2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sağol canim telefonu görünce pozunu veriyor benim kız alıştı bayagi :) benimde derdim valla markette felan bebek arabasıyla dolanırken surekli kafalarını arabanın içine uzatıp sevmek istiyorlar üstelik cocugun yüzüne soluya soluya bu da beni cildirtmaya yetiyor saçları da Çok herkes bi saçına dokunma derdinde tersliyorum valla hiç umrumda değil ne çatlak kadın diyorlardir :)))

Kizlar bebeginizi sevneleri niye rahatsiz ediyo sizi ben şahsen seviyorun bebegimi tanımayan kişilerin sevmesi hoşuma gidiyor.
Kizim cok icine kapanip kucagina giden herksete ağlayan bir cocuk olmasini istemiyorum.
Pazar günu alisveris mağazasına gitti eşim ayakkabi alacakti malum erkek bolumu oldugu icin erkek elemanları vardi bebegimi gorenler gelip sevdiler hoşuma gitii açikcasu ben cok yadirgamam

Benimde oğlumu sürekli seviyorlar, markete gidiyorum ordakiler, hastaneye gidiyorum hemşireler dr u felan bana vermiyolar, bizimki gülücük gülücük kucaktan kucağa geziyor, tabi rahatsız edici düzeyde olmuyor, öpmek gibi mesela ona bende izin vermem

Benim bebeğim emmedi malesef hep mamayla devam ediyoruz. Şu anda 2,5-3 saatte 120 ml içiyor.
Siz anne sütüne ek olarak vereceksiniz sanırım. 90 ml le başlayın bence bebeğinizin iştah durumuna göre çoğaltırsınız.

Canim mesela ellerini öpüp sevmek istiyorlar bebegimin eli sürekli ağzında eller de en çok mikrop tutan yerler başkasının mikrobu bebegimin ağzında bu sinir ediyor beni. Uzaktan sevsinler çünkü ben kiyamayip uzaktan seviyorum çok da güzel gulduruyorum bebeği muhabbetle. Illa fiziksel temas mi olmalı. Biri sevmek istediğinde ben size doğru cevireyim muhabbet edin diyorum fiziksel temas yasak diyorum gülerek öyle tatlıya bağlamaya çalışıyorum artik

Ayy hele hastane ortamı beni iyice gerