- 13 Kasım 2016
- 269
- 270
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #61.421
Bizimkininde babasi kiyamiyo o bakislarina yaninda bisey yemek istemiyo aynennnoy maşşallah minige
bizim kızda öyle. babası çay içiyor fındık yiyor. nerdeyse onları bile yiyip içecek.
vermiyoruz tabi onları
ama kıyılmıyor çok fena bakıyorlar ya
Evet sana katılıyorum, kimisi diyor yemekle ilgisi yok su iç bol bol, tek suyla sütmü olurmuş, tamam suyun yeri çok ayrı ama gidada şart, yemeği hafif yedimmi göğüslerim dolmuyor bile, Ben günde 6 7 öğün yemek yiyorum, yoğurt baş taci olmak üzere tabi, çokta kilom kalmamis açıkçası, 69 la hamile kaldım 84 le doğuma gittim bugün tartildim 72 kiloyum, yinede kiloluyum işte, oglum yaşına yaklassin, dişleri cogalsin herseyi yemeye başlasın sıkı bi diyete girerim ama suan oglumdan daha önemli bişey yok, eh 4.disimizi çıkarıyoruz bu hizla yaşını beklemeyiz herhaldeOhhh ikinize de afiyet olsun canım
Ben anne kilosunun sute yaradigini dusunuyorum kim ne derse desin :))
Bizimkininde babasi kiyamiyo o bakislarina yaninda bisey yemek istemiyo aynennnay cok tatli oluyolar bunlarrrrr ama
Henuz yediklerimden vermeye cesaret edemiyorum hanim efendiye ozel yapiyorum bu arada ben tuzsuz yemek yiyen biriyim sofraya tuz gotururum kim kullanirsa kullansin diye iyi oldu bu desene ana kizli bol bol tuzsuz yemeklerimide beraber yeriz ins en yakin zamanda masallah senin yemek yeme ogunlerin cok guzelmis gunde 7 8 demisssin ben anca 3 ogun yiyorum ama dolu dolu belkide az yiyomusum ki sutum yok 45 le hamile kaldim 68 doguma girdim simdi 54 dumEvet sana katılıyorum, kimisi diyor yemekle ilgisi yok su iç bol bol, tek suyla sütmü olurmuş, tamam suyun yeri çok ayrı ama gidada şart, yemeği hafif yedimmi göğüslerim dolmuyor bile, Ben günde 6 7 öğün yemek yiyorum, yoğurt baş taci olmak üzere tabi, çokta kilom kalmamis açıkçası, 69 la hamile kaldım 84 le doğuma gittim bugün tartildim 72 kiloyum, yinede kiloluyum işte, oglum yaşına yaklassin, dişleri cogalsin herseyi yemeye başlasın sıkı bi diyete girerim ama suan oglumdan daha önemli bişey yok, eh 4.disimizi çıkarıyoruz bu hizla yaşını beklemeyiz herhalde
Yesin canım bırak iştahlı olsun, yiyen çocuktan zarar gelmez, yemeği kendinize yaparken tuzu en son at tuz atmadan önce 2 3 kasık ayir sizinle beraber onada yedir, 3 gun biri 5 gün birini ben burda duydum valla, geçen sene eltimin kızı 6.ayını doldurunca eşimle ben goturmustum kontrole, cok ünlü beğenilen tanınmış bi dr kendisi, hiç öyle bişey anlatmadı, püre tavsiye etmem o çocuğu hazira alistirir dedi, kendinize ne pisiriyosaniz tuz atmadan ayırın kaşığın arkasıyla hafif ezip ağzına verin cignemeyi öğrensin dedi, fasulyemi pisirdin iki parmagin arasında ez ağzına ver ne olursa olsun dedi, sadece yumurta 7 bucuk aylıkken bal ve inek sütü 1 yaşında başlanacak diye uyardı, ben oğluma 10 gündür felan yedirmeye başladım cignemeyi öğrendi bile, suyu bardakla içiyor
Aminnn...umarim simdi iyidir yavrunBiz bugün 6.ay aşılarımızı olmuştuk bu saate kadar fena değildik kızım bağırarak ağlıyordu uyanırken gerçi de azönce ateşi 37.6 olunca biraz calpol verdim ilk defa ve ayaklarına bakıyorum anında biraz soğudu ve keyfi de yerine geldi biraz..rabbim tüm çocuklarımızı korusun
Sağol canım Allah razı olsun.. birazcık var ateşi ama şimdi kucağımda uyudu kaldı belki biraz uyursa kendine gelir..Aminnn...umarim simdi iyidir yavrun
İns gecicek annesi bu zamana kadar asilari hic ates yapmadi 6.ay asimiza 9 gun kldi bende korkmaya basladimSağol canım Allah razı olsun.. birazcık var ateşi ama şimdi kucağımda uyudu kaldı belki biraz uyursa kendine gelir..
