- 7 Ocak 2014
- 3.136
- 4.416
- 333
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #60.821
Bizim arabamiz varda canım bizim ev çarşıya uzak biraz, bebek arabasıyla gidemem kendi arabamizla gidiyoruz uzun kalacak olsak bebek arabası götürüyorum da yarım saatlik is icin yük etmiyorum, kollarım kopuyor resmen, birde iyice hareketlendi atıyor kendini sağa sola sıkı tutmak gerekiyorBebek arabasina koy cnm bizimki zayif olmasina ragmen taşıyamıyorum kolum agriyo bizde gecen pazar araba aldik
Valla katılıyorum sana Bizimkinin burnuda dogdugundan beri tıkalı ne damla koydurur ne cektirir ne dokundurur sıpa zorla dikkat dağıtarak yapmaya çalışıyorumDeniyim ben de öyle dr burnu tıkalı serum yap dedi hakkaten de tıkandı baya kuzumun burnu zaten aldırtmıyor da sümüğünübu bebeklerin herşeyi neden kıymetli acaba ne tırnak kestiriyor ne sümük aldırıyor ne saçını kestircek sadece kakasını zevkle aldırtıyor
Geçmiş olsun Can'ım bana kıyafetten o kısmı tahriş olmuş gıbı geldı pudralar arada ama mutlaka doktor görsün bız yanıltmayalım bıze de haber etKızlar bu ne olabilir sizce yaklaşık bir haftadır var önce pişiktir kıyafettendir dedm ama geçmiyor halaalerji desem başka yerlerinde de olurdu sanrm babamız da çalışıyor o yüzden gidemedik hastaneye fikriniz var mı?
canım hala olağanüstü halde olduğumuz için olabilirKızlar heyet raporu alabileniniz varmı ben alamıyorum 10 dan fazla vermediler beş beş.nasıl alınır onuda bilmiyom
Biliyorumda alabilen varmış ondan dedimcanım hala olağanüstü halde olduğumuz için olabilir
Canim egzama olabilir doktoruna bi göster olmazsa bizim kızın da ellerinde bilek bogumlarinda vardı coresetin diye bir krem kullandık iki güne geçtiKızlar bu ne olabilir sizce yaklaşık bir haftadır var önce pişiktir kıyafettendir dedm ama geçmiyor halaalerji desem başka yerlerinde de olurdu sanrm babamız da çalışıyor o yüzden gidemedik hastaneye fikriniz var mı?
Aslında ben de düşündüm ama kışın üşür dediler. Zaten babası da istemiyorBirde kendini bilmeden bir saçlarını kısaltayım diyorum ilerde hiç kıyamam yaza kadar uzar kızımın saçları
Biz 2 günde bir yapıyoruz. Max 3. gün yıkıyorum.Bizde sac yokki keselim dört gozle uzamasini bekliyoz sizde kesme derdindesiniz
Birde kizlar bu soguklarda banyo meselesini ne yapiyonuz artik kac gunde bir yikiyonuz
Geçmiş olsun Can'ım bana kıyafetten o kısmı tahriş olmuş gıbı geldı pudralar arada ama mutlaka doktor görsün bız yanıltmayalım bıze de haber et
Canim egzama olabilir doktoruna bi göster olmazsa bizim kızın da ellerinde bilek bogumlarinda vardı coresetin diye bir krem kullandık iki güne geçti
Sağolun kızlar benim kp de bepanten plus almış onu sürdük biraz hafifledi gibi yarına geçmezse dra gideriz..Canim yumusaticilar alerjik oldugu icin bebeklere zararli diye biliyorum o yuzden ben kullanmiyorum.
Gözünüz aydın canım alttan mı geliyor?Kızlar kızım diş çıkarıyor. Henüz dişi göremedim ama yeri patlamış
Kızlar bu tükürük tadı bakmak da neyin nesi anlamadım ben affedinSağolun kızlar benim kp de bepanten plus almış onu sürdük biraz hafifledi gibi yarına geçmezse dra gideriz..
LargeGemini kızımn tükrüğü çok tatlıydı ben baktığımda sen bir daha bak bakalım.
Banyo 2-3 gümde bir yapıyoruz biz zaten banyoda kalorifer yanıyor en güzeli soğuk havada yıkamak bizim için çünkü merkezi sistem o günler cayır cayır yanıyor
Alttan geliyor canım. Ben genelde ilk alttan geliyor diye biliyorum :)Gözünüz aydın canım alttan mı geliyor?
Biz iddiaya girdik de ben diyorum ilk alttan gelir genelde Yok diyorlar üstten gelir bakalım kızım yüzümü kara çıkarmaz inşallah
Kızlar bu tükürük tadı bakmak da neyin nesi anlamadım ben affedin
Alttan geliyor canım. Ben genelde ilk alttan geliyor diye biliyorum :)
Sağolun kızlar benim kp de bepanten plus almış onu sürdük biraz hafifledi gibi yarına geçmezse dra gideriz..
LargeGemini kızımn tükrüğü çok tatlıydı ben baktığımda sen bir daha bak bakalım.
Banyo 2-3 gümde bir yapıyoruz biz zaten banyoda kalorifer yanıyor en güzeli soğuk havada yıkamak bizim için çünkü merkezi sistem o günler cayır cayır yanıyor
Kızlar bu tükürük tadı bakmak da neyin nesi anlamadım ben affedin
Şimdi netten de baktım canım ama bulamadım öyle birşey inşallah normal bir durumdurCanim bizim kiz salyali olunca ne zaman opsem tukuruklu opuyom oyle anladim acimsi bi tat oldugunu aslinda kardesimde farkedip soylemisti bir ay once niye oyle oluyo ki acaba kotu bisey degildur insallah yani bilerek tükürük yutmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?