- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #60.141
Canim bebisin erkekse bizim doktorumuz genelde erkek çocuklarının başı terler demişti. Biraz sürüyor ama sonra normale dönüyor merak etme ama başını sakin yerli bırakma sırtını da usutup hasta olur yavrucak. Bir de emerken terlemesi çok normal fazlaca enerji harciyorlar ama normal zamanda da terliyorsa sicakliyordur. Daha hafif giydir ama üstüme tabi mesela uzun kollu body üstüne ince yelek gibi. Bir de sütünün yani sıra şu ver mutlaka dudakları kuru mu diye dikkat et.Kızlar merhaba bebeğimin başı çok terliyor sizde de oluyor mu diş çıkarırken olur derler ama diş de yok piyasada Bu arada ben günde 5-6 defa buraya bakıyorum bana hepiniz çok yakınsınız
Geçmiş olsun. Ben ihlamuru ve iyice yikadigim elma kabuğunu demleyip vermiştim. Öksürüğü sip diye kesmisti. Sonra doktoruna sordum iyi yapmışsınız dedi. Haftada 3 gün de mutlaka veririm koruyucu da bir de elma tadını yumusatiyor seviyorlar. Gece uyanır kesin. Uyandığında yapıp verebilirsinTamam canım sağol. Burnu su gibi akıo zaten. Şimdi zorla emdi biraz uyudu .umarım iyi bi uyku çeker yavrum utanmaz bu gece cok
8300 kilosu ben 5 numara kullanıyorum. Bir yapıyor parçalardan akıyorKizlar !
4 numara ve 4+ bez kullananlar !
Bebekleriniz kac kilo?
Canim nasıl sigiyor 3 numaraya anlamadım. Bacaklarının kenarında lastik izi olmuyor mu. Bir de 4 numaraya geç bence biraz bol bile olsun çünkü cildin sürekli beze yakın teması da idrar yolu enfeksiyonu yapar inş fazla kızarıklık yokturHey maşallah tam tospik ya.seninki. adi emirdi dimi ?
Sadece anne sutuyle besledin dimi canım maşallah tosuncuk. !
Ben.3.numara kullaniyorum kizim 27 eylülde 7300 gr geldi boyuda 67 cm idi.
Pazartesi bizimde 5 ayimiz dolacak bakalim boy kilo ne oldu.
3 no nun paketinde 9 kiloya kadar.diyordu ama. Sanki dar geliyir biraz.
Benim.kizda senin oglan.gibi kilolu, bacaklar maşallah bogum bogum.
90 li paket aldi babasi geçen gun. O bitsin bende.4 numara alayim.
Belkide geceleri 4 numaraya geçerim çünkü 12.saate kadar kaliyor bez popoda. Tasma asiri dolma yok ama epey.doluyor.yani
Canimcim.o.bana kalirsa.bezin.emiciligindem.dolayi,8300 kilosu ben 5 numara kullanıyorum. Bir yapıyor parçalardan akıyorrezil oluyoruz bir de eğer disardaysak.
lastik izi oluyor.tabi ama kızarıklık yok.Canim nasıl sigiyor 3 numaraya anlamadım. Bacaklarının kenarında lastik izi olmuyor mu. Bir de 4 numaraya geç bence biraz bol bile olsun çünkü cildin sürekli beze yakın teması da idrar yolu enfeksiyonu yapar inş fazla kızarıklık yoktur
Bebem 4 buçuk aylık . Olur mü ki bi de kaç kaşıkvercem.Geçmiş olsun. Ben ihlamuru ve iyice yikadigim elma kabuğunu demleyip vermiştim. Öksürüğü sip diye kesmisti. Sonra doktoruna sordum iyi yapmışsınız dedi. Haftada 3 gün de mutlaka veririm koruyucu da bir de elma tadını yumusatiyor seviyorlar. Gece uyanır kesin. Uyandığında yapıp verebilirsin
Bez büyük geldiğinden olabilir tasma8300 kilosu ben 5 numara kullanıyorum. Bir yapıyor parçalardan akıyorrezil oluyoruz bir de eğer disardaysak.
