• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
burnu tıkalı ise emmek istemiyo olabilir..süt sağdın mı peki nasıl durumu?bide çişli bez sayısı nasıl? yani huzursuzsa çok ve açlıktan olduğunu düşünyosan mama ver bence de yazık aç durmasın yavrun ama başka şeylerden de ağlayabiliyo bebeklerimiz göz önünde bulundurmak lazım..
Cisli bez sayisi eski ile ayni gunde 5 defa değiştiriyorum . Burnu tikali evet dun pompa aldim elektrikli bir gogsumu sagdim 130 cc sut geldi digerinden cok gelmedi ama . Azmi .

Asidan sonra 4 gun huzursuz oldu sonrasindada grip oldu tamda duzelemedi. Meme reddide var hastaliktanmi yoksa atal donemimi bilemedim. Bugun 2 den bu tarafa agliyordu az evvel uyudu. Acmi kuzum bilemedim
Doktora gitmenizi öneririm kilo verdiyse bı tahlıl yapabılırız idrar kan bebekler koLay kolay kılo vermez hem içiniz rahat eder

Doktora gitmenizi öneririm kilo verdiyse bı tahlıl yapabılırız idrar kan bebekler koLay kolay kılo vermez hem içiniz rahat eder
Bende bugun ayni seyi düşündüm sabah ilk isim dr gitmek olacak. Sabahi edebilirsem tabi inşallah olumsuz bir durum yoktur. Sen ise baslayinca zayiflar üzülür dediler doktorlarda rapor alicam diye perisanim her ay birine yalvarıyorum . Ben ise baslamadan zayifladi :(((

Bende bugun ayni seyi düşündüm sabah ilk isim dr gitmek olacak. Sabahi edebilirsem tabi inşallah olumsuz bir durum yoktur. Sen ise baslayinca zayiflar üzülür dediler doktorlarda rapor alicam diye perisanim her ay birine yalvarıyorum . Ben ise baslamadan zayifladi :KK43:((
senden bebeğine geçiyodur o psikoloji ben de işe başlayacağım ay bebeğimde her türlü huzursuzluk oldu sütüm bile azaldı ama sorun yok bunda düzeldik sonra.ayrıca bez sayısı iyi stütün de iyi maşallah benm de aynı birinden çok az geliyo sağınca çıkmıyo bile.diğerinden seninki gibi geliyo.bence de bi tahlil yaptır gönlünü de ferah tut birşeyi yoktr allahın izniyle

Aynen öyle 1 haftadır bizimkide, gece besigine koyuyorum 15 dk anca uyuyor bağıra bağıra ağlayarak uyanıyor, uykusunun içinde içini çekiyor dudagini buzup ağlamaklı oluyor huzursuz hep kucakta gezecek, memeyi cekistiriyor sinirleniyor, boğazını yirtacak gibi çığlık atıyor, belim tutuldu omuzlarim çöktü resmen. Acı cekmese benim çektiklerim önemli değil yavruma derman olamıyorum ona üzülüyorum
Canim moralini bozmak istemem ama sütün yetmiyor olabilir mi mama alıp emzirdikten sonra ver bakalım yiyor mu

19 eylulde asiya gittim 1 kilo almisti. Buyun tarttim 19 eylulden bu tarafa 500 grm vermis. Ayni tartida tarttim
Vermiş miii bildiğin zayıflamış yani bence bi doktora götür hemen mamaya başla derim çünkü kilo alımı durabilir az kilo alabilir ama hiç zayıflayan bebek duymadım canım yazık kuzun aç kalmasin.kasık maması muhallebi tarzında ben bebelac kullanıyorum aslında hipp marka daha iyi organik ama bizimki yemedi.devam sutleri felan da var bir araştır istersen zatn doktora danisirsan o seni ne yapman konusunda yönlendirir. Biberona bende alistiramadim malesef ama ek gıdaya gecince çok da şart değil kaşıkla da yiyebiliyorlar

Canim moralini bozmak istemem ama sütün yetmiyor olabilir mi mama alıp emzirdikten sonra ver bakalım yiyor mu

Yok canım, 2 hafta önce tartildi 1 ayda 1200 gr almıştı oglum 8200 gr olmus, her daim dolu bir çiş bezi var, cok şükür sütüm iyi, zaten bizimki bogazsakin teki süt olmasa var ya ortalığı yıkar geçirir, dış ucu görünüyor onun acısı sanırım birde karni ağrıyor galiba kivraniyor, rezene verdim rahatladi gibi

Bizi de habe
Bende bugun ayni seyi düşündüm sabah ilk isim dr gitmek olacak. Sabahi edebilirsem tabi inşallah olumsuz bir durum yoktur. Sen ise baslayinca zayiflar üzülür dediler doktorlarda rapor alicam diye perisanim her ay birine yalvarıyorum . Ben ise baslamadan zayifladi :KK43:((
Haber ver bize de gece aklıma takıldı kılo verdi deyınce evde nette gıtmıştı inş doktora götürür deyıp durdum bnm bebeğim de vermişti ben 5 günde anladım ama meğersem enfeksıyondanmış onlar çok mınık derdını deseler keşke de bız de caresız kalmasak bazen

Merhaba ben ağustos sonu gibi başvurmuştum Doğum parası 300 tl için bugün çektim pttden 1 aydan önce yatmadı haberiniz olsun..

