanamam. Bu da bir süreç deyip geçmesini bekliyorum.
Benim.esimde.gece çalışıyorKizlar benim de esim bu aksam ankaraya gidiyo egitime 1 hafta kalicak. Napcaz bilmiyorum. Benim en büyük yardimcim ve ilk defa bu kadar uzun ayri kalicaz. O yokken tv den bile zevk almiyorum o karışacak konusacak oyle guzel oluyo
Evet canım teşekkürlerŞericim tebrik ederim seni. Bebişin anlattığına göre artık daha Mutlu. Ben uyku eğitimine henüz başlamadım. Başlar mıyım onu da bilmiyorum. Bazı pedagoglar da bunun yanlış olduğunu söylüyorlar. Şimdilik emzirerek-sallayarak uyutmaya devam edicem sanırım.
Bu aralar benim bebeğim de çok uyaranlardan. Gece 3-4 kere uyanıyor. Çok yoruluyorum, bazen 1 saat uyanık kalıyor. Bir de bunun üzerine 7 de çıkıp işe gitmek de cabası...
Dün Dr a gittik. Kilomuz 7700 boy 69cm olmuş. 550gr almışız. Biz baya öğün yiyoruz. Benim de çapım geniş ama sütüm onun yanında çok az. Yetmedi bebişime. Şimdiye kadar hiç mama vermedim ama Dr kahvaltısını ve akşam muhallebisini mamayla sulandır dedi. Humanayı önerdi ama henüz almadım. Alsam mı bilmiyorum
Canim kahvaltıya yeni baslayacaksan çeyrek yumurta sarısı (saf zeytinyağı ile yumusattim ben kolay yutmasi icin) tuzu alınmış beyaz peynir (fındık kadar ) bebe buskivisi ve pekmez (ben dut pekmezi veriyorum ) minicik tuzsuz tereyagi da verebilirsin bunları ayrı ayrı veya hepsini karistirip verebilirsin içecek olarak da ıhlamur veya annesutuEvet canım teşekkürler
Kizimin.ilk.başarısı. onunla gurur.duyuyorum :)
Ben psikolojisine hiçbir zarari olmadığını dusunen pedagoglari sectim.
Yurtdışında ebeler.oneriyor.bu.uygulamayı
Sagliklarina zararli olsa bence onermezlerdi.
Gerci.benimki.mecburiyetten basladi egitime ama iyiki.baslamisiz.
Cok gec.kalmadan çünkü iş çığırından çıkmıştı.
Bebeginin kilosu ve boyu gayey iyi canım
Ben de 1 kere.hazir kasik mamasiyla denedim
Birde sutlu piricnli hero.baby mamayla. Yogurtta.veriyorum
Ama kilosu.zaten iyi, 8400 gr.benimki
Simdi muhallebi baslamak istemiyorum daha da kilosu artar diye.
Kahvalti ne.oneriyor doktor?
Bizim.ebe ek gidaya baslayin dedi ama onerisi yoktu
Pekte nazlı yiyor. Kafam karisik.bu.konuda
Canım çok haklısın ama son zamanlarda yaşadığım bir sıkıntı bu. İlk aylarda çok zor uyutuyordum, direniyordu resmen. Sonra düzene girmişti mız mızlaşıyor, ya memede ya kucakta pış pışla uyuyordu ki bunlar doğru yöntem demiyorum. Şubatta kayınvalideye bırakıcam, o zamana kadar kendi kendine uyumasını öğrenmesi gerekiyor ama şimdi hiç hazır değilimElbette canım
Yatagina.alissin ki sende dinlen rahat et oda.rahat etsin.
Anne mutlu ve dinlenmiş olmali ki bebeğine yetebilsin.
Günaydın canım
Evet benimki de.geceleri cok sık uyaniyor.ve emiyor.
Biliyorum acikmiyor ama meme.istiyor
Emzirmem.demiyorum ihtiyacim var dedigi.muddetce öyledir
Bu arada o tir benim de son 4~5 gundur ustumden geciyordu ama.artık oda bende.rahatiz.
iSterim ki her bebek.ve annesi.rahat olsun.
O tır üstümden her.gece gececegine 1 hafta geçsin daha iyi dedim.
Bu konuda bir.arastir istersen.
Öyle detaylari.bilmeden.aglatma yöntemi demek haksizlik olur.
Yine de.sen.bu sekilde uyumasindan mutluyum.diyorsan.en.iyisi.elbette.budur.
Ama.kendi kendine uyumayi.öğrenmesi gelişimi acisindan da önemli.
Ama.hazir degilsin.anlasilan. asla.hazir olmadan.baslamayin.elbette.
Bebeğin.de.sende.hazir.olmalısın ve.esini.de.ikna.etmelisin.bunlar.cok ibemli
önemli
Basladiysan vazgecmemelisin çünkü
Yoksa cocuk annem.BabAm beni.bosuna mi.aglatti.diye.düşünür.
Gunduz de aşırı mizmizdi kizim. Artik degil, oyuncakları ile oynuyor, oyalaniyor,
Tabi.benim yaninda olmam sart :)
Maşallah diyeyim bebislerimize.
Benim.esimde.gece çalışıyor
Gündüz ya uyuyor ya disari.çıkıyor isleri icin.
9 gibi tam kizimi yatırıyorum tam esimle.basbasa.olabilirim o ise.gitmek.zorunda oluyor.
Beraber.cay.icip laflamak, tv.izlemek varken.
Kizim.da.yatmis oluyor, yapayalnız kalıyorum.
Ozluyorum haliyle..
Senin gibi..
Bizde durumları rengarenk canım :))Hanimlar ek gidaya gectigimden beri kizimin kakasi yesil sizde durumlar nasil
Biz 4. Aydan sonra ek gıdaya başladığımız için artık tam öğün yiyoruz. Kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı pekmez, yumurta sarısı(henüz 1 tama geçmedik), peynir(ben evde yapıyorum peynirini)bunları ıhlamurla ıslatıp veriyorum. Sanırım artık mamayla ıslatıcam.Evet canım teşekkürler
Kizimin.ilk.başarısı. onunla gurur.duyuyorum :)
Ben psikolojisine hiçbir zarari olmadığını dusunen pedagoglari sectim.
Yurtdışında ebeler.oneriyor.bu.uygulamayı
Sagliklarina zararli olsa bence onermezlerdi.
Gerci.benimki.mecburiyetten basladi egitime ama iyiki.baslamisiz.
Cok gec.kalmadan çünkü iş çığırından çıkmıştı.
Bebeginin kilosu ve boyu gayey iyi canım
Ben de 1 kere.hazir kasik mamasiyla denedim
Birde sutlu piricnli hero.baby mamayla. Yogurtta.veriyorum
Ama kilosu.zaten iyi, 8400 gr.benimki
Simdi muhallebi baslamak istemiyorum daha da kilosu artar diye.
Kahvalti ne.oneriyor doktor?
Bizim.ebe ek gidaya baslayin dedi ama onerisi yoktu
Pekte nazlı yiyor. Kafam karisik.bu.konuda
Oluyo öyle. Bizim De genel de yeşil. Heralde kabak yiyoruz diye. Mesela bal kabağı havuç yiyince de turuncu oluyoHanimlar ek gidaya gectigimden beri kizimin kakasi yesil sizde durumlar nasil
Kızlar bugün bebeğime ekmek içi üstüne tavuksote suyu döküp islatip verdim. Bi de tarhana ekmek verdim. Biliorum acı ve tuzlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?