Canım benim ogluş da emerken çok terlio kafası . Ondan usuttum galiba çocuğu . Az önce kalktıkı nasıl aglio durmuoCanim bebisin erkekse bizim doktorumuz genelde erkek çocuklarının başı terler demişti. Biraz sürüyor ama sonra normale dönüyor merak etme ama başını sakin yerli bırakma sırtını da usutup hasta olur yavrucak. Bir de emerken terlemesi çok normal fazlaca enerji harciyorlar ama normal zamanda da terliyorsa sicakliyordur. Daha hafif giydir ama üstüme tabi mesela uzun kollu body üstüne ince yelek gibi. Bir de sütünün yani sıra şu ver mutlaka dudakları kuru mu diye dikkat et.
Sıcak havlu .. tamam.canım sağol. Haklisn yanmiodu kafası terli usuttum galiba . Ben bile gece kalkınca boğazım dolmuş acio duCanim burnuna serum fizyolojik damlat. Göğsüne sicak havlu koy. Simdi kombiler yanmaya basladigi icin odayi da nemli tutmak cok onemli. Ve tabiki ki en kisa zamanda cocuk hastaliklari uzmanina götür
Benim ki de çok terlio. Napiyim ki mecbur geri kuruyor. Hami sac kurutma falan da yapilmio ki gece geceKızlar merhaba bebeğimin başı çok terliyor sizde de oluyor mu diş çıkarırken olur derler ama diş de yok piyasada Bu arada ben günde 5-6 defa buraya bakıyorum bana hepiniz çok yakınsınız
Evet canım tosbigin adı emir, sadece anne sütü veriyorum, ben 3 numara bezi bırakalı çok oldu, belini tam sarmiyordu, 4 e geçtim o fena değil ama 4+ çok daha güzel oluyor, hem bol değil hemde belini felan güzelce sarıyor, 3 numarayla beraber primayı da bıraktım komili kullanıyorum çok hoşuma gitti fiyatida uygun, sende 4 e geç bence, 4 numara bez al gündüz 3 ü gece 4 ü kullan bebiste rahat ederHey maşallah tam tospik ya.seninki. adi emirdi dimi ?
Sadece anne sutuyle besledin dimi canım maşallah tosuncuk. !
Ben.3.numara kullaniyorum kizim 27 eylülde 7300 gr geldi boyuda 67 cm idi.
Pazartesi bizimde 5 ayimiz dolacak bakalim boy kilo ne oldu.
3 no nun paketinde 9 kiloya kadar.diyordu ama. Sanki dar geliyir biraz.
Benim.kizda senin oglan.gibi kilolu, bacaklar maşallah bogum bogum.
90 li paket aldi babasi geçen gun. O bitsin bende.4 numara alayim.
Belkide geceleri 4 numaraya geçerim çünkü 12.saate kadar kaliyor bez popoda. Tasma asiri dolma yok ama epey.doluyor.yani
Kıskançlık olmazmiiii, cok kiskaniyor benim oğlani, bizim ilgimiz sevgimiz hep ondaydi, esimede banada çok düşkün, sevgi bölündü şimdi nerde fırsat bulsa hemen emirin başında cici cici diye elini uzatıyor biz sevecek sanıyoruz bi anda saçına yapisti zor aldim elinden, gözüne parmak sokuyor yüzünü çizmek istiyor, şap şap vurmak istiyor, uyurken odasının kapısını kapalı tutuyorum olur ya dalginligima gelir başına dikilir çocuğun ki bi kaç kere geldi başımada Allah korudu son anda yakaladım, sonuçta oda çocuk zarar vermenin ne olduğunu bilmiyor oyun sanıyor bizim dikkatli olmamız şart.Yesilcan sen nasilsin bebisle nasil gidiyor
Eltinin cocuguydu sanirim diget ufaklik kislanclik yoktur ins
8300 kilosu ben 5 numara kullanıyorum. Bir yapıyor parçalardan akıyorrezil oluyoruz bir de eğer disardaysak.
Benimki de öyle. Ben ilk 2 kaşıkla başladım alerji olup olmadığını anlamak için. Baktım birsey olmuyor yarım kahve fincanı kadar veriyorum.birde o günler dahabbir rahat uyuduğunu fark ettim.Bebem 4 buçuk aylık . Olur mü ki bi de kaç kaşıkvercem.
