- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #59.581
Bizim ev de soğuk oluyor kalorifer de yanmadi henüz uzun kollu çıtçıtlı bady altına ince bir tayt onun üzerine de yine bir takım kıyafet giydiriyorum uykudan uyandığında sırtına hemen bir yelek geciriyorum ayaklarına da çorap ve incecik bir patikİyi akşamlar kızlar.
İstanbul'da hava sabah ve akşamları çok soğudu. Güneş bütün gün evin içinde olmasına rağmen bu akşam kalorifer yaktık. Kızıma ne giydireceğimi de şaşırdım.
İki üç değişiyor ama iki buçuk saat oluyor geneldeGece kac saatte bir emziriyorsunuz ?
İstanbul Maltepe canım annelerin evi geniş ve kuzeye bakıyor valla ben bu yaz hiç isinmadim doğumdan sonra hep yelekle durdum ondanmi bana öyle geliyor bilmiyorum ama :)Csnim annenler nerdeki böyle soğuk hava
Benim kızım da yapmaya başladı. Damakları kaşındığı için yapıyor diye düşünüyorum. Bir kere de zorla verdim diye sinirlenip ısırdı resmenKızlar bebeğim emerken memeyı çıkıyor uzatıyor damaklarıyla sıkıyor neden sözde de var mı
41 kere maşallah valla.darısı benim kızıma, ve bütün bebeklerebenimki hic kalkmiyor kizlar 10.30 gibi uyuyor o zaman emzirip koyuyorum bidahaki emzirmede sabah 8 de oluyor emip saat 10 a kadar geri uyuyor bu arada beyaz uzum guzel sut yapiyor bilginize
tsk ederiz teyzesi gececek bu gunler seneye bu zaman tadindan yenmryecekler insallah41 kere maşallah valla.darısı benim kızıma, ve bütün bebeklere
simdi mevsim donusu ya bide okullar basladi cocuklar birbirine bulastiriyor salgin yani insallah dahada artmadan iyilesir kuzun vallahi ben kat kat giydirneye basladim hastaliktan atesten cok korkuyorumArkadaşlar kış gelmeden hasta oldu öksürüyor ne yapabilirim
Aşıyla alakalimi bilmiyorum ama benim oglumda hep kucak istiyor emmede sıkıntı yok çok şükürKızlar aşıdan sonra emme süresi azaldı emmek istemiyor sürekli kucakta gezmek istiyor sizde durum nedir
Eger rahatsız değilse 6 saate kadar uyuduğu oluyor ama burnu tikanirsa 2 bucuk 3 saatte bir kalkıyor emip 5 dk sonra geri uyuyorGece kac saatte bir emziriyorsunuz ?
uzun kollu çıtçıtlı badi ile eşofman altı giydiriyorum. üstüne de beline kadar sırtını kapatacak şekilde battaniye örtüyorum.
Çok şükür canım benim oglumda cok efendi çok ciddi bi cocuk, 40 ı çıktıktan sonra öyle canımı yakmisligi yok, hasta olursa huzursuz oluyor o kadarbenim oglan kirki ciktigindan beri boyle kizlar benimle yatar sabahda benimle kalkar cok sukurne uykudan ne emmeden problemimiz oldu hatta 12 saat otobus yolculigu bile yaptim cok rahat geldik gittik
Ayy küçük mu kaliyormus benim oglumda cork cork 2 parmagini emiyor süreklibenimki iki parmağını yemeye başladı kızlar ya parmakları küçük kalır diye korkuyorum.
Arkadaşlar kış gelmeden hasta oldu öksürüyor ne yapabilirim
Geçmiş olsun canım yarın öksürük devam ederse götüreyim umarım geçer offDr a götür ilaç versin canım yoksa dahada ilerler, ben oğlumu mikrop kapar diye goturmedim çocuk bronşite çevirmiş hava verdik ve dr bronşit bi kere oldumu hava makinesine hep ihtiyacınız olacak dedi hala vicdan azabı çekiyorum
maşallah canm normal kilo alımı az değil boyu da güzel uzamış :) kan ilacı sağlık ocağı verdi bize de öyle ama içinde paraben var başlamadım şimdilik napsam bilemedim..Günaydın kızlar,
Dün doktor kontrolümüz vardı. Kızım bir ayda 500g almış. Boyu da 3 cm olmuş. Doktor bol bol emzir dedi. Ek gıdaya 6. Ayda başlayacağız. Demir ilacı için de 6. Ayda kan sayımı yapılıp ona göre başlanacak.
Aşıyla alakalimi bilmiyorum ama benim oglumda hep kucak istiyor emmede sıkıntı yok çok şükür
Eger rahatsız değilse 6 saate kadar uyuduğu oluyor ama burnu tikanirsa 2 bucuk 3 saatte bir kalkıyor emip 5 dk sonra geri uyuyor
Ne kadar ince giyiniyorlar eviniz mi sıcak, ben uzun kollu çıtçıtlı badi, alta tayt ve kilotlu çorap, altlı üstlü eşofman takım giydiriyorum, ayaginada ya 2 çift çorap yada bi çorap bi patik, kalkınca yelek mutlaka giyiyor
Çok şükür canım benim oglumda cok efendi çok ciddi bi cocuk, 40 ı çıktıktan sonra öyle canımı yakmisligi yok, hasta olursa huzursuz oluyor o kadar
Ayy küçük mu kaliyormus benim oglumda cork cork 2 parmagini emiyor sürekli
Bize de verdi doktor canım. Amerikadan gelen kan ilacından söyledi. Eğer ilgilenirsen nerden aldığımı söyleyebilirim. Amerikadan getiren bir eczane var Etilerde.maşallah canm normal kilo alımı az değil boyu da güzel uzamış :) kan ilacı sağlık ocağı verdi bize de öyle ama içinde paraben var başlamadım şimdilik napsam bilemedim..
sadece orda mı satılıyomuş canm ben Ankarada yaşıyorum..Bize de verdi doktor canım. Amerikadan gelen kan ilacından söyledi. Eğer ilgilenirsen nerden aldığımı söyleyebilirim. Amerikadan getiren bir eczane var Etilerde.
Ben ulusta Liv Hospital'e götürüyorum çocuk doktoru için. O yüzden orayı söylemiş olabilir canım. Sormadım başka nerde var diye. ama ilacın adı Enfamil Fer-In-Sol diye. Bir araştır istersen.sadece orda mı satılıyomuş canm ben Ankarada yaşıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?