- 13 Mart 2015
- 273
- 315
- 103
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #59.161
Benim oglumda öyle önceden yumruk emiyordu şimdi parmak emiyor öğürene kadar boğazına sokuyor, zaten çok kusuyor birde salyamiz varki önlük yetistiremiyorum, yetmedi yerde devamli üst degistirmekteyiz, artık oda güçlendi masallah kıyafet degistirmek çok zor basedemiyorum bu yaramazla
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyilesirsin
shresrr gecmis olsun arkadasim
Canim cok geçmiş olsun.bende geçenlerde grip oldum kızimada benden geçti dk grip ilaçları yiyebilirsin dedi ama ben yinede yemedim geçti çok şükür atlattım
Ay canım çok geçmiş olsun. Grip hadi neyse bir yerde besinlerle etkisini hafifletirsin ama kol fena olmuş. Çabucak iyileşsin inş. Nasıl kırıldı?
Peki kızlarkanguru kullanan varmı bende düşünüyorum almayı ama sağlığa zarari varmıdır acaba
Ay çok geçmiş olsunnn. Beğen ı tiklayacktim anacim allah kimseye vermesin. Kendimizden geçtik tek kolla bebekle ilgilnmek ne zor olsa gerek allah yardimcin olsun. Acil şifalar diliyorumÇok teşekkür ederimm
İnşallah canımm . Mutfak dolaplarım biraz yüksek sandaliyeye çıkıp uzanıyım dedim çıkmaz olaydım sandaliye kaydı altımdan bayaa yüksekten düştüm sol tarafıma anlık bi bilinç kaybıda yaşadım kafamıda vurdum yere .Allahtan eşim evdeydi hemen hastaneye gittik sol kol bilekten kırılmış 1 buçuk ay alçıda kalcakmış
Yok canım ben de şimdi almıcam zaten. Ne zaman bir yerlerden tutunup kalkmaya yürümeye başlarsa o zaman düşünüyorum.Daha erken değil mı 6. Ay da enazından alsak.ki zararlı dien cok
Of canım çok fena. Allah esirgemiş daha fenası da olabilirdi. Çok geçmiş olsun. Allah beterinden esirgesin.Çok teşekkür ederimm
İnşallah canımm . Mutfak dolaplarım biraz yüksek sandaliyeye çıkıp uzanıyım dedim çıkmaz olaydım sandaliye kaydı altımdan bayaa yüksekten düştüm sol tarafıma anlık bi bilinç kaybıda yaşadım kafamıda vurdum yere .Allahtan eşim evdeydi hemen hastaneye gittik sol kol bilekten kırılmış 1 buçuk ay alçıda kalcakmış
Geç gördüm kusura bakmayın lütfen. Tuniko.com'da kampanyadaydı.nerde kampanyadaydı canım?
Aynen canım dort aylık bebek ses çıkarıyor diye aman çocuk ses çıkartıyor mama biberonuyla suyuayirinca aman tanıyor diye laf ediyorlar halbuki daha dönme falan yok ağlayarak uyanıyor cocuk korkuyorum. YaBenim kızım da çok sıçrıyornazara yoruyorum ben. Sanki bir anda boşluğa düşmüş gibi oluyor
Benim oglumda da var bi Kaç gündü huzursuzluk, maşallah sakin bir çocuktur çok canımı yakmadi da memnun edemiyorum, sadece meme emerken memnun eh devamli da ağzında tutamamki, salya zaten vardı, bende disten supheliyim parmaklarını hisimla bi emişi varki Cork cork corkKızlar evimizé geldik . Bebeğim çok huysuzlastı aglio ne olursa . Neden acaba dis mi cikaracak ki. Ağzı bol sulu ve kendini sıktırp duruyor. Öf ben ağlamayan sakin bebemé alişmistim böyle çok moral bozuyorm. Siz de de var mı dİş belirtileri
Biz 2 gün sonra 4.ayı bitiriyoruz daha hic su vermedim, 6 ay dolana kadar da düşünmüyorum canımKızlar bebeğimé su falan yani süt dışında bişi vermiyorm 4. Ay bitince hala daha su vermicem mi. 6..Ay ı mi beklemem lazim
