2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar gunaydin bugun 4. Ay aşimiz var bu seferde banyo yaptirmama sıkıntısi varmi birde önceden yapmam gereken önerileriniz varmı .
Korkuyorum bu aşi cok ateş yapıyo ya nasıl baş etcem bakalim
Canim aşıdan dönünce calpol ver o zaman ateş çıkmıyor bana banyo konusunda bişey demediler ama ben yinede aşı olduğu gün ve ertesi gün yaptirmamistim

Kizlar ecem beril 6400 olmuş herzamnki gibi bu ayda 600 gr almis boyu 64 cm

Ateş icin sordum diger aylar ates yapmişsa bunda da ateş cikar ateş yapmamişsa yine olmaz dedi hemşire cok şukur gecen aşılarda huzursuzluk harici yan etki gormemistik.

Banyoyu da sordum atesi cikmazsa yarin yap bigun yapma dedi ates cikarsa yapabilirsin dedi.
Insallah bi sıkıntı olmaz bakalim artik

Kizlar gunaydin bugun 4. Ay aşimiz var bu seferde banyo yaptirmama sıkıntısi varmi birde önceden yapmam gereken önerileriniz varmı .
Korkuyorum bu aşi cok ateş yapıyo ya nasıl baş etcem bakalim
Biz salı yaptırdık canım hiç bişeycik olmadı.gelince 1 çk calpol verdim.

Kızlar önce ben hasta oldum sonra eşim şimdide bebişim burnu tıkanıyo hapşırıyor ara ara öksürüyo. Dün de düğüne gittik çok geç döndük. Şimdi vicdanım sızlıyor keşke erken dönseydik diyorum. Orası da baya serindi.... Üzgünüm çok.

Otribebenin serumu kullanıyorum ama bir tane kaldı. Hemşire eczaneden serum şeklinde al, otribebenin bitenlerinden biriki tane tut, enjektörle ona koyar kullanırsın demişti. Öyle yapıyım diyorum yarın

Bizimkide çekiyo hala canım ebeye sordum 6 aya kadar olabilir dedi

Benim oğlumun doğdu dogali aşırı bi gaz şikayetimiz olmadı maşallah güzel çıkardı hep de arada böyle gazlı şeyler yiyince rahatsız oluyor ama gülücüğu hiç eksik olmuyor yavrumun

Kızlar benim kızım elini sürekli ağzına götürüyor. Hep götürüyordu ama bu son zamanlarda parmağını azı dişlerinin olduğu yere kadar sokuyor. Ve memem dışında her şeyi de emmek istiyor gibi. Kucağımda pış pışlarken omzumu, kolumu kendi kolunu emiyor. Ben de dayanamayıp meme veriyorum başlıyor ağlamaya
Bir de kakasını yaklaşık bir aydır iki üç günde bir yapıyor. Ama öyle böyle değil evin dışında olacağız diye ödüm kopuyor. Bezin kenarlarından her yere akıyor. Banyo yaptırıyorum hemen.
Akşamları da 6dan sonra ne yapsak kızımı mutlu edemiyoruz. En sevdiği şeylerden bile mutlu olmuyor. Sürekli mız mız. 7 civarı uyutma çalışmalarına başlıyorum. Ağlaya ağlaya 8 civarı uyuyor. Çok üzülüyorum bu duruma.

S sevim1991 çok büyük değildi 50-60cmdi ama sopayla vurudm vurdum kaçtı. kürekle vursam öldürürüm
Valla arkadaşlar bazılarınızın cesareti beni benden alıyor:))Ben büyük böceklere bile yaklaşamıyorum siz yılan kovalıyorsunuz kıskandım valla:)))

Gecmi
Merhaba olsun canım malesef geçiş mevsimi grip kaçınılmaz oluyor bizde olduk atlattık çok şükür

Canim dis cikariyor olabilir mi acaba elini emmesi ondandır benimkide emiyor hatta omuzuna da ıslatıyor surekli kaka iki üç gün yapmasa normal 10 gün bile bekleyenler var yine de için rahat etsin bi idrar tahlili yaptır belki ufak bi enfeksiyonu vardır huzursuzluğu ondandır

Canım damağına bakıyorum ama çok anlamıyorum sanırım. Ağız salgısı bizim de çok fazla. Bayram'dan sonra doktora soracağım diş mi çıkarıyor diye.
Kakası için doktor da normal demişti ama bu akışkanlık oldu. Her gün yapsa az az yapsa keşke
Huzursuzluğu akşam 6dan sonra başlıyor. Uyku bastırıyor ama uykuya dalmakta zorlanıyor sanırım. Dün gece uyumadan önce nette epey araştırdım. 4. Ayımızı tamamlamamıza on gün kaldı. İnşallah düzene girer

Durum bizdede aynı canım merak etme.

Canim salyalar cogaldiginda bende doktorumuza sormustum Ooo annesi daha da çok olacak dedi normal yani damaktan bende çok anlayamıyorum ama her bebeğin salyasi var ve sonunda dis cikiveriyor bigün :) evet o kaka durumu gerçekten sinir bozuyor dimi yapsa bir dert rengidir kokusuydu kivamiydi yapmasa ayrı :)

Kızlar sizce bu şekildeyken banyo yaptırsam mı? Daha çok hasta olur mu yoksa iyi mi gelir??

Canim oncelikle cok geçmiş olsun bence birkac gun banyo yapma başi daha üşütur valla ben iki gundir yapmiyom hem aşi icin hemde sonbahar serinledi havalar iki yada 3 gunde bir yapmaya calisacam üşütmesinde iki gunde yapilsa sorun olmaz die dusunuyom
Kızlar sizce bu şekildeyken banyo yaptırsam mı? Daha çok hasta olur mu yoksa iyi mi gelir??

Kizlar bebegi ayaklarini tutan varmi aramizda
Benimki son günlerde yapmaya başladı ayaklarını havaya kaldırıp inceliyor bazen de tutuyor. Baya hoşuna gidiyor. :)

Kan ilacına da 1 haftadır başladık. Geçen cuma tam 4 aylık oldu. Sağlık ocağındaki hemşire 4.ayı dolunca başla demişti.

Kizlar bebegi ayaklarini tutan varmi aramizda
Bnm bebeğim de dün ilk defa tuttu, altını değiştiriyordum bir baktım sol eliyle sol ayağını tutmuş.

Bir de bnm bebeğim daha çok sola meyilli sanki. Solla uzanıyor bişeylere, sağından daha fazla kullanıyor acaba solak mı olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…