2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Baştan sona bizi yazmışsın canım. Biz alt dişlerine bakınca uçlarının çıkmak üzere olduğunu gördük. Sanırım dişten. İnşallah düzelirler

Ben de Dr a çok salyası olduğunu söylediğimde tükürük beZlerinin geliştiğini çok normal olduğunu söylemişti.

Kızlar sizce bu şekildeyken banyo yaptırsam mı? Daha çok hasta olur mu yoksa iyi mi gelir??
Canim bulunduğun yerde hzva sıcaksa birde banyodan sonra cereyan da kalmiyorsa banyosunu yaptır rahat etsin vücudu birde banyo iyigeliyor tıkalı burnu açıliyor ben kızım gripliyken yaptırdım.dikkat et usumesin yeter

Benim kızım da mesela yüz üstü dönecek hep soldan dönüyor uyurken de sola dönüp uyumayı seviyor. Aynı şeyi bende düşünmüştüm acaba bebeklikten anlaşılır mı solak olup olmayacağı?

Bugün yaptırmadım yarın yaptırırım Artık. İstanbuldayım ben hava gayet sıcak ama insan endişe ediyor işte. O ağzı açık nefes almaya çalıştıkça ben üzülüyorum, yavrum bir de o haliyle gülmeye çalışıyor

Canim bencede yaptır banyosunu burnunun tıkanıklığını yumuşatır mikroplar akar gider suyla vücudu rahatlar

Baştan sona bizi yazmışsın canım. Biz alt dişlerine bakınca uçlarının çıkmak üzere olduğunu gördük. Sanırım dişten. İnşallah düzelirler
İnşallah canım. Akşam 6 olmasından nefret eder oldum. Bir saat öyle böyle oyalıyoruz ama 7 oldu mu çıldırıyor resmen. Uyumak istiyor ama bir türlü dalamıyor. Yine bir saat uğraştık. Ağlaya ağlaya uyudu yavrum Şimdi kucağımda tam dalmasını bekliyorum

Canim bi hocaya okutun derim o saattlerde nazar değmis olabilir belki batıl inanc diyebilirsiniz bana ama

Canım bende ist dayim ama baya serinledi burası sen hangi semttesin ben şişlide oturuyom

Merhabalar. Ben çocuk psikoloğuyum ve 13 mayıs dogumlu oğlumla ilgili bu aralar bazı endişeler yaşıyorum. Göz teması genellikle iyi ancak seslendigimde her zaman bakmıyor. Gülümsüyor ama sesli gulme/kahkaha henüz hiç yok. Özellikle kucağımda gezdirirken ya da havaya kaldırdığımda sürekli çevreyi inceliyor, benimle hiç göz teması kurmuyor. Uyandigi zaman genellikle ağlamıyor. Agu vb. değişik sesler çıkarabilir ama diğer mevzularda sanki iletişim problemi/otizm ozellikleri olabilir mi diye kaygilaniyorum. Otizmin erken dönem belirtileri 3/4. aydan itibaren izlenebiliyor. Sizler acaba yazdığım konularda ne durumdasınız? Benzer durumda olanlarınız var mı, ben mi meslegimden dolayı aşırı kaygı duyuyorum. Allah tüm yavrularımıza sağlık huzur versin. Cevaplarınızı bekliyorum

Canım emin misin başka bi sıkıntısı olabilir çünkü gece tam aksine daha fazla süt olur. 24 saatte 5-6 yumurta ağırlığında çişi oluyorsa yeterli besleniyor demektir. Bu aralar benim oğlum da çok huzursuz atak haftasında çığlık çığlığa ağlıyor, geceleri de sürekli kıpırdanıyor sanki gaz rahatsız ediyor gibi

Birebir benim oğlumu anlatmışsın sanki sadece bizde kaka olayı değişik günde bir kere ya da gün aşırı yapıyor. Ben atak döneminde olduğu için böyle davrandığını düşünüyorum

Benimki də sol tarafına dönmeyi cok seviyor uyurken de illa kafa sola dönük cingiragini felan almak isterse bskalim hangi eliyle alacak sabah bi deneyeyim; )

Merhaba benim oglumda 17 mayis doğumlu ve bu söylediklerinin çoğu oglumda da var ama ben oğlumun gayet sağlıklı olduğunu düşünüyorum, havaya kaldirinca gözü hep sağda solda illaki yeni şeyler görmek istiyor, cok yakından bakarsam gözlerini kaciriyor, 2 saat ve üzeri uyku uyursa agliyarak uyanıyor çünkü acikiyor ama yarım saat 1 saat kadar uyumussa Ağu gugu bişeyler konuşuyor kendi kendine, oglum gülüyor zaman zaman kahkaha attigida oldu ama bu çocuktan çocuğa değişir benim eltimin kızı suan 16 aylık daha 3 4 aydir kahkaha atıyor onada ben büyüttüm gulerdi ama sesli kahkaha atmadi hiç, ve cok sağlıklı maşallah. Ben senin oğlunun da sağlıklı olduğunu düşünüyorum ama içinde kalmasın bi uzmana götür mutlaka güzelce muayene etsin paşayı inşallah sağlıklı olduğunu söyler rahatlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…