- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #59.741
Bizim sandalye kraft anneannesinede sık gittigimiz icin ikeaninki var. İkisinide kullanmis biri olarak. Sadece yemek yedirmek icin kullanacaksaniz ikea cok iyi. İcinde kaybolmadigi icin iyi duruyor. Daha sevdi ikeaninkini sanki. Devrilme olasiligi var. Ondayken yalniz birakmiyorum. Evdeki kraft tekerlekli heryere suruluyor. Ama benimki icinde cok durmuyor. Onda baglayip birakip gidebilirsinizde. Konforlu. Onunu cikarip koltuk gibi kullaniyoruz biz yemek yerken yanimizda oluyor. Ama yaramaz bi cocuksa buyudukce ikeayi kolay devirir gibime geliyor.mama sandalyesi benimde aklımda. Chicco kullananlar memnun. Sandalyenin ağır olması gerekiyor ki hareket halinde dusmesinler. Benim bidik da yerinde duramıyor o yüzden dikkatli bakmak lazım.
Bebeklere ozel tabak aldim bitane ilk gectigimiz aylar. Boyasiz katkisiz oluyor. Sonra cam yada porselen kullandim. Kasik ta porselen yemek yedirirken dudakkarindan yemegi kasikla alirken kuzartiyor. Weebaby slikon kasik aldim. Baby me bulasik deterjani kullaniyorum ama belli bir isida yikamak gerekiyir yine. Kaynatiyorum. Bazen bulasik makinesine koyuyorum. Parlatici gozune sirke koyuyorum. Makineden sonra tekrar bol suyla duruluyorumek gıdaya geçenlere bir sorum var. tabak ve kaşıkları nasıl aldınız? silikon mu? bir de nasıl yıkıyorsunuz?
bana da aldığım bir şeyde deneme boyunu hediye etmişler. geçen gün denedim suya döktüm mavi yaptı suyu. o yüzden kafama takıldı kullanıp kullanmamak.Ben diş kaşıyıcı sofhie yi yıkamak için friendly bitki özlü beslenme gereçleri temizleyicisi aldım. Ek gıdaya geçince de mama tabak kaşıklarını onunla yıkamayı düşünüyorum.
benimkide öyle bu aralar canım. geceleri gayet güzel emer uyurdu. şimdi 4 buçukta bir uyanıyor canım çıkıyor tekrardan uyutmak için.Kızlar kızımın gece uykusu çok güzeldi ama neredeyse iki haftadır çok huzursuz yatıyor. Gece kalktığında ya emzirip yatırıyorum ya da emmiyorsa pış pışlayıp yatırıyorum ama yarım saat geçmiyor ya minik minik ağlıyor gözleri kapalı yada eller kollar ayaklar hiç durmuyor bir o yana bir bu yana. Gündüz uykusu olmadığından gece benim için çok önemliydi. Gece toplasanız 2 saat ancak uyumuşumdur
bende bunu merak ediyordum. yorum için teşekkürler.Bizim sandalye kraft anneannesinede sık gittigimiz icin ikeaninki var. İkisinide kullanmis biri olarak. Sadece yemek yedirmek icin kullanacaksaniz ikea cok iyi. İcinde kaybolmadigi icin iyi duruyor. Daha sevdi ikeaninkini sanki. Devrilme olasiligi var. Ondayken yalniz birakmiyorum. Evdeki kraft tekerlekli heryere suruluyor. Ama benimki icinde cok durmuyor. Onda baglayip birakip gidebilirsinizde. Konforlu. Onunu cikarip koltuk gibi kullaniyoruz biz yemek yerken yanimizda oluyor. Ama yaramaz bi cocuksa buyudukce ikeayi kolay devirir gibime geliyor.
bizimde almamız gerekecek. şimdiden alıştırmak istiyorum. akıllandıkça daha zor oluyor alıştırmak.Bebeklere ozel tabak aldim bitane ilk gectigimiz aylar. Boyasiz katkisiz oluyor. Sonra cam yada porselen kullandim. Kasik ta porselen yemek yedirirken dudakkarindan yemegi kasikla alirken kuzartiyor. Weebaby slikon kasik aldim. Baby me bulasik deterjani kullaniyorum ama belli bir isida yikamak gerekiyir yine. Kaynatiyorum. Bazen bulasik makinesine koyuyorum. Parlatici gozune sirke koyuyorum. Makineden sonra tekrar bol suyla duruluyorum
Bıraktıktan sonra hiç kullanmadik.bir parmak kadar açıklık kalmıştı o da 6.aydi galiba net hatırlamıyorum kapandı tamamen.d vit kontrol u yapılmadı.acaba simdi yaptırsam mi diye düşünüyorum .ben de çok kafaya takmıştı m her bebeği n kafasona dikkat ederdim:) gerçekten de endişe edecek bir şey yok.zekasinda bir problem yok şükür ler olsun.hatta çok akıllı:) ve birde bence genetik yatkınlık söz konusu olabilir.beni de annem dök.goturmus erken kpandi diye.dok.nuayene etmiş ve akıllı bir bebek olduğumu söyleyip annemei yönlendiren dök.kizmis.:)) mesela ikinci kızmında baya küçük bungildagi.suan 3 buçuk aylık.kullaniyorum d vit.saglik ocağında birşey demedi.
Bir dahaki gidişte sorarsın Dr A. Ben de sormasam Dr bişi söylemicekti belkiBunları okuyunca kontrol ettim ben de bıngılağı epey kapanmış yani önceki gibi yumuşacık değil. Dokununca hafif bir yumuşaklık var. D vitamini kullanmaya da devam ediyorum. Doktor da hiç kontrol etmedi. İçime şüphe düştü
bizim kk varsa onların da bebekler kulübü mü var acaba :))sinirliportakal rulem ingver inş bu gece bizi rahat uzun uzun uyutur. Dün gece aralarında anlaşmışlar heralde
rulem yeos bizim de gecemiz çok kötüydü kaç kere emzirip yatırdım kaç kere uyandı bilmiyorum..hatta bi kere ağlıyodu ona uyandım ve emzirdiğimi hatırladım korktum öyle uyumuşum diye halbuki yerine koymuşum ama demekki ne kadar kısa sürde uyandıysa iyice şaşırdım :/ kızım diş çıkarck bence gece huysuzluğunu sadece ona bağlayabiliyorum bide benm iş için sunum hazırlamam lazım 2 günüm var yandım ben bu arada yesilcan86 nerelerde ki?
geçmiş olsun canım hepimiz aynı durumda sayılırız herlde bizimkinin de alt sağında bi beyaz nokta var ne zamandır acaba diş ucu mu ya bizimki de huzursuz gündüz memede uyuyo gece de ağlayarak uyanıyo sürekliCanim oglum bi kaç gündür rahatsizdi grip diye dr a götürdük, geceleri az uyuyor hep emmek istiyor bugün sorun anlaşıldı dışı çıkıyormus yavrumun, nokta kadar tasmis dışarı, geçmişi okuyamadim diş çıkaran varmı başka
Çok tatlı olmuş bunu bende yapıyim :)@tlyozgr cnm değiştirdim avatarı
Canım nasıl mavi yaptı ? Ben on gündür sürekli kullanıyorum hiç su renginde bir değişiklik olmadı. Ben elimde yıkıyorum. Sünger falan kullandın da onun rengi mi çıktı acaba.bana da aldığım bir şeyde deneme boyunu hediye etmişler. geçen gün denedim suya döktüm mavi yaptı suyu. o yüzden kafama takıldı kullanıp kullanmamak.
Ay canım inşallah diyeceğim ama şuan kızım babasının kucağında evi geziyor. Sabah altıdan akşama kadar toplasan bir saat uyumadı. Akşam 7 buçukta gece uykusuna geçmişti ama on buçukta uyandı. O saatten beri tekrar uyutmaya çalışıyoruz hiç uyuyacak gibi değil.sinirliportakal rulem ingver inş bu gece bizi rahat uzun uzun uyutur. Dün gece aralarında anlaşmışlar heralde
Bunları okuyunca kontrol ettim ben de bıngılağı epey kapanmış yani önceki gibi yumuşacık değil. Dokununca hafif bir yumuşaklık var. D vitamini kullanmaya da devam ediyorum. Doktor da hiç kontrol etmedi. İçime şüphe düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?