Bizim de yapmamıştı canım sadece her aşıda çok ağlıyordu dayanamıyordum..bu defa aşıda çok ağlamadı kolay sakinleşti eve gelince baya oynadı emeklemeye çalıştı bacaklarını zıplatıp durdu ama gece ateşlendi hiç belli olmuyor kuzulara..İns gecicek annesi bu zamana kadar asilari hic ates yapmadi 6.ay asimiza 9 gun kldi bende korkmaya basladim
İyi dileklerin icin cok saol bu arada benim kizim zati hep yanimda yatiyo hasret kaldim ne heveslerle besik aldim uyumadi iki gunluk.bebekti o zamandan beri yanimda uyuyo suanda da uyanmis ayak yeme faslindaBizim de yapmamıştı canım sadece her aşıda çok ağlıyordu dayanamıyordum..bu defa aşıda çok ağlamadı kolay sakinleşti eve gelince baya oynadı emeklemeye çalıştı bacaklarını zıplatıp durdu ama gece ateşlendi hiç belli olmuyor kuzulara..
Allah size de kolaylık versin canm aşı olduğu zaman yanında yat istersen kuzunun kolay takip edersin ateşini.ben kafası zaten genelde sıcak olduğundan elinden anladım ateşinin yüksek olduğunu işte buraya yazdım ve o saatten beri kızım baya oyunlar oynadı keyifliydi ama ateşliydi şimdi uyuyor bakalım inşallah çarçabuk atlatırız hepimiz(inşallah sizin hiç çıkmaz)
:)) ben babasıyla yatmayı özlediğim için tam 40 ı çıktığı gün kızım beşiğe biz de odamıza geçtik öncesinde salona yerleşmiştik tüm aile fertleri kızım arada beşikte arada benle kanepede eşim karşı kanepede :)) şimdi üçümüz yanyana ama kızım beşiğinde deliler gibi döne döne yatıyor :)) bence aşısı filan geçsin alıştırmaya çalış istersen canım çok hareketliler Allah korusun..İyi dileklerin icin cok saol bu arada benim kizim zati hep yanimda yatiyo hasret kaldim ne heveslerle besik aldim uyumadi iki gunluk.bebekti o zamandan beri yanimda uyuyo suanda da uyanmis ayak yeme faslinda
Kesinlikle cok haklisin ama cidden ne yaptiysam uyumadi besiginde hatta baska bir besik dahi aldim uyusun diye yok uyumadi yanimda uyuya kalinca besigine koyuyorum hemen aglamaya basliyo esim arasira yanimizdan kaciyo onada aciyorum hareketliler dedigin gibi ben bi kosede esim bi koseye ohhhh ortasi tarla gibi minnosa kaliyo ins alisir ayri uyumaya ama benimki geceleri cok sik uyaniyo ondanda olsa alismaz diye korkuyorum:)) ben babasıyla yatmayı özlediğim için tam 40 ı çıktığı gün kızım beşiğe biz de odamıza geçtik öncesinde salona yerleşmiştik tüm aile fertleri kızım arada beşikte arada benle kanepede eşim karşı kanepede :)) şimdi üçümüz yanyana ama kızım beşiğinde deliler gibi döne döne yatıyor :)) bence aşısı filan geçsin alıştırmaya çalış istersen canım çok hareketliler Allah korusun..
