- 13 Mart 2015
- 273
- 315
- 103
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #59.141
Arkadaşlar merhaba bebeğim hep eli ağzında salçadan gına geldı kıyafet yetmıyor resmen:)) diş kaşıyıcı sophie alan var mı aranızda birde uyku tulumu almam lazım ama gram fikrim yok kollukolsuz Nasıl olur alan kullanan var mı
Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyilesirsinMerhabalarr herkes iyidir inşallah...
Bayadır ara ara bakıyorum ama çokta takip edemedim neler oldu... Grip geçiren oldumu acaba diye size sorayım dedim . Bugün bi anda vurdu bana ama ilaç kullanamıyoruz emzirirken değilmiii yada varmı kullanabileceğimiz ilaç . Gözlerim bile yanıyor.
Bu yetmezmiş gibi geçen haftada kolumu kırdım alçıda şuan kızımı kucağıma bile alamıyorum . 1 ay nasıl geçecek bana
nerde kampanyadaydı canım?Ben nekonun kolsuz uyku tulumundan aldim. Kalinca bir dokusu var. Kışın sadece uzun kollu citcitli badinin üzerine giydirmek yeterli olur diye düşünüyorum. Geçen hafta kampanyası vardı, 49 tl'ye düşmüştü. Havalar soğuyana kadar belki yine denk gelir indirim.
Rica ederim inşallah faydalı olur :)Evet bi oraya bakayım canım sağol
Canim cok geçmiş olsun.bende geçenlerde grip oldum kızimada benden geçti dk grip ilaçları yiyebilirsin dedi ama ben yinede yemedim geçti çok şükür atlattımMerhabalarr herkes iyidir inşallah...
Bayadır ara ara bakıyorum ama çokta takip edemedim neler oldu... Grip geçiren oldumu acaba diye size sorayım dedim . Bugün bi anda vurdu bana ama ilaç kullanamıyoruz emzirirken değilmiii yada varmı kullanabileceğimiz ilaç . Gözlerim bile yanıyor.
Bu yetmezmiş gibi geçen haftada kolumu kırdım alçıda şuan kızımı kucağıma bile alamıyorum . 1 ay nasıl geçecek bana
Aslinda zararı yoksa ben bindirmek istiyorum ama öyle sürekli değil çünkü beni kucakta taşımak çok yorar oldu artık hele bir tam oturtmaya başlayalım yuruteci de soracağım doktoraKızlar yurutecee bindirmek konusunda ne dusunuyorsunuz
Kızlar yurutecee bindirmek konusunda ne dusunuyorsunuz
Zürafayı bugün aldım canım. Kızım çok sevdi. Eli görevini gördü :)Arkadaşlar merhaba bebeğim hep eli ağzında salçadan gına geldı kıyafet yetmıyor resmen:)) diş kaşıyıcı sophie alan var mı aranızda birde uyku tulumu almam lazım ama gram fikrim yok kollukolsuz Nasıl olur alan kullanan var mı
Benim kızım da çok sıçrıyorKızlar benim bebeğim sıçrıyor uyurken annemlerdeyum evdeyken böyle değildi neden olabilir normalmi sizce
Ay canım çok geçmiş olsun. Grip hadi neyse bir yerde besinlerle etkisini hafifletirsin ama kol fena olmuş. Çabucak iyileşsin inş. Nasıl kırıldı?Merhabalarr herkes iyidir inşallah...
İKEA'nın mama sandalyesi (Antilop) çok başarılı canım. Yeğenim 2 yaşında hala kullanıyor. Portatif her yere de taşınıyor. Pratik bir şey istiyorsan tavsiye ederim. Ben de onu alıcamkızlar mama sandalyesi arayışına girdim var mı tavsiye edebileceğiniz bir model?
Bugün bir arkadaşımla mevzu oldu. "Yürüteç al çok rahat edersin, oğlum onunla çabucak yürüdü hem de güvenli oldu" dedi. Ben fisher price ın melodili zebra yürüteci gibi olanlardan almak istiyorum.Kızlar yurutecee bindirmek konusunda ne dusunuyorsunuz
Mesela bu yürüteç gibi. Güvenli mi kullanışlı mı bilmiyorum. Bilenler yorum yaparsa ben de sevinirim.Bugün bir arkadaşımla mevzu oldu. "Yürüteç al çok rahat edersin, oğlum onunla çabucak yürüdü hem de güvenli oldu" dedi. Ben fisher price ın melodili zebra yürüteci gibi olanlardan almak istiyorum.
Daha erken değil mı 6. Ay da enazından alsak.ki zararlı dien cokBugün bir arkadaşımla mevzu oldu. "Yürüteç al çok rahat edersin, oğlum onunla çabucak yürüdü hem de güvenli oldu" dedi. Ben fisher price ın melodili zebra yürüteci gibi olanlardan almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?