2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
taşma olmuyor zaten .uzun zamandır 4 kullanıyorum. 4+ e gelmeme az kaldı. Bebik biraz tombik benim.

bende aynı şeyi düşünüyorum nasıl yapıyorlar. sonra diyorum kesin mama veriyorlardır. o kadar uzun süre hayatta durmaz benimki. karnı acıkmasa bile şımarıklıktan meme istiyor yani. bizim dışarda durma süremiz en fazla 1 buçuk saat. o da gittiğimiz yerde emzirme odası varsa.

Günaydın kızlar bebeği süpürge sesinden korkan bir ben mi varım
Bu arada benim kızım da çok seviyor gezmeyi eskiden insanlar sevmek istediğine ağlardı suratlarına çığlık atıp şimdi cevap verip gülüyor (evet kıskanıyorum)
Çok şükür artık ben duş alırken banyoda beni bekliyor en güzel gelişmemiz de bu oldu yoksa biri baksa da duşa girsem diye çürüyebilirdim
Yıllık izinle filan uzattım ben izni ama yine bi hafta sonra başlamam gerekick zaten 3 aylıkken başladığımda 1 ay annem bakmıştı şimdi kayınvalidem gelck bastı yine beni stres benden başka kimse iyi bakamaz gibi geliyor heyet raporu alsam ortalık karışık sıkıntı olur mu diye de düşünüyorum kafamda deli sorular

benim pasada gezmeye bayiliyor pazara gidiyoruz giki cikmiyor vallahi 12 saat otobus yplculugu yaptik citi cikmadi hergun mutlaka gezmeye cikiyoruz evde cok skiliyor cunku fisari ciktikmi agzi kulaklarinda veledin disarda ne aclik ne bisi hiccc aklina gelmiyo aravalari seyretmeye bayiliyor

anne yuregi vallahi ben babaya bile birakip bir saat dusari cikamiyorum baba ibu sallarken gelip gidip 10 kere bakiyorum rabbim yardimcin olsun insallahh sizin bi duzeniniz vardir evladinla baska biri gelince duzeni bozulacak ben bayramda annene gittim irada is yaparjen anneme verdim bide ne goreyim cicuga sutlac vermeye kalkiyor kardesim geldi soyledi de engel oldum vallahi

Aynı kafadan bizde de var. Geçen gün Anannem almış kaşığı haşlamanın suyundan vercek bebeğe:))) yok dedim ben vermiyorum. Bozuluyor gibi oluyorlar birde...

Bizim kız dışarda da bir süre sonra sıkılıyor. Ama geçen gün avm ye gittik. Bebek arabasını almayı unutmuşuz. Kucakta gezdik. O kadar hoşuna gitti ki. Reyonlara bakıyo renklere bakıyo. Hele ki reklam panolarını gördükçe bastı çığlığı

Bebeğim süpürge sesinden kormuyo ama geçenlerde blender sesinden ağladı. İki gündür yanında saç kurutma mak açtım korktu eli kolu sallıyo yüzü bir değişti falan. Demekki artık o anne karnını unuttu ve yeni dünyaya adapte oldu... Vay beee

Aynen canım ben de babaya bırakıp temizlik bile yapamıyorum evde başkasıyla bırakmak çok zor bide ondan korkuyorum kayınvalidem Doğumdan beri pamukçuk olmasın su ver diyip duruyordu ki ben vermiyorum şimdi korkuyorum birşey verir filan diye
yeos bizimki zaten alışveriş arabası oldu bizim kız en fazla 5 dk duruyor içinde kucakta herşeye el atıyo.ay geçen avmye gittik asansörden bi korktu anlatamam garip geliyo yavrulara teknolojik aletler evet süpürgenin yanına mixer var bide biz keki balkonda yapıyoruz siz hala içerde mi yapıyosnz

Kizlar Günaydın arkadaşlar bebeğimi emziremiyorum Doktora gitmeden önerebileceğiniz Doğum kontrol hapı varmı acaba

Selam kizlar biz.eceyle parka geldik
Bayiliyor.dışarıya.normalde.evde.ağlıyordu hadi dedim.gidiyoruz
Benimki cok ilginc süpürgeden.degil tv de.kavga.eden.bagiran.birileri olunca korkuyor
Yavrum. Anasi.gibi bariscil
ingver Bence de.mama.veriyorlar benim kiz aciksin acikmasin 2.saatte.bir.en.gec meme.ister
Disarda da avmler.de.bebk.bakim.odasi olunca.ancak.öyle uzun.kaliyoruz
Sonrasında eve.çünkü uykusu.gelince hareket halinde olmak istiyor
Malum 2.saatte 1 uyuyor 30 dk.
Yürüyüş yapmayınca eceyi.eve.çıkardığımda pilim bitmez.diyorum.hadi.bakalim
Hava güneşli ama serin dikkat dikkat

bizimkide şimdi sabah uykusundan uyandı. bugün biraz huysuz. kucağımda uyudu hep bende indirmedim napayım yeterki uyusun. şimdi dışarı çıkacağız hazırlık yapıyorum bende. dediğin gibi hava soğuk olsa da son güneşler.

ya bu kayınvalideler hep mi aynı. ben yapıyordum bir şey olmadı diyor benimkide. sanki deneme yanılma tahtası. düşünebiliyor musunuz benim kv 6 aydan sonra et suyu vermiş çocuklarına. bir de diyorki bak sapasağlamlar

Haydi bakalim iyi.gezmeler.
Bizde simdi.eve.geldik.
Yuruyusumu aksama biraktim parkta.sadece oturdum. O yuzden sanirim merdivenlerden rahat ciktim sukur.

8 de kalkmıştı. Ilk gunduz uykusu 10 ila 10 30 arasiydi simdi yine uyuyacak

Son düzenleme:
Hanimlar merhaba
Bebeklerinizin uyku saatleri nasil
Biz ilk 3 ay uyku nedir bilmezdik sabah 5lere 6lara kadar ayakdaydik bir kac saat uyur sonra ertesi gune kadar ayniydik
3.aydan sonra bi gece bir uyudu o gun bugundur mahsallhi var
Lakinnn simdide cok uyuyor
Gece 11gibo yatip sabh 11 hatta 12ye kadar uyudigi oluyor 1 saat uyanik kalip yine uyuyor
mesela bugun dun aksam 8de uyudu 11De kalkti 1de geri uyudu 10bucukda kalktik sabah 11de yine uyudu hayla uyuyor cok aşırı degil mi bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…