- 15 Ağustos 2015
- 491
- 614
- 103
- 31
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.941
Kızlar benim kızım elini sürekli ağzına götürüyor. Hep götürüyordu ama bu son zamanlarda parmağını azı dişlerinin olduğu yere kadar sokuyor. Ve memem dışında her şeyi de emmek istiyor gibi. Kucağımda pış pışlarken omzumu, kolumu kendi kolunu emiyor. Ben de dayanamayıp meme veriyorum başlıyor ağlamaya
Bir de kakasını yaklaşık bir aydır iki üç günde bir yapıyor. Ama öyle böyle değilevin dışında olacağız diye ödüm kopuyor. Bezin kenarlarından her yere akıyor. Banyo yaptırıyorum hemen.
Akşamları da 6dan sonra ne yapsak kızımı mutlu edemiyoruz. En sevdiği şeylerden bile mutlu olmuyor. Sürekli mız mız. 7 civarı uyutma çalışmalarına başlıyorum. Ağlaya ağlaya 8 civarı uyuyor. Çok üzülüyorum bu duruma.
Canim bulunduğun yerde hzva sıcaksa birde banyodan sonra cereyan da kalmiyorsa banyosunu yaptır rahat etsin vücudu birde banyo iyigeliyor tıkalı burnu açıliyor ben kızım gripliyken yaptırdım.dikkat et usumesin yeterKızlar sizce bu şekildeyken banyo yaptırsam mı? Daha çok hasta olur mu yoksa iyi mi gelir??
Ayın 29 da 4 aylik olduk ama ben doktoruna danışmadan başlamadım henüz bu ayın 20 nde kontrolü var o zaman soracağım ona göre başlayacağımBirde demir ilacina basladiniz mi bebeklerinizde
?
Benim kızım da mesela yüz üstü dönecek hep soldan dönüyor uyurken de sola dönüp uyumayı seviyor. Aynı şeyi bende düşünmüştüm acaba bebeklikten anlaşılır mı solak olup olmayacağı?Bnm bebeğim de dün ilk defa tuttu, altını değiştiriyordum bir baktım sol eliyle sol ayağını tutmuş.
Bir de bnm bebeğim daha çok sola meyilli sanki. Solla uzanıyor bişeylere, sağından daha fazla kullanıyor acaba solak mı olcak
Canim bulunduğun yerde hzva sıcaksa birde banyodan sonra cereyan da kalmiyorsa banyosunu yaptır rahat etsin vücudu birde banyo iyigeliyor tıkalı burnu açıliyor ben kızım gripliyken yaptırdım.dikkat et usumesin yeter
Bugün yaptırmadım yarın yaptırırım Artık. İstanbuldayım ben hava gayet sıcak ama insan endişe ediyor işte. O ağzı açık nefes almaya çalıştıkça ben üzülüyorum, yavrum bir de o haliyle gülmeye çalışıyor
İnşallah canım. Akşam 6 olmasından nefret eder oldum. Bir saat öyle böyle oyalıyoruz ama 7 oldu mu çıldırıyor resmen. Uyumak istiyor ama bir türlü dalamıyor. Yine bir saat uğraştık. Ağlaya ağlaya uyudu yavrumBaştan sona bizi yazmışsın canım. Biz alt dişlerine bakınca uçlarının çıkmak üzere olduğunu gördük. Sanırım dişten. İnşallah düzelirler
İnşallah canım. Akşam 6 olmasından nefret eder oldum. Bir saat öyle böyle oyalıyoruz ama 7 oldu mu çıldırıyor resmen. Uyumak istiyor ama bir türlü dalamıyor. Yine bir saat uğraştık. Ağlaya ağlaya uyudu yavrumŞimdi kucağımda tam dalmasını bekliyorum
Bugün yaptırmadım yarın yaptırırım Artık. İstanbuldayım ben hava gayet sıcak ama insan endişe ediyor işte. O ağzı açık nefes almaya çalıştıkça ben üzülüyorum, yavrum bir de o haliyle gülmeye çalışıyor
Kızlar ek gidaya geçince tarif paylassak burda
Canım bende ist dayim ama baya serinledi burası sen hangi semttesin ben şişlide oturuyom
Canım emin misin başka bi sıkıntısı olabilir çünkü gece tam aksine daha fazla süt olur. 24 saatte 5-6 yumurta ağırlığında çişi oluyorsa yeterli besleniyor demektir. Bu aralar benim oğlum da çok huzursuz atak haftasında çığlık çığlığa ağlıyor, geceleri de sürekli kıpırdanıyor sanki gaz rahatsız ediyor gibi@tlyozgr bir harika fotolar ee anne yaratıcı olunca bu güzel bebise poz vermek düşmüşmaşallah kızına canım
Kızlar bu ara dün bir kadın benim kucagimda ben yolda yuruyorken durdurdu beni ısrar kıyamet Bebeğimi sevmek istiyoray kafayı yicem çok sinir oldum daha çok küçük kimseye sevdirmiyorum diyorum bebeginiz çok çekici geldi bana diyor allahım bir yürü git işine dedim ya zor attım kendimi bir markete.keske kucağıma alıp dolastirmasaydim pişman oldum ya birde çekici diyor bebegime
Zaten kan ter içinde kalmışım yolda hızlı hızlı yürüyorum birde bu kadınla ugrastim ya. Sizin başınıza geldi mi bu tür birsey canlar.
Bir de mama kullanan anneler bir öğün için kaç ml içiyor genelde bebisiniz ben bu ara mama artı anne sütü gidicem gibi gece sürüm iyice azalıyor benim minik çığlık cigliga mama istiyor artık hafiften takviyeye başladım
Birebir benim oğlumu anlatmışsın sanki sadece bizde kaka olayı değişik günde bir kere ya da gün aşırı yapıyor. Ben atak döneminde olduğu için böyle davrandığını düşünüyorumKızlar benim kızım elini sürekli ağzına götürüyor. Hep götürüyordu ama bu son zamanlarda parmağını azı dişlerinin olduğu yere kadar sokuyor. Ve memem dışında her şeyi de emmek istiyor gibi. Kucağımda pış pışlarken omzumu, kolumu kendi kolunu emiyor. Ben de dayanamayıp meme veriyorum başlıyor ağlamaya
Bir de kakasını yaklaşık bir aydır iki üç günde bir yapıyor. Ama öyle böyle değilevin dışında olacağız diye ödüm kopuyor. Bezin kenarlarından her yere akıyor. Banyo yaptırıyorum hemen.
Akşamları da 6dan sonra ne yapsak kızımı mutlu edemiyoruz. En sevdiği şeylerden bile mutlu olmuyor. Sürekli mız mız. 7 civarı uyutma çalışmalarına başlıyorum. Ağlaya ağlaya 8 civarı uyuyor. Çok üzülüyorum bu duruma.
Benimki də sol tarafına dönmeyi cok seviyor uyurken de illa kafa sola dönük cingiragini felan almak isterse bskalim hangi eliyle alacak sabah bi deneyeyim; )Benim kızım da mesela yüz üstü dönecek hep soldan dönüyor uyurken de sola dönüp uyumayı seviyor. Aynı şeyi bende düşünmüştüm acaba bebeklikten anlaşılır mı solak olup olmayacağı?
Bencedeeeee ek gıda hakkında doğru düzgün bi bilgim yokBende bunu soyleyecektim ek gida tariflerini burdan paylaşalim özellikle tecrubeli annelerden bekliyiruz
Merhabalar. Ben çocuk psikoloğuyum ve 13 mayıs dogumlu oğlumla ilgili bu aralar bazı endişeler yaşıyorum. Göz teması genellikle iyi ancak seslendigimde her zaman bakmıyor. Gülümsüyor ama sesli gulme/kahkaha henüz hiç yok. Özellikle kucağımda gezdirirken ya da havaya kaldırdığımda sürekli çevreyi inceliyor, benimle hiç göz teması kurmuyor. Uyandigi zaman genellikle ağlamıyor. Agu vb. değişik sesler çıkarabilir ama diğer mevzularda sanki iletişim problemi/otizm ozellikleri olabilir mi diye kaygilaniyorum. Otizmin erken dönem belirtileri 3/4. aydan itibaren izlenebiliyor. Sizler acaba yazdığım konularda ne durumdasınız? Benzer durumda olanlarınız var mı, ben mi meslegimden dolayı aşırı kaygı duyuyorum. Allah tüm yavrularımıza sağlık huzur versin. Cevaplarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?