Canim benimki 20 Mayıs doğumlu. 4 denedim ama küçük geldi. Cişler falan taşıyor hep islaniyor üstü sık degistirmeme rağmen. Bir de günde 2 kere veya 1 kere yapıyor kenarlardan taşıyordu 3 ve 4 numarada. 5 numara daha iyi geldi daha az kakali kıyafet yıkıyorum ama benimki çok yapıyor. Bez bol gelmiyor ona dikkat ettim. 4 numarayi sadece 2 paket kullandım. Bu arada prima premium care kullanıyorum. Aktif bebeyi 3 numaradan sonra kullanmadım.Evet canım tosbigin adı emir, sadece anne sütü veriyorum, ben 3 numara bezi bırakalı çok oldu, belini tam sarmiyordu, 4 e geçtim o fena değil ama 4+ çok daha güzel oluyor, hem bol değil hemde belini felan güzelce sarıyor, 3 numarayla beraber primayı da bıraktım komili kullanıyorum çok hoşuma gitti fiyatida uygun, sende 4 e geç bence, 4 numara bez al gündüz 3 ü gece 4 ü kullan bebiste rahat eder
Kıskançlık olmazmiiii, cok kiskaniyor benim oğlani, bizim ilgimiz sevgimiz hep ondaydi, esimede banada çok düşkün, sevgi bölündü şimdi nerde fırsat bulsa hemen emirin başında cici cici diye elini uzatıyor biz sevecek sanıyoruz bi anda saçına yapisti zor aldim elinden, gözüne parmak sokuyor yüzünü çizmek istiyor, şap şap vurmak istiyor, uyurken odasının kapısını kapalı tutuyorum olur ya dalginligima gelir başına dikilir çocuğun ki bi kaç kere geldi başımada Allah korudu son anda yakaladım, sonuçta oda çocuk zarar vermenin ne olduğunu bilmiyor oyun sanıyor bizim dikkatli olmamız şart.
Ee sen neler yapıyorsun ugramaz oldun
Kaç doğumlu canım bebeğin, benimki 17 mayis dogumlu 4.ayında 8200 du pazartesi 5 ayı dolduruyor 4+ ya yeni geçtim, cok bol da iyi değil pacasinda akması o yüzden olabilir 4 yada 4+sana daha uygun gibi
Evet canım tosbigin adı emir, sadece anne sütü veriyorum, ben 3 numara bezi bırakalı çok oldu, belini tam sarmiyordu, 4 e geçtim o fena değil ama 4+ çok daha güzel oluyor, hem bol değil hemde belini felan güzelce sarıyor, 3 numarayla beraber primayı da bıraktım komili kullanıyorum çok hoşuma gitti fiyatida uygun, sende 4 e geç bence, 4 numara bez al gündüz 3 ü gece 4 ü kullan bebiste rahat eder
Kıskançlık olmazmiiii, cok kiskaniyor benim oğlani, bizim ilgimiz sevgimiz hep ondaydi, esimede banada çok düşkün, sevgi bölündü şimdi nerde fırsat bulsa hemen emirin başında cici cici diye elini uzatıyor biz sevecek sanıyoruz bi anda saçına yapisti zor aldim elinden, gözüne parmak sokuyor yüzünü çizmek istiyor, şap şap vurmak istiyor, uyurken odasının kapısını kapalı tutuyorum olur ya dalginligima gelir başına dikilir çocuğun ki bi kaç kere geldi başımada Allah korudu son anda yakaladım, sonuçta oda çocuk zarar vermenin ne olduğunu bilmiyor oyun sanıyor bizim dikkatli olmamız şart.
Ee sen neler yapıyorsun ugramaz oldun
Canim burnu tıkalı olabilir. Otribebe vb. Bir ürünle burnundaki sümugu bir temizle. Ateşi var mı varsa calpol ver. Kalorifer yaniyorsa üstüne bir su dolu tas koy. Sırtı yerli değil mi ben çok kontrol ederdim. Yerli teli yatmamasi lazım. Başı terledikce sileceksin canım başka yolu yok. Benim yazın başıma geldi ben çıplak bile uyuttum terlemesini önlemek için.Canım benim ogluş da emerken çok terlio kafası . Ondan usuttum galiba çocuğu . Az önce kalktıkı nasıl aglio durmuo
Bence de 4 numara kullanmaya başlasan iyi olur.Gece çalışan esim.geldi yatmadAn önce bi.öpeyim diye çocuğu uyandırdı.
Trassiz iken öpme bari.sabah opersin,
Tovbee sopalik adam
yesilcan86 cim dedigin.gibi 4 numara alayim 1 pakette ..geceleri daha rahat uykusuna doysun tatlis kizim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?