2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
miranda_1986 geçmiş olsun canım hastalık çok zor valla. aman dikkat et bebişe bulaşmasın o daha da zor.
ben 6 aylık ücretsiz aldım valla o halde bile düşünüyorum nasıl döneceğim diye. belki bir 3 ay daha alırım yaşına getirir öyle dönerim. çok üzülüyorum düşündükçe. benim kendi annem bakacak ama yine de benim gibi bakamaz.

yeos ingver yaa ben bi başlamıştım 3 aylıkken zor oldu ama bebeğim alışmıştı sonra izin filan kullandım rapor aldım derken şükür 6 aylık olmak üzere yarım gün çalışıcm ama hiç ayrılmak istemiyorum bebeğime çok bağlandım çok zor ya tekrar bulabileceğim bir iş olsa düşünmez bırakırdım ya da borcumuz olmasa ücretsiz izne ayrılırdım

Teşekkür ederim kuzu.
Türkiye de 3 ay çok kısa yaaa. El kadar bebek bırakılır mı? Ben kanada dayım burda 12 ay ücretli izin. Yani ücretin ucunu başını kıçını kesip azcık bişi bırakıyorlar ama, üç beş elime bişi geçiyor bir de işim 1 sene garantide

miranda_1986 geçmiş olsun cnm
sinirliportakal benim de artık işe başlama zamanım geldi ama hiç hazır hissetmiyorum kendimi
Saol kuşum :)

Ücretsiz izne ayrılma şansın yok mu az daha büyüsün bebiş?
Ama yoksa da dert etme be kuzum. En azından şu güne kadar yanında oldun. Artık yavaştan ek gıda da alıyorlar. En çok seni çok özler, görünce de yapışır koynuna kocaman öper o kadar :)

Ben yasina kadar ucretsiz izin aldim 6 ay. Kaldi baslamama ne kadar az kaldi diye icim icim yiyo. Kizimdan ayrilmak hic istemiyorum. Bi kv bakicak bide onlara duser beni unutur falan diye de kafama kurcalamiyo degil valla ben cok kiskanirim. Off cok zor gunler bizi bekliyo. Simdiden baslayacaklarin allah yardimcisi olsun

Cok zor hastalik bebek yokken bile elimizi kaldiracak mecalimiz olmuyo. Bide bu kuzucuklara bakamamak cok zor bide onlara bulaşmasin diye neler yapiyoruz
Ay ben dotu kurtlu durmuyorum ki yerimde :) ablam Dr benim. Her gün arıyor. İlaçlarını aldın mı? Aldım. Sıvı aldın mı bol bol? Evet. C vitamini al demiştim? Aldım. Dinlendin mi? Gibi gibi... En az 8 saat uyudun mu? O kadar uykuyu kim kaybetmiş de ben bulayım ayol! ablam iyilesemicen sen deyip başlıyor günlük cemkirmesine :))))

Napsin oda kardesi hemen iyilessin yegenine bulasmasin diye surekli hatirlatiyor

Tr de yasal Hakkı'mız doğum sonrası raporun bitişinden itibaren 6 ay ücretsiz izin kullanabiliyorsun. 1,5 ay yıllık iznimden vardı onu kullandım. 1 ay da Dr rapor verdi. Şubat'a kadR ücretsiz izin aşabilirim ama maddi olarak sıfırı tüketiriz öyle yaparsam. O yüzden düşünmüyorum. Başlıyım da eğer olmazsa Bebek sıkıntı çıkarırsa o zmn alırım diyorum

bizimde kredi borcumuz var canım o yüzden ilk 6 ayı deneyelim dedim 6 ay aldım şimdilik. valla bir çok lüksümüzden vazgeçtik. eve temizlikçi alıyordum bıraktım falan. şimdilik düşünüyorum 3 ay daha ücretsiz izin almayı. bir daha bebeğim olur mu olmaz mı bilmiyorum hem de en çok ilklerini görmek istediğimden yanında olmak istiyorum.

1 sene ideal canım, sonrasında büyüyor her şeyin farkına varıyor zaten. bende bir yaşına tamamlamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…