2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Amin inşallah canım. Tüm bebişler kolaylıkla sağlıkla çıkarsın inş

Kizlar bebeginin tükürüğu aci olan varmi bizde mi tuaflik var acimsi bi tadi var
Canim cok alemsin valla en ilginç sorular senden geliyor, severek takip ediyorum.
Şaka bir yana bebekler de nasıldır bilmiyorum ama biz yetişkinlerde bazı yedikleri ağzında asit yapıp acı tat bırakıyor buda genellikle mide problemi olanlarda oluyor, senin kuzun yanlış hatırlamıyorsam ek gıdaya geçti diye biliyorum yediği bişey midesine dokunmuş ağzına asiti gelmiş olabilir, tabi benimki tahmin, bu günlerde ne yemisti mesela onun etkisi olabilir

Bizde sac yokki keselim dört gozle uzamasini bekliyoz sizde kesme derdindesiniz

Birde kizlar bu soguklarda banyo meselesini ne yapiyonuz artik kac gunde bir yikiyonuz
Banyo yu 3 4 gun arayla yapıyorum canım,zaten bronşit nemden kapıyor hasta etmeyim

Kızlar kızım diş çıkarıyor. Henüz dişi göremedim ama yeri patlamış
Gözünüz aydın ağrısız acisiz inşallah

Gözünüz aydın canım alttan mı geliyor?
Biz iddiaya girdik de ben diyorum ilk alttan gelir genelde Yok diyorlar üstten gelir bakalım kızım yüzümü kara çıkarmaz inşallah
Alttan geldi canım bizim iki dişimiz de

:)) bizim de alttan gelsin de yüzüm kara çıkmasın
O değil de bir diş çıkınca arkasından patır patır çıkıyormuş diğerleri benimki şimdiden ısırıyor mememi bakalım dişler çıkınca napcam

Alttan geliyor üstten geldigini nadir gördüm, bizim ikinci diş hemen peşine geldi de diğerlerinde görüntü yok daha

Sadece altta olduğu için dişler isirsada farketmiyorum, canımı yakmadi hic

Bizimkinde daha tik yok bakalim ne zman cikacak. Kizlar dun kizim rsmen mama meme dedi

Alttan geliyor üstten geldigini nadir gördüm, bizim ikinci diş hemen peşine geldi de diğerlerinde görüntü yok daha

Sadece altta olduğu için dişler isirsada farketmiyorum, canımı yakmadi hic
Benimde en korktugum sey isirmasi. Ben anneminkini cok isirirmisim bide gulermisim

Benimde en korktugum sey isirmasi. Ben anneminkini cok isirirmisim bide gulermisim

Kv sinirlenince ısırır yoksa niye isirsin dedi, sende oyun oynuyomussun demekki, annenin verdiği tepki hoşuna gidiyordur ahh uuhh dedikçe gulmusundur, eee seninkide sana yapar artik

Kızlar oglum şimdi uyandı gulucukleriyle ama bi baktım kulagi akmis kundak bezine bile bulaşmış, gece inleyerek uyuyor du kulagi agriyor mus demekki, kulaginin akmis olmasi iyi bişey mi acaba kaç gündür grip çocuğum öksürüyor du zaten ilaç kullaniyodum ama kulagi için ektra dr a gitmek gerekirmi bi akıl verin bana

Bence git canm bi kbb görsün baksın kulaklarına başka birşey olmasın ihmal etme hem saat erken gidebiliyorsan hemen git.bizi de haberdar et inşallah atmıştır kuzum sıkıntısını..

Kizlar cok uzgunum kizima muhallebi vereyim dedim tahil bazli ek gidalar icine peynir pekmez koymuştum.
demin kizim yemek istemedi birkqc kasik zorla verdim yemiyodu sonra aglamaya basladi dilinin altından kırmızı kan geldi tatli kasigi kadar bilindik kirmizi kan metal kasik degil zarar mi gordu acaba, simdi bakmak istiyom ama dil alti oldugu icin birakmiyo
Fikri olan varmi

Cnm benim kizinda hep akar kulak kepcelerinin ici kabuk tutacak kadar bi ara goturdum doktor normal dedi su kacmis olabilir cok doktorlara goturme o kulaklars koyulan cihazlar dan bile bebekler enfeksiyon kapar demisti ama senin oglan rahatsız yinede bi gotur.

Geçmiş olsun canm bilmiyorum da ben olsam hemen doktora giderdim onu söyleyebilirim..

Kan olduğundan emin misin Can'ım. Pekmez olabilir veya kan ilacı verdiysen o kızartmış olabilir. Parmağını sok ağzına kan olduğundan eminsen Dr a git bence

Arkadaşlar oyun alanı yapmayı düşünüyorum yer için puzlee mı alsam park yatak mı hangisi kullanışlı olur

Canim orta kulak iltihabi olmuştur ihmal etme hemen götür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…