Bizi de habe

Haber ver bize de gece aklıma takıldı kılo verdi deyınce evde nette gıtmıştı inş doktora götürür deyıp durdum bnm bebeğim de vermişti ben 5 günde anladım ama meğersem enfeksıyondanmış onlar çok mınık derdını deseler keşke de bız de caresız kalmasak bazen
Malesef bebegimde orta kulak iltahabi varmis. Meme reddi sandigim seyde iltahaptanmis. Halbuki ben s3si kalinlasti huysuz diye gataya götürdüm ama bilemediler demekki kuzum neler vekmiste haberimiz yokmuş. İlaçlarınibaldik takip edicez sutumude bir muddet siringa ile vericem emerken zorlandigi icin nasil anlamadim ben yaa cocuk suzuldu mama derdine düştüm sutum yetmiyor diye. :(

erik3588 erik3588 sana cok tesekkurederim sen durtmesen ben daha bekleyecektim...
Keşke elımızden fazlası gelse ... Çok kısa sürede iyileşecek inşallah sen içini temiz tut sütünle besle o zaten ıyı olur annesı allah beterinden saklasın bu tedavısı olan gecıcı bı durum üzülme hıc anlıyorum senı üzülüyor insan ama ınan ki gecıyor yem şimdi ne olduğunu bilip ona göre davranmak daha kolay artık kılo alıcak bunu düşün :) yıkarken falan su kaçmış olabılır mı bişey dedi mi doktor bırde hıc atesı oldu mu

Keşke elımızden fazlası gelse ... Çok kısa sürede iyileşecek inşallah sen içini temiz tut sütünle besle o zaten ıyı olur annesı allah beterinden saklasın bu tedavısı olan gecıcı bı durum üzülme hıc anlıyorum senı üzülüyor insan ama ınan ki gecıyor yem şimdi ne olduğunu bilip ona göre davranmak daha kolay artık kılo alıcak bunu düşün :) yıkarken falan su kaçmış olabılır mı bişey dedi mi doktor bırde hıc atesı oldu mu
Atesi oldu şöyle: asi olduk 4 gun oldu ondan sandim sonra sesi degisti ates devam etti dr gittim gribal enfeksiyon dediler

Atesi oldu şöyle: asi olduk 4 gun oldu ondan sandim sonra sesi degisti ates devam etti dr gittim gribal enfeksiyon dediler
Sen kendini üzme olacağı varmış hem kışa daha rahat olur bağışıklığı gelişir hemencecik atlatın :)

Canım çok geçmiş olsun. Doktor her kontrolde kulak muayenesi yapıyor sizin doktorunuz yapmadı mı? Kaldı ki rahatsızlık üzerine gitmişsiniz kontrol etmesi lazımdı. Doktorun ihmalkarlığı :( çabucak iyileşsin minik inş

Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir, bebislere bişey olunca insanın içi burkuluyor, akşam benim oğlumun da karni şişmiş ikinip sıkıniyordu uyku saati geçti ağrısından uyuyamiyor, nasıl üzüldüm kuzuma agliyasim geldi, cok şükür uzun sürmedi cisini yapınca rahatladi uyudu kaldı.
Senin bebiste kolayca iyileşir inşallah canım üzme sen kendini

Canım çok geçmiş olsun. Doktor her kontrolde kulak muayenesi yapıyor sizin doktorunuz yapmadı mı? Kaldı ki rahatsızlık üzerine gitmişsiniz kontrol etmesi lazımdı. Doktorun ihmalkarlığı :KK43: çabucak iyileşsin minik inş
benim doktorum kulak muayenesi yapmıyor ya yapması lazım tabi. ben bir dahakinde söyleyeyim.

Malesef bebegimde orta kulak iltahabi varmis. Meme reddi sandigim seyde iltahaptanmis. Halbuki ben s3si kalinlasti huysuz diye gataya götürdüm ama bilemediler demekki kuzum neler vekmiste haberimiz yokmuş. İlaçlarınibaldik takip edicez sutumude bir muddet siringa ile vericem emerken zorlandigi icin nasil anlamadim ben yaa cocuk suzuldu mama derdine düştüm sutum yetmiyor diye. :KK43:
Canim gecmis olsun malesef meme reddi zannediyoruz altından bir hastalik çıkıyor.inşallah çabucak geçer annesi

Back