Benimki de çok sık uyanıyor canım ve onlar bizden daha kolay alışıyorlar herşeye kaç gündür dert yanıyorum mesela deli gibi kucağa alıştı 5 aydır yerde duran çocuk kv kucağa aldığı için sürekli kucak istiyor artıkKesinlikle cok haklisin ama cidden ne yaptiysam uyumadi besiginde hatta baska bir besik dahi aldim uyusun diye yok uyumadi yanimda uyuya kalinca besigine koyuyorum hemen aglamaya basliyo esim arasira yanimizdan kaciyo onada aciyorum hareketliler dedigin gibi ben bi kosede esim bi koseye ohhhh ortasi tarla gibi minnosa kaliyo ins alisir ayri uyumaya ama benimki geceleri cok sik uyaniyo ondanda olsa alismaz diye korkuyorum
Beni cesaretlendirdin dur bi kacgun deniyeyim yine besiginde uyutma Allahtan benim yanimda kimse yok kucaga alismasi icin zati zayifim tasicak gucum yok vallahiBenimki de çok sık uyanıyor canım ve onlar bizden daha kolay alışıyorlar herşeye kaç gündür dert yanıyorum mesela deli gibi kucağa alıştı 5 aydır yerde duran çocuk kv kucağa aldığı için sürekli kucak istiyor artık
Hele bir de şey başladı uyanıyor beşiğinde bakıyor kimseyi göremiyor ya basıyor çığlığı geçici bir dönem ama sana yapsa kızın şimdi yazık diye üzülürsün halbuki benim aylardır ayrı yatan kızım bugünlerde onu huy edindi :))
ooo sen kiloları vermişsin bile kuzumEvet sana katılıyorum, kimisi diyor yemekle ilgisi yok su iç bol bol, tek suyla sütmü olurmuş, tamam suyun yeri çok ayrı ama gidada şart, yemeği hafif yedimmi göğüslerim dolmuyor bile, Ben günde 6 7 öğün yemek yiyorum, yoğurt baş taci olmak üzere tabi, çokta kilom kalmamis açıkçası, 69 la hamile kaldım 84 le doğuma gittim bugün tartildim 72 kiloyum, yinede kiloluyum işte, oglum yaşına yaklassin, dişleri cogalsin herseyi yemeye başlasın sıkı bi diyete girerim ama suan oglumdan daha önemli bişey yok, eh 4.disimizi çıkarıyoruz bu hizla yaşını beklemeyiz herhalde
dün gece iki saatte bir kalkıp emdi mızık mızık.Biz bugün 6.ay aşılarımızı olmuştuk bu saate kadar fena değildik kızım bağırarak ağlıyordu uyanırken gerçi de azönce ateşi 37.6 olunca biraz calpol verdim ilk defa ve ayaklarına bakıyorum anında biraz soğudu ve keyfi de yerine geldi biraz..rabbim tüm çocuklarımızı korusun
mutlaka ayrı yatmaya alıştır canım bırak biraz hysuzlansınKesinlikle cok haklisin ama cidden ne yaptiysam uyumadi besiginde hatta baska bir besik dahi aldim uyusun diye yok uyumadi yanimda uyuya kalinca besigine koyuyorum hemen aglamaya basliyo esim arasira yanimizdan kaciyo onada aciyorum hareketliler dedigin gibi ben bi kosede esim bi koseye ohhhh ortasi tarla gibi minnosa kaliyo ins alisir ayri uyumaya ama benimki geceleri cok sik uyaniyo ondanda olsa alismaz diye korkuyorum
Dene canım mutlaka umarım alışır eşinle sen de bürbirinize kavuşursunuz :) benim bile yok taşımaktan sezeryan yerim acıyor belim ağrıyor ve tansiyonum düşüyor artık çok zor çoookkBeni cesaretlendirdin dur bi kacgun deniyeyim yine besiginde uyutma Allahtan benim yanimda kimse yok kucaga alismasi icin zati zayifim tasicak gucum yok vallahi
Dene canım mutlaka umarım alışır eşinle sen de bürbirinize kavuşursunuz :) benim bile yok taşımaktan sezeryan yerim acıyor belim ağrıyor ve tansiyonum düşüyor artık çok zor çoookk
Benim esim aslinda isten gelip yemek yiyip kiziyla oymadiktan sonra hemen uyuya kaliyo kanepede bazen odaya dahi yurumeye mecali kalmiyo bende kiyamayip kaldirmiyorum kotumu yapiyorum acep ama oda kizimin yanimizda yatmasini cok seviyo
portakalcim benim kzın çenesinde de döküntüler olduDene canım mutlaka umarım alışır eşinle sen de bürbirinize kavuşursunuz :) benim bile yok taşımaktan sezeryan yerim acıyor belim ağrıyor ve tansiyonum düşüyor artık çok zor çoookk
Kedibochi canım maşallah iyi atlatmışsınız ben ateş çıkmadan vermek istemedim calpolu çıkınca verdim ama biz de uykusuz kaldık..bu ek gıda olayını beceremedim ben ya napacağımı bilmiyorum yoğurt kaşıntı yaptı havuç egzama bi çorba denemedim bide onu deneyim bari bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?