- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #60.661
saymıyorum mamasını içtikten sonra tekrar uyuyor zatenBugün ben de öyle yapayım madem bi kere 15 dk uyuduk bakalım birdahaki nasıl olacak ve gece uykumuz nasıl olcak heyecanla bekliyorum :))
Yürüten ben düşünmüyorum şimdilik geç kalmadık da ama ya erken bence hatta
Ay benimki ağlayıp duruyor şuan aygulcm normalde neşeli olan kızım gitti herşeye ağlayıp duran bir bebek geldiSen de dene bir ben gündüzleri pek önemsemedim için kızım Geceleri çok güzel uyuyor 23:00 de uyuyo sabah 9 10 gibi uyanıyor tabii geceleri açlıktan ağlayıp mama hazirlamaalari
saymıyorum mamasını içtikten sonra tekrar uyuyor zaten
Zeytinyağı ekleyebilirsin biraz o kabızlığını engeller diye düşünüyorum canm.benimki 9 mayıs doğumlu biz ancak m.suyu tadımları yapıyoruz bir haftadır..slm kızlar bebeğime 3 gündür balkabağı çorbası yapıyorum, ama sanırım kabız oldu. balkabağını yaparken içine 4-5 tane olacak şekilde pirinç koymuştum sanırım o kabız yaptı. bu günden itibaren yoğurt veriyorum. yalnız yoğurt ekşi geliyor sanırım yüzünü buruşturuyor bende içine armut rendeliyorum biraz tatlandırıyorum. sizce erken mi dvranıyorum balkabağı konusunda. bebeğim 10 mayıs doğumlu bu arada.
Ay benimki ağlayıp duruyor şuan aygulcm normalde neşeli olan kızım gitti herşeye ağlayıp duran bir bebek geldiuyutcm galiba yine sallayarak
Ayrıca 23 e kadar uyumuyor mu hiç
Ay benimki ağlayıp duruyor şuan aygulcm normalde neşeli olan kızım gitti herşeye ağlayıp duran bir bebek geldiuyutcm galiba yine sallayarak
Ayrıca 23 e kadar uyumuyor mu hiç
Sağol canım valla bilmiyorum ben annem alıştırdığından beri sallayarak uyutuyorum zaten sıkıldım artık ayağımdan indirince uyanıyor bu şekilde..kendisi uyusun istiyorum ve maalesef emzik kullanmıyor bizimki ve yine maalsf yarın kv gelck bakmaya kesin bide o stil bulur benim emekler yine çöpDiş cikaracagi icin yapiyo olmasin yada havalar soguda karni falan mi agriyo acaba kalin giydir sıcak tut bi cnm
Sağol canım valla bilmiyorum ben annem alıştırdığından beri sallayarak uyutuyorum zaten sıkıldım artık ayağımdan indirince uyanıyor bu şekilde..kendisi uyusun istiyorum ve maalesef emzik kullanmıyor bizimki ve yine maalsf yarın kv gelck bakmaya kesin bide o stil bulur benim emekler yine çöpsırf bu yüzden bırakası gelir insanın işi
Bak sen ne güzel düzenini kurmuşsun maşallah kuzun uyusun kendisi güzel güzel
slm kızlar bebeğime 3 gündür balkabağı çorbası yapıyorum, ama sanırım kabız oldu. balkabağını yaparken içine 4-5 tane olacak şekilde pirinç koymuştum sanırım o kabız yaptı. bu günden itibaren yoğurt veriyorum. yalnız yoğurt ekşi geliyor sanırım yüzünü buruşturuyor bende içine armut rendeliyorum biraz tatlandırıyorum. sizce erken mi dvranıyorum balkabağı konusunda. bebeğim 10 mayıs doğumlu bu arada.
Her bebeğin karakteri var kuzm millet şöyle yap böyle yapmadığından çocuk böyle filan diyince dövesim gelmesi de sırf bundanCnm aslinda bazen bebeklede alakali benim kizim masallah yeme haricinde uslu bir bebek dogru düzgün aglamaz bile bende buna takıyorum acaba bi sıkıntı oldugu icinmi yoksa uslu benek olduğu icinmi bilmiyorum tek sıkıntımız meme ustemedi ve istahsiz zor bela biseyler yediriyorum elde yaptigim hic bir şeyi yemiyo bende kasik mama hazir muhallebi şeyleri veriyorum mecburen.
sormadım canımHerhangi bi nedeni var mıymış bunu demesinin? Burda aksine bu ikisiyle başlatıp 6. Ayda da mango ekliyorlar. Yemesi kolay olduğu için.
Hmmm belki geldiği yerlerden dolayıdır :S bana garip geldi. Çünkü benim bildiğim armut elma muz avokado mango ve haslanmis havuçla başlanıyor.sormadım canım
Kızlar bugün havuç suyunun da 3. Gününü tamamladık çok şükür
Bundan sonra bir sebze suyu verebilir miyim ki ne versem hep meyve suyu mu devam edeyim?
Ayrıca bebeklerinizi gündüz nasıl uyutuyorsunuz?
Benimki şuan beşiğinde dönüp duruyor uyumuyor kendi kendine ya
Kizlar yurutec meselesini ne yaptiniz gec kalmadik degilmi bu pazar almayi dusunuyorum
O bir dönem oluyor canım benim kız da yaptı yumrukları sıkıp kollarını geriyordu geriye doğru 3 4 gün yaptı sonra unuttu gitti şimdi eliyle gel gel yapmaya başladı :)Kızlar bir şey soracağım Benim kızım niye kollarını çırparken sürekli kendini sıkıyo kasıyor bebeği benim gibi olan var mı acaba .
Tamm canım sağol bugün de mandalina vereyim ozmn azıcık :)CaNim yoğurt verebilirsin bütün mevsim meyvelerinden tattirabilirsin muz çok verme kabız yapar armut da ishal mandalina da pişik yapar bunlari aşırı verme.sebzelerden patates havuc ikisinin birlikte verebilirsin kabak bal kabağı vs. Yavaş yavaş t adımlara başlayabilir
Gündüz uykusu bizde de sorun bazen kucakta bazen yatakta uyuyor keyfine göre yani
mirandacım...ben de avokadonun anne sütüne en yakın besleyicilikteki gıda olduğunu biliyorum...ancak benim kız malum alerjik bünyeli o yüzden doktor çilek mango böğürtlen vs gibi tropik-yarı tropik meyveleri vermeyin dedi..onunla ilgili olabilir...1500 yıllık anam babam usulü elma armut ile başlayacağız :/Hmmm belki geldiği yerlerden dolayıdır :S bana garip geldi. Çünkü benim bildiğim armut elma muz avokado mango ve haslanmis havuçla başlanıyor.
Canım tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi de, bence kaşıkla verebilirsin. Artık kaşıkla çok güzel alıyorlar. Ben armut suyunu kaşıkla verdim. Kocaman olmuş bizim bıcırıklar :)herkese merhaba...20 Mayıs doğumlu kızım dün 5.ay muayenesine gitti...6850 gr (son ay 200 gr almış sadece) ve 66cm çıktı..baş çevresi 42.5...sağlıklı çok şükür...ancak doktor süt yetmediği kanaatine vardı (ki haklı) gece kaşık mamasına geçiş yapın dedi..bir de ztn 3 hafta sonra ek gıda başlayacaktık..tadımlar ile öne çektik..bugün elma ile başlayacağım...azcık yumuşatıp frnda vereceğim bakalım çok heyecanlı..2güne 1 yeni besin (kabak, havuç, armut, yoğurt, peynir) ekleyerek gideceğiz..
benim aklıma takılan bu gece kaşık maması işi..içinizde veren var mı? biberonla versem beni emmekten vazgeçecek diye endişeliyim...ama biberon olur kaşık olur her tavsiyenize açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?