Ergonomik nasıl oluyor canım, az önce civilin sitesine baktım 17.90 tl ye de var 850 tl ye de farkı neki bunlarınBen kullanıyorum canım çoook rahat ama ergonomik olanlardan kullanmalısınız mutlaka . 3.ay kontrolüne kanguruyla gittik doktorada sordum sağlıklımı bu şekilde diye bebeğin kemik yapısı için en sağlıklı taşıma şekli bu istedğin kadar kullanabilirsin dedi. Tabi 10 gündür kullanamıyoruz özledik kangurulu gezmelerimizi
Benim oglumda öyle önceden yumruk emiyordu şimdi parmak emiyor öğürene kadar boğazına sokuyor, zaten çok kusuyor birde salyamiz varki önlük yetistiremiyorum, yetmedi yerde devamli üst degistirmekteyiz, artık oda güçlendi masallah kıyafet degistirmek çok zor basedemiyorum bu yaramazla
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyilesirsin
Canim cok geçmiş olsun.bende geçenlerde grip oldum kızimada benden geçti dk grip ilaçları yiyebilirsin dedi ama ben yinede yemedim geçti çok şükür atlattım
Ay canım çok geçmiş olsun. Grip hadi neyse bir yerde besinlerle etkisini hafifletirsin ama kol fena olmuş. Çabucak iyileşsin inş. Nasıl kırıldı?
Ay çok geçmiş olsunnn. Beğen ı tiklayacktim anacim allah kimseye vermesin. Kendimizden geçtik tek kolla bebekle ilgilnmek ne zor olsa gerek allah yardimcin olsun. Acil şifalar diliyorum
Of canım çok fena. Allah esirgemiş daha fenası da olabilirdi. Çok geçmiş olsun. Allah beterinden esirgesin.
Bele oturanlardannolmasi lazim bizimki momfortbaby kanguruBenim oglumda da var bi Kaç gündü huzursuzluk, maşallah sakin bir çocuktur çok canımı yakmadi da memnun edemiyorum, sadece meme emerken memnun eh devamli da ağzında tutamamki, salya zaten vardı, bende disten supheliyim parmaklarını hisimla bi emişi varki Cork cork cork
Biz 2 gün sonra 4.ayı bitiriyoruz daha hic su vermedim, 6 ay dolana kadar da düşünmüyorum canım
Ergonomik nasıl oluyor canım, az önce civilin sitesine baktım 17.90 tl ye de var 850 tl ye de farkı neki bunların
Benim oglumda da var bi Kaç gündü huzursuzluk, maşallah sakin bir çocuktur çok canımı yakmadi da memnun edemiyorum, sadece meme emerken memnun eh devamli da ağzında tutamamki, salya zaten vardı, bende disten supheliyim parmaklarını hisimla bi emişi varki Cork cork cork
Biz 2 gün sonra 4.ayı bitiriyoruz daha hic su vermedim, 6 ay dolana kadar da düşünmüyorum canım
Ergonomik nasıl oluyor canım, az önce civilin sitesine baktım 17.90 tl ye de var 850 tl ye de farkı neki bunların
Aynen canım dort aylık bebek ses çıkarıyor diye aman çocuk ses çıkartıyor mama biberonuyla suyuayirinca aman tanıyor diye laf ediyorlar halbuki daha dönme falan yok ağlayarak uyanıyor cocuk korkuyorum. YaBenim kızım da çok sıçrıyornazara yoruyorum ben. Sanki bir anda boşluğa düşmüş gibi oluyor
Kızlar oturtuyormusunjz bebekleri
Aynen canım dort aylık bebek ses çıkarıyor diye aman çocuk ses çıkartıyor mama biberonuyla suyuayirinca aman tanıyor diye laf ediyorlar halbuki daha dönme falan yok ağlayarak uyanıyor cocuk korkuyorum. Ya
Evet canım oturuyor 4 aylığız
Ay canım çok erken degilmi bizde geyregi batarderler
Bende henüz çok oturtmuuorum 22 nisan doğumlu Yeşilcan cim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?