2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aylık kilo alımı nasıl peki canm benmki de seninkiyle aynı hemen hemen kilosu 6700 filan benimkinin de ama kilo alımı aylık 200 gr anca artık ben de o yüzden ek gıdaya da başlasam mı diye düşünmeye başladım..

Bu ay 400 gr almış canım. 5975 falandı geçen gittiğimde. 6 kilo civarıydı yani. şimdi 6400 olmuş. yavaştan başla istersen canım. ben dün yoğurt mayaladım ona. bugün verdim. şimdi liste bakınıyorum ek gıda için. benim doktorun verdiği çok saçma bir liste.

Ben de merak ediyorum. Listeyi atabilir misnn. Bizim ne doktor ne bısi var. Burdan öğreneyim 6 ay gelmeden
Canım ben listeyi hiç beğenmedim. yine de yazayım ama bence uygulama yani.
Sabah anne sütü
ara öğün meyve suyu ya da püresi
öğlen anne sütü
ara öğün sebze suyu ya da püresi
akşam anne sütü
yatmadan pirinç unundan muhallebi.

Sana helal olsun başka bişey diyemiyor kalbın öyle güzl ki bi an yüzünü hayal ettım nurlu bi yüzün olduğuna emınım allah gönlüne göre verin bu emeğinin karşılığını rabbım evladına sağlık vererek versın inş

Canim bende öyle düşünüyordum ama malesef sezeryan oldu dr 2 sene yasak Korun dedi, kendine güveniyorsan yap, guvenemezsen çocukları ziyan etme

Ben ankaradayim ve bizde 30 civarında nem. Ben bazen soğuk buhar makinasini yarım saat calistiriyorum ama son 2 haftadır kaloriferler yanıyor hep üstünde su tutarim çünkü en sagliklisi oymuş. Nem cihazı kullanıyorum. Nemin eksik olup olmadığı cihazla anlaşılır zaten ideali % 50 civariymiş.
Canim bende öyle düşünüyordum ama malesef sezeryan oldu dr 2 sene yasak Korun dedi, kendine güveniyorsan yap, guvenemezsen çocukları ziyan etme
Benim doktorum hiç öyle birşey demedi ama ben de 2 seneden önce cesaret edemem ya.

Kızlar bugün dışarı çıktık. Çıkmadan önce de balkabağı patates haşlayıp püre yaptım yedirdim. Avm de bir mağazadayım. Bebiş arabasında keyfi yerinde. Birden kusmaya başladı. Neyi Nasıl yerdirdiysem aynı şekilde nerdeyse hepsini çıkarttı. Hemen aldım kusmaya devam ediyo. Birden kızardı tıkandı. Çok korktum ters çevirdim.bi kadın geldi yanıma sakin ol korkma falan dedi, bana ver dedi. Verdim. Neyse o sırada nefesi düzeldi. O kadar korktum ki anlatamam. Bir de eşim yanımdaydı bi baktım yok. Çok kötü oldum ağlamaklı oldum orda öyle... Zaten bebekler bişi yerken öksürünce falan kötü oluyorum. Aman allahım bir daha yaşatmasın.

Açaba neden böyle oldu...? Ağır mı geldi bebeğe? Daha önce de balkabağı vermiştim. Havuçla pişirmiştim. Patates de daha önce vermiştim. Acaba kıvamı püre gibi oluyo daha mı sıvı olmalı... Veya olur böyle şeyler mi demeliyim..? Bir de yedikten aşağı yukarı 2 saat geçmişti belki daha çok bilmiyorum...

Pfff düşündükçe tuhaf oluyorum

Tekne kazintisi herkes onlaydi bu zamana kadar simdi ilgi bolundu abisi ve ben eskisi gibi ilgilenemiyoruz onunla kiskaniyor iste
Birakmam asla o varken zaten paso kucagmda

Bende kizima yapiyorum arada kusuyor ama mama yesede kusuyor zaten gaz atcam derken
Fazla mi yedi acaba agir mi geldi ki

ağır gelmiş olabilir canım bide dışarda sallandıysa filan kötü olmuştur benimki emdikten sonra yüzüstü atıveriyo kendini ozmn bile kusuyo diye düz çeviriyorum..

Aaa ben de sezeryan oldum ki. Bana ds mj öyle der. Ne yanı şimdi kazara olsa senin napcak alacak mi doktorun.. benim ki sebepsiz sezeryandi korkuma olmstum da. Senin sebebinden dolayı mı öyle dedi acaba. Hem ben bu kez ssdv olmak istiommmm normal doğum yapmak ya n i

Bende kizima yapiyorum arada kusuyor ama mama yesede kusuyor zaten gaz atcam derken
Fazla mi yedi acaba agir mi geldi ki

ağır gelmiş olabilir canım bide dışarda sallandıysa filan kötü olmuştur benimki emdikten sonra yüzüstü atıveriyo kendini ozmn bile kusuyo diye düz çeviriyorum..

Bilmiyorum... Dr 1 çay bardağına kdr verebilirsin demişti. Azar azar başladım şimdi o kadar veriyorum. Bir de aradan o kadar Zaman geçmesine rağmen aynı yendiği gibi çıktı.

Ya o değil de yavrum benim ellerimde kıpkırmızı oldu biran nefes alamadı... Çok korktum çok...

çok geçmiş olsun canm ben de korkardım allahım korusun hepimizin çocuklarını..

Yedikleriyle baglantili oldugunu sanmiyorum ama o kadar cok kustugu icin tikanmistir cok buyuk gecmis olsun minicikler daha onlar icin kolay degil tabi

Kızlar çok acil bir şey soracağım bebeğim konuşurken Daha doğrusu ses çıkartırken normal ama bazen ses tonu kısık böyle bu şekilde oluyor Hani büyüklerde olur ya sesimiz kısılınca tuhaf konuşuruz ya o şekil ses tonun çıktı normal mi acaba

Hani bebekler abidik gubidik sesler çıkartır ya onlar da normal ama sanki konuşur gibi yaptığı zaman ses kısık ve boğuk çıkıyor Sanki ses telleri zarar görmüş gibi o yüzden korkuyorum Ses tellerinde bir sorun yoktur değil mi

İçin rahat etckse bi doktora git ya da aylık kontrolünde sor canm ama zannetmiyorum çok ağlaması filan olmasıysa gerçi çok ağlayınca da zarar görür mü bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…