- 21 Aralık 2014
- 2.103
- 1.697
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #60.061
taşma olmuyor zaten .uzun zamandır 4 kullanıyorum. 4+ e gelmeme az kaldı. Bebik biraz tombik benim.canım bez değiştirdin mi? ben 3 numaralı beze geçtim büyük bezler daha iyi emdiği için çişi ağırlık yapmıyor. ben birkaç kere eski bezle denedim. eski bezde sabaha karşı taşan çişi 3 numaralı bez taşırmıyor hatta az çiş yapmış gibi duruyor. emicilikleri daha kuvvetli yani.
bende aynı şeyi düşünüyorum nasıl yapıyorlar. sonra diyorum kesin mama veriyorlardır. o kadar uzun süre hayatta durmaz benimki. karnı acıkmasa bile şımarıklıktan meme istiyor yani. bizim dışarda durma süremiz en fazla 1 buçuk saat. o da gittiğimiz yerde emzirme odası varsa.Merhaba kızlar,
Hemen hemen herkes aynı şeylerden muzdarip.
Ben de öyleama yine de şikayet etmek istemiyorum. Şikayet ettiğim zaman kızıma ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum.
Uyusa da sırtımı dinlendirebilsem diye düşünüp uyuduğunda ise öyle düşündüğüm için kendime kızıyorum. Bu annelik ilginç :)
Bebeği olup çok gezen, takıp takıştırıp süslenen, hatta sporuna giden, arkadaşlarıyla görüşen tipte tanıdıklarım da var. O yüzden acaba sorun bende mi diye de düşünmüyor değilim bazen. Her gün aynı şeyler, benim de hayat enerjim dibi boyladı bu sıralar :)
o zaman bilemiyorum canım. benimki öyle oldu diye fikir vereyim dedim amataşma olmuyor zaten .uzun zamandır 4 kullanıyorum. 4+ e gelmeme az kaldı. Bebik biraz tombik benim.
teşekkürler. icim içimi yiyor. Kontrol zamanına kadar alır mi bilmem. nazar ettik diyorum.o zaman bilemiyorum canım. benimki öyle oldu diye fikir vereyim dedim ama
anne yuregi vallahi ben babaya bile birakip bir saat dusari cikamiyorum baba ibu sallarken gelip gidip 10 kere bakiyorum rabbim yardimcin olsun insallahh sizin bi duzeniniz vardir evladinla baska biri gelince duzeni bozulacak ben bayramda annene gittim irada is yaparjen anneme verdim bide ne goreyim cicuga sutlac vermeye kalkiyor kardesim geldi soyledi de engel oldum vallahiGünaydın kızlar bebeği süpürge sesinden korkan bir ben mi varım
Bu arada benim kızım da çok seviyor gezmeyi eskiden insanlar sevmek istediğine ağlardı suratlarına çığlık atıp şimdi cevap verip gülüyor(evet kıskanıyorum)
Çok şükür artık ben duş alırken banyoda beni bekliyor en güzel gelişmemiz de bu oldu yoksa biri baksa da duşa girsem diye çürüyebilirdim
Yıllık izinle filan uzattım ben izni ama yine bi hafta sonra başlamam gerekick zaten 3 aylıkken başladığımda 1 ay annem bakmıştı şimdi kayınvalidem gelck bastı yine beni stres benden başka kimse iyi bakamaz gibi geliyorheyet raporu alsam ortalık karışık sıkıntı olur mu diye de düşünüyorum kafamda deli sorular
anne yuregi vallahi ben babaya bile birakip bir saat dusari cikamiyorum baba ibu sallarken gelip gidip 10 kere bakiyorum rabbim yardimcin olsun insallahh sizin bi duzeniniz vardir evladinla baska biri gelince duzeni bozulacak ben bayramda annene gittim irada is yaparjen anneme verdim bide ne goreyim cicuga sutlac vermeye kalkiyor kardesim geldi soyledi de engel oldum vallahi
aynen ya bide bozuluyorlar ben size her seyi verdim bisey olmadi diyor sindi oylemi her sey hormon olmusAynı kafadan bizde de var. Geçen gün Anannem almış kaşığı haşlamanın suyundan vercek bebeğe:))) yok dedim ben vermiyorum. Bozuluyor gibi oluyorlar birde...
Aynen canım ben de babaya bırakıp temizlik bile yapamıyorum evde başkasıyla bırakmak çok zoranne yuregi vallahi ben babaya bile birakip bir saat dusari cikamiyorum baba ibu sallarken gelip gidip 10 kere bakiyorum rabbim yardimcin olsun insallahh sizin bi duzeniniz vardir evladinla baska biri gelince duzeni bozulacak ben bayramda annene gittim irada is yaparjen anneme verdim bide ne goreyim cicuga sutlac vermeye kalkiyor kardesim geldi soyledi de engel oldum vallahi
bizimkide şimdi sabah uykusundan uyandı. bugün biraz huysuz. kucağımda uyudu hep bende indirmedim napayım yeterki uyusun. şimdi dışarı çıkacağız hazırlık yapıyorum bende. dediğin gibi hava soğuk olsa da son güneşler.Selam kizlar biz.eceyle parka geldik
Bayiliyor.dışarıya.normalde.evde.ağlıyordu hadi dedim.gidiyoruz
Benimki cok ilginc süpürgeden.degil tv de.kavga.eden.bagiran.birileri olunca korkuyor
Yavrum. Anasi.gibi bariscil
ingver Bence de.mama.veriyorlar benim kiz aciksin acikmasin 2.saatte.bir.en.gec meme.ister
Disarda da avmler.de.bebk.bakim.odasi olunca.ancak.öyle uzun.kaliyoruz
Sonrasında eve.çünkü uykusu.gelince hareket halinde olmak istiyor
Malum 2.saatte 1 uyuyor 30 dk.
Yürüyüş yapmayınca eceyi.eve.çıkardığımda pilim bitmez.diyorum.hadi.bakalim
Hava güneşli ama serin dikkat dikkat
ya bu kayınvalideler hep mi aynı. ben yapıyordum bir şey olmadı diyor benimkide. sanki deneme yanılma tahtası. düşünebiliyor musunuz benim kv 6 aydan sonra et suyu vermiş çocuklarına. bir de diyorki bak sapasağlamlarAynen canım ben de babaya bırakıp temizlik bile yapamıyorum evde başkasıyla bırakmak çok zorbide ondan korkuyorum kayınvalidem Doğumdan beri pamukçuk olmasın su ver diyip duruyordu ki ben vermiyorum şimdi korkuyorum birşey verir filan diye
yeos bizimki zaten alışveriş arabası oldu bizim kız en fazla 5 dk duruyor içinde kucakta herşeye el atıyo.ay geçen avmye gittik asansörden bi korktu anlatamam garip geliyo yavrulara teknolojik aletler evet süpürgenin yanına mixer var bide biz keki balkonda yapıyoruz siz hala içerde mi yapıyosnz
Haydi bakalim iyi.gezmeler.bizimkide şimdi sabah uykusundan uyandı. bugün biraz huysuz. kucağımda uyudu hep bende indirmedim napayım yeterki uyusun. şimdi dışarı çıkacağız hazırlık yapıyorum bende. dediğin gibi hava soğuk olsa da son güneşler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?