2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar bebeğinize tv izletionuz mü zararlı die bakmasın diorum ama öyle kalakalio sakinlestigi için hosuma gitmio değil .

Kızlar bebeğinize tv izletionuz mü zararlı die bakmasın diorum ama öyle kalakalio sakinlestigi için hosuma gitmio değil .
Yok canım izletme. Ben kızımla ilgilenirken tv hiç açmıyorum, tvye dönük olmasa bile sesini duyduğunda tvye dönmeye çalışıyor. Olabildiğince geç öğrensinler. Bizde eşim bozuyor bu kuralı. Bakıyorum ikisinin de sesi çıkmıyor. Maç özeti izlerken buluyorum.

Kızların rahmi ters döndüğü için 6ay dolunca oturtulur
erkekler 4ay dolunca yaslanarak oturur
laya biner
Ama kızları da hoppalaya koyan varmış
Bu durumu bilmiyorum ama senin dediğine göre bu oturma durumu için geçerli canım Yürüteç te oturma pozisyonu olmuyor ya hani bacak arasından asılı gibi oluyor bebek zaten o yüzden erkek çocukları için ayrıyeten cinsel zararı olduğunu da söylüyorlar

Valla yeşilçan o sorun bizddede var çocuğun ustunu orter otmez direk açıyor uzerini
Aman kızlar çok tehlikeli üstlerini örtmeyin zaten Allah korusun boğulma riski var hele bide hareketlendiler. Ben artık hiç örtmüyorum çünkü hiç koyduğum şekilde bulmuyorum oğlumu istediği tarafa dönüyor yüzüstü dönüp yatıyor bide. Üstlerini kalın giydirin yeter yanağının ve elinin soğuk olması önemli değilmiş ensesine ve göğsünün sıcaklığına bakın oraları üşümesin.

Kizlar memlekette aileyim yanındayız 4 ay boyunca yalnizdik şimdi ailemi göruyo bebegim
Ama kızım herkeste duruyo hic aglamiyo karnını doyursalar altıni değiştirseler arada mızmız ligi haric benim yokluğumu hissetmiyo annesini pek aramiyo bu durum normal mi herkese ayni tepkiyi veriyo herkese gülüyo bana farkli degil herkese nasilsa banada öyle

benimki de acayip bir şekilde tv izlemek istiyor. kafasını falan döndürüyor. ama ben izletmiyorum.gözlerine zarar verebilir.
Zeka geriliği vs. Yapiomuş ya. İzliyo valla özellikle ben yemek yerken oyalansin madem die bazen almamıştım

Aynen benim eşimde .. püf evimde oldu bu sıkıntı tatildeyken hiç tv li odaya gitmezdim

Kızlar bugün bebeğim dışarda annemin kucağındayken 3 kadınla sohbetleri geçti, yanlarına gittiğimde diyalog şu; bebeğim çok susamış ellerindeki su şişesine uzanmaya çalışmış, sonra da ağlamış, su vermem gerekmiş, 3ü de 3 çocuk büyütmüş, anne sütü alsa da sıcak Havalarda birkaç kaşık su vermek lazımmış Dr ları söylemiş falan... Ben de ay kızım sen nerden biliyorsun suyu falan dedim ama kafam karışmadı değil. Herkes ekstra bişiler vermem gerektiğini söylüyor. Bebeğimin ağzına anne sütü dışında birkaç çay kaşığı kimyonlu su ve biraz ıhlamur girdi şuana kadar.

Belki hep aynı mevzular dönüyor ama yoruldum artık yapılan bu yorumlardan... Benim aileme göre bebeğimin daha iyi gelişmiş olması lazım... Eşimin ailesine göre ise fazla gelişmiş, çünkü görümcemin 6 aylık bebeği aramızda tam 2 ay var; 65cm 6700gr.

Her biraraya geldiğimizde Zeynep çok fena bizimkinden daha büyük baksana vs diyorlar sinir oluyorum: sizinki küçükse ben ne yapıyım??!

Yani kafam çok karışık. Bebeğe ek gıdaya geçmeliymişim, sütüm yetmiyormuş, su vermeliymişim, mama vermeliymişim, sağıp süt verdiğim biberonun deliği küçükmüş, çok giydirmişim, soğuk hasta yapmazmış... Onlar da kötü niyrtli değiller ama yoruluyorum. Sonra da ben yanlış yaptığımı düşünüyorum...

Kısa bir paylaşım yapıyım demiştim ama çok uzun olmuş. Baya dertlenmişim

Cnm su konusunda ben veriyorum 2-3 gunde bir doktor demisti ek gıda da meyve yersem soyup emmesini sağlıyorum yemeklerde diline yalatiyorum gelişme konusuna gelirsek memlekete geldim herkes bu niye boyle zayıf hic gelişmemiş falan psikolojim bozuldu ama saglikli olsun boyu olsun kilo cok onemli degil 11 mayis dogumlu 6400 kilo 64 cm şimdi

Bizde tam 3,5 aylık olduk yatmak istemiyo ellrinden destek alarak kafayı kaldırmaya çalışıyo hep .bebekten bebeğe değişiyo heralde
Canim benimkide öyle aslında yatmaktan hiç hoşlanmıyor, ellerini tutuyorum hadi gel diyorum güçlü bi şekilde kendini kaldırmaya çalışıyor ama oturmak rahatsız etti sanki bilmiyorum banamı öyle geldi acaba

Canim benim oglum sadece anne sütü alıyo ve hiç daha su vermisligim yok açıkçası, sen kimseye bakma ağzı olan konuşur

Kimseyi dinleme, kalbinin sesini dinle.
İlk kızımda doktor, gerek yok (gaz yapabilir dedi) ama isterseniz verin dedi.arkadaşlar da beni kandırdı (ki kızım martta doğmuştu) ve su verdik.kızım çok gazlıydı

Bu kızımda da kimseyi dinlemedim yaz bebeği old halde.sadece anne sütü, doktorumuz da tavsiye etmediğini söyledi zaten.

Bebeğin suya bakması su içmek istediği anlamına gelmez.dediğin gibi suyun tadını nerden bilsin.Biz bir şeyler yerken kızım ağzımıza bakıyor, bunlar ne yapıyor dercesine.arada yalanıyor....

sen gönlünü ferah tut benimki daha beter 10 mayıs doğumlu ve daha yeni 6 kilo oldu canım

Ek gıdaya geçince tabiki su verilir ama sadece anne sütü alıyorsa bence de gerek yok
Bence kg ve boyunuz çok güzel (maşallah)

fulya3535
http://www.gozdetoys.com/default.asp?git=9&urun=68432

Bu marka ama benim ki ilk kızımdan kalma.dikkat etmen gereken şey, cirtcirtli kismin bebeğin göğsüne kadar sarması.ablam almıştı, onların ki aşağıda kalıyormuş (göbekte)
Benim söylediğim şekilde olursa belini tam kavrıyor, boşluk olmuyor

Bu arada eşim matkapla tavani deldi.Biz tavana asıyoruz, kapıya değil

Arkadaşlar Can'ım çok sıkkın kızım 27 mayıs doğumlu kilosu 6200 kim görse zayıf dıyor sadece ane sutu alıyor birde son 3-4 gündür emdıkten sonda yarım saat içinde süt kusuyor bıraz peynır gibi değil de süt nedendır

Boşverin kimin ne dediğini takarsak kafamıza, sütümüz azalır stresten. Onemli olan doktorunun ne dediği.
Son günlerde farklı birşeyler yemiş olabilir misiniz?

Boşverin kimin ne dediğini takarsak kafamıza, sütümüz azalır stresten. Onemli olan doktorunun ne dediği.
Son günlerde farklı birşeyler yemiş olabilir misiniz?
Tatlıyı ve tereyağını abarttım o yapar mı ki yani alerjisi olduğu bişey kusma yaratır mı bırde mukuslu kakamız var

Tatlıyı ve tereyağını abarttım o yapar mı ki yani alerjisi olduğu bişey kusma yaratır mı bırde mukuslu kakamız var
Bizim de daha yeni başımıza geldi. Ben de süt içmiştim ve paket kek yedim. Normalde bunlardan hiç yiyip icmiyordum. Ondan sonra mukuslu ve cıvık kaka oldu. Doktorun ilk sorduğu şey her zamankinden farklı birşey yediniz mi oldu. Bazı besinler bebekte alerjiye sebep olabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…