2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Yanlız her malzeme kaynatılmıyor. @tlyozgr canım sen yazınca netten yine bakıyım dedim. bebedorun sayfasında da kaynatmayınız yazıyor.
Yaaa öyle mi ben hiç akıl edip bakmadım kuzum valla kaynattim ben kullanmayayim yenisini alayım bari ama nasıl mikrobunu kircaz ben herşeyi kaynatiyorum

YOK canım ilk bir ay tadımlık iki kaşık üç kaşık veriyorsun ne vereceksen yavaş yavaş arttiriyorsun ornegin emxirdim doydu pesine iki cay kasigi elma suyu tattiriyirsun sonra tekrar emxiriyordun bu sekikde yanlız doktor bana kaşık mamasıni arada öğün olarak ver demişti severse günde ikiye de cikarabilirsin dedi

Benimki gecen ay oyleydi canim, bi sure oyle emzirmeyi birakirsan alisiyorlar eski duzene geri donmem 4-5gunumu almisti

Canım 3 aylıkken gittiğimde 500 gr almıştı 500 ün altında olunca mamaya başlıyoruz demişti ebe bana 4 aylıkken gittiğimdede 600 gr almıştı.bu ayda mamaya başladık.
Gayet güzel kilo almış işte demek ki yeterli süt, hem de 4. ayda kilo alımı azalır 500 ün altında bile alması normal ki 600 almış bebeğin maşallah çok güzel almış. Benim oğlum doğduğundan beri akşamları çok ağlıyor aç demek değil ki bu uyku vakti gecikmesin mesela ona dikkat et benim oğlum o yüzden ağlıyor.

Benimki de aynı şekilde en çok uykusu gelince ağlıyo uyuyunca uyuyo baya da aç olsa uyanır yani..

Yok canım bende öyle sanıyodum ama geçen akşam öyle bi ağlama krizinde mama verdik çılgın gibi yedi ve sorunsuz uyudu.

Kızlar kızımın gece uykusu çok güzeldi ama neredeyse iki haftadır çok huzursuz yatıyor. Gece kalktığında ya emzirip yatırıyorum ya da emmiyorsa pış pışlayıp yatırıyorum ama yarım saat geçmiyor ya minik minik ağlıyor gözleri kapalı yada eller kollar ayaklar hiç durmuyor bir o yana bir bu yana. Gündüz uykusu olmadığından gece benim için çok önemliydi. Gece toplasanız 2 saat ancak uyumuşumdur

Bu gece bnm için de çok kötüydü. Gece 1 de emdi uyudu. Sonra 3 ü geçen bir vakitte tam hatırlamıyorum. 5,30 a kadar uyanıktık.1Saat sonra tekrar uyandık. 6:30dan itibaren uyanığız. Şimdi uyudu bebiş yeniden. Normalde gündüz uykusu çok kısa ama inş şimdi biraz uzun uyur

Yaaa öyle mi ben hiç akıl edip bakmadım kuzum valla kaynattim ben kullanmayayim yenisini alayım bari ama nasıl mikrobunu kircaz ben herşeyi kaynatiyorum
Ben şimdi sadece yıkıyorum biraz sıcak oluyo suyu. ilk başta ben de kaynatmıştım ama yenisini almadım. Almalı mı ki acaba

@tlyozgr geçenlerde kıskandım ben de yapim bu fotolardan demiştim ya, yaptım çok da tatlı oldu. Ama kızımı biraz da süsleseymişim elbise falan daha iyi olcakmış, Bir anda hadi yapalım deyince o aklıma gelmedi

Gazları mı oluyor acaba. Geçen kızım da açtı gözlerini uykusunu almış. Karanlıkta gülüyordu bana :) gece güzel uyuyor diye diye nazar değdirdim sanırım

Gazları mı oluyor acaba. Geçen kızım da açtı gözlerini uykusunu almış. Karanlıkta gülüyordu bana :) gece güzel uyuyor diye diye nazar değdirdim sanırım

Bizim gündüz uykumuz normalde çok az yarım saat, bazen 10dk. Dün banyodan sonra ikindi vakti 3 saat uyudu ondan oldu sanırım

rulem yeos bizim de gecemiz çok kötüydü kaç kere emzirip yatırdım kaç kere uyandı bilmiyorum..hatta bi kere ağlıyodu ona uyandım ve emzirdiğimi hatırladım korktum öyle uyumuşum diye halbuki yerine koymuşum ama demekki ne kadar kısa sürde uyandıysa iyice şaşırdım :/ kızım diş çıkarck bence gece huysuzluğunu sadece ona bağlayabiliyorum bide benm iş için sunum hazırlamam lazım 2 günüm var yandım ben bu arada yesilcan86 nerelerde ki?

Canim yükle bizde görelim.olsun canım onların kendi tatlılığı yeter suse gerek yok ki

Bıraktıktan sonra hiç kullanmadik.bir parmak kadar açıklık kalmıştı o da 6.aydi galiba net hatırlamıyorum kapandı tamamen.d vit kontrol u yapılmadı.acaba simdi yaptırsam mi diye düşünüyorum .ben de çok kafaya takmıştı m her bebeği n kafasona dikkat ederdim:) gerçekten de endişe edecek bir şey yok.zekasinda bir problem yok şükür ler olsun.hatta çok akıllı:) ve birde bence genetik yatkınlık söz konusu olabilir.beni de annem dök.goturmus erken kpandi diye.dok.nuayene etmiş ve akıllı bir bebek olduğumu söyleyip annemei yönlendiren dök.kizmis.:)) mesela ikinci kızmında baya küçük bungildagi.suan 3 buçuk aylık.kullaniyorum d vit.saglik ocağında birşey demedi.

Bunları okuyunca kontrol ettim ben de bıngılağı epey kapanmış yani önceki gibi yumuşacık değil. Dokununca hafif bir yumuşaklık var. D vitamini kullanmaya da devam ediyorum. Doktor da hiç kontrol etmedi. İçime şüphe düştü

Merhaba canim, ocak 20 16 annesiyim. Emzige alistirabiliyorsan alistir. Bizim donemde hala memeyle uyuyan bebisler var. Ek gidayi kolay kabul etmiyorlar . Bide surekli memede olunca sut yaglanmadan emince kilo alimida azalabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…