- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #60.861
Babasi gec cikarmistir belki kizimda oyle olur bilmiyorum kiKızım ısırmaya başladıktan iki hafta sonra yeri patladı. Henüz incisini göremedik bekliyoruz çıkmasını. Belki sizin de yaklaşmıştır, ısırmaya başladığına göre :)
Gecmis olsun canim ya hic bilemiyorum ne olmustur. Metal kasik da degilmisKizlar cok uzgunum kizima muhallebi vereyim dedim tahil bazli ek gidalar icine peynir pekmez koymuştum.
demin kizim yemek istemedi birkqc kasik zorla verdim yemiyodu sonra aglamaya basladi dilinin altından kırmızı kan geldi tatli kasigi kadar bilindik kirmizi kan metal kasik degil zarar mi gordu acaba, simdi bakmak istiyom ama dil alti oldugu icin birakmiyo
Fikri olan varmi
Canım çok geçmiş olsun. Ne yaptınız gittiniz mi doktora?Kızlar oglum şimdi uyandı gulucukleriyle ama bi baktım kulagi akmis kundak bezine bile bulaşmış, gece inleyerek uyuyor du kulagi agriyor mus demekki, kulaginin akmis olmasi iyi bişey mi acaba kaç gündür grip çocuğum öksürüyor du zaten ilaç kullaniyodum ama kulagi için ektra dr a gitmek gerekirmi bi akıl verin bana
Canım ne kadar zorlamış olabilirsin ki, kan olduğuna emin misin?Kizlar cok uzgunum kizima muhallebi vereyim dedim tahil bazli ek gidalar icine peynir pekmez koymuştum.
demin kizim yemek istemedi birkqc kasik zorla verdim yemiyodu sonra aglamaya basladi dilinin altından kırmızı kan geldi tatli kasigi kadar bilindik kirmizi kan metal kasik degil zarar mi gordu acaba, simdi bakmak istiyom ama dil alti oldugu icin birakmiyo
Fikri olan varmi
:)) bizim de alttan gelsin de yüzüm kara çıkmasın
O değil de bir diş çıkınca arkasından patır patır çıkıyormuş diğerleri benimki şimdiden ısırıyor mememi bakalım dişler çıkınca napcam
M meleksinsen ben diş çıkarma mesajımı bu mesaja cevap olarak yazmak istemiştim. Yanlışlıkla seni alıntılamışımKızım ısırmaya başladıktan iki hafta sonra yeri patladı. Henüz incisini göremedik bekliyoruz çıkmasını. Belki sizin de yaklaşmıştır, ısırmaya başladığına göre :)
Maşallah kuzuma inci gibi dişleri olsun inşallah.bende ise başlayana kadar çıksın istiyordum ama tık yok damaklar hafif kabardı o kadar:)) bizim de alttan gelsin de yüzüm kara çıkmasın
O değil de bir diş çıkınca arkasından patır patır çıkıyormuş diğerleri benimki şimdiden ısırıyor mememi bakalım dişler çıkınca napcam
Canim demir ilacı veriyor musun o midede tam sindirilemiyor herhalde çünkü ben kizima aksam 18 gibi demiri verdim gece saat 23 de gaz ile birlikte geri çıktı peçeteye silince aynı Kan gibiydi ama için rahat etmiyorsa bi doktoruna danış derimKizlar cok uzgunum kizima muhallebi vereyim dedim tahil bazli ek gidalar icine peynir pekmez koymuştum.
Fikri olan varmi
Bende diyorum ki ben oraya isiriyo yazmadim niye oyle dedi acabaM meleksinsen ben diş çıkarma mesajımı bu mesaja cevap olarak yazmak istemiştim. Yanlışlıkla seni alıntılamışım
Anne babanın çıkarma dönemi ile benzerlik gösteriyormuş bebeklerin diş çıkarması. Eşim erken çıkarmış, kızım da ona çekmiş. Bugün parmağımı ısırdığında dişi geldi. Sağlıcakla kolaylıkla çıkarsın minikler gerisi önemli değil. Ama ben biraz daha geç çıkarmasını isterdim
Canım erken çıkarsa damağı daha yumuşak olurmuş daha kolay çıkarırmış öyle diyorlar ama ben de geç çıksın isterim hayırlısı valla :)M
Maşallah kuzuma inci gibi dişleri olsun inşallah.bende ise başlayana kadar çıksın istiyordum ama tık yok damaklar hafif kabardı o kadar
Ben hiç bilmiyorum eşimin ne zaman çıkmış kendimimkini de bilmiyorum gerçi :)) ya evet o kadar kolay çıksın ki bir bakmışız ağzı diş doluM meleksinsen ben diş çıkarma mesajımı bu mesaja cevap olarak yazmak istemiştim. Yanlışlıkla seni alıntılamışım
Anne babanın çıkarma dönemi ile benzerlik gösteriyormuş bebeklerin diş çıkarması. Eşim erken çıkarmış, kızım da ona çekmiş. Bugün parmağımı ısırdığında dişi geldi. Sağlıcakla kolaylıkla çıkarsın minikler gerisi önemli değil. Ama ben biraz daha geç çıkarmasını isterdim
Can'ım Bence ikisi çok farklı. Park yatak bebeğin güvenli olmasını sağlıyor. İhtiyacın olduğunda bırakıp orda diğer odalara gidersin. Puzzle öyle değil. Amaçlın çocuğa oyun olsun İse puzzle. Ama sürekli peşinde olamam etrafı kapalı olsun ise park yatak bence.Arkadaşlar oyun alanı yapmayı düşünüyorum yer için puzlee mı alsam park yatak mı hangisi kullanışlı olur
Nasıl gidiyor cnm bal kabağı. Ben sarımsak ve zencefil de koydum afiyetle yedi yani. Bir de kefil içmeye başlayacak yarından itibaren.
Geçiyor canım biraz daha böyle mizil mizil gider sonra neşeli oluyorlarBayanlar diş konusunda ne durumdasiniz ? ? bizim alt iki baş gösterdi ve çıktı ama o mutlu huzurlu kızım gitti sürekli ağlayan ve huzursuz bi bebek geldiumarım bu dönem çabuk gecer
Dermatit tatlım yani öyle anlaşılıyor. Bir sağlık ocağına görün biodermanin çok iyi bir ürünü var bunun için Dermatit ise tavsiye edicemKızlar bu ne olabilir sizce yaklaşık bir haftadır var önce pişiktir kıyafettendir dedm ama geçmiyor halaalerji desem başka yerlerinde de olurdu sanrm babamız da çalışıyor o yüzden gidemedik hastaneye fikriniz var mı?
Canim kullanma bence ve çift durulama yap bu bir ikincisi yeni ne yedirdin bebeğe gıda alerjisi olabilirEvet canım kullanıyorum bebekler için olandan zararlı mı ki?
yeos canm ilk gün annem de zorlanmıştı ben işe gittiğimde ağlamış baya sonra alıştı ben gelince hemen gülüyordu bana sonra akşama kadar oynuyorduk beraber 1 ay geçirdik öyle.üzülme şimdiden ben de yarından sonra babaanneye bırakıp başlıyorum işe sağlık olsun napalım..
Ya ben anlamadım biz iki diş birden cikartiyoruz alttan çok fenalardaydik bir ara hala tamamlanamadiAlttan geliyor üstten geldigini nadir gördüm, bizim ikinci diş hemen peşine geldi de diğerlerinde görüntü yok daha
Sadece altta olduğu için dişler isirsada farketmiyorum, canımı yakmadi hic
Kızlar oglum şimdi uyandı gulucukleriyle ama bi baktım kulagi akmis kundak bezine bile bulaşmış, gece inleyerek uyuyor du kulagi agriyor mus demekki, kulaginin akmis olmasi iyi bişey mi acaba kaç gündür grip çocuğum öksürüyor du zaten ilaç kullaniyodum ama kulagi için ektra dr a gitmek gerekirmi bi akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?