2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Gecmis olsun canim ya hic bilemiyorum ne olmustur. Metal kasik da degilmis

Canım çok geçmiş olsun. Ne yaptınız gittiniz mi doktora?

Canım ne kadar zorlamış olabilirsin ki, kan olduğuna emin misin?

Kızım ısırmaya başladıktan iki hafta sonra yeri patladı. Henüz incisini göremedik bekliyoruz çıkmasını. Belki sizin de yaklaşmıştır, ısırmaya başladığına göre :)
M meleksinsen ben diş çıkarma mesajımı bu mesaja cevap olarak yazmak istemiştim. Yanlışlıkla seni alıntılamışım
Anne babanın çıkarma dönemi ile benzerlik gösteriyormuş bebeklerin diş çıkarması. Eşim erken çıkarmış, kızım da ona çekmiş. Bugün parmağımı ısırdığında dişi geldi. Sağlıcakla kolaylıkla çıkarsın minikler gerisi önemli değil. Ama ben biraz daha geç çıkarmasını isterdim

M
Maşallah kuzuma inci gibi dişleri olsun inşallah.bende ise başlayana kadar çıksın istiyordum ama tık yok damaklar hafif kabardı o kadar

Canim demir ilacı veriyor musun o midede tam sindirilemiyor herhalde çünkü ben kizima aksam 18 gibi demiri verdim gece saat 23 de gaz ile birlikte geri çıktı peçeteye silince aynı Kan gibiydi ama için rahat etmiyorsa bi doktoruna danış derim

Bende diyorum ki ben oraya isiriyo yazmadim niye oyle dedi acabaevet canim bende gec cikmasini istiyorum daha sağlıklı oluyormus diye duydum. En onemlisi sağlıklı ve guzel bir sekilde ciksin insallah bütün bebislerimizin disleri

M

Maşallah kuzuma inci gibi dişleri olsun inşallah.bende ise başlayana kadar çıksın istiyordum ama tık yok damaklar hafif kabardı o kadar
Canım erken çıkarsa damağı daha yumuşak olurmuş daha kolay çıkarırmış öyle diyorlar ama ben de geç çıksın isterim hayırlısı valla :)
İnşallah inci gibi olur kuzularımızın dişleri gülerlerken ışıldasınlar

Ben hiç bilmiyorum eşimin ne zaman çıkmış kendimimkini de bilmiyorum gerçi :)) ya evet o kadar kolay çıksın ki bir bakmışız ağzı diş dolu

Arkadaşlar oyun alanı yapmayı düşünüyorum yer için puzlee mı alsam park yatak mı hangisi kullanışlı olur
Can'ım Bence ikisi çok farklı. Park yatak bebeğin güvenli olmasını sağlıyor. İhtiyacın olduğunda bırakıp orda diğer odalara gidersin. Puzzle öyle değil. Amaçlın çocuğa oyun olsun İse puzzle. Ama sürekli peşinde olamam etrafı kapalı olsun ise park yatak bence.

İyi akşamlar kızlar, benim oğluşumun alt iki dişi çıktı üç hafta oluyor şimdi çıkan dişlerin yanı kabardı muhtemelen bir haftaya kadar onlar da gelecek bu gün emzirirken öyle bir ısırıp çektiki anlatamam kan beynime hücum etti adeta dedim herhalde meme ucum koptu, birde pis pis sırıtıyor iş yaptım dercesine.

Alıntı yapamadim kizlar dilinin alti biraz yara olmus daha onceden metal kasikla verdigimde olmus sanırım bugunde muhallebi verirken plastik kasik sanirim oraya deyince kanadi.
Cunku dilinin altinda kırmızılık var tahris olmus .

Birde kizim bir haftadir biberonu isiriyo sürekli ama hic diş cikacak belirtileri yok

Benim korkum kızım anne sutu 3 ay tek aldigi icin kalsiyum eksikliginden dişlere zarar gelirmi sizce kizlar.?

Dermatit tatlım yani öyle anlaşılıyor. Bir sağlık ocağına görün biodermanin çok iyi bir ürünü var bunun için Dermatit ise tavsiye edicem

Canim kullanma bence ve çift durulama yap bu bir ikincisi yeni ne yedirdin bebeğe gıda alerjisi olabilir

Alttan geliyor üstten geldigini nadir gördüm, bizim ikinci diş hemen peşine geldi de diğerlerinde görüntü yok daha

Sadece altta olduğu için dişler isirsada farketmiyorum, canımı yakmadi hic
Ya ben anlamadım biz iki diş birden cikartiyoruz alttan çok fenalardaydik bir ara hala tamamlanamadi

Hiç vakit kaybetmeden git cnm kulak enf grip gibi kendi kendine iyilesmez antibiyotik lazım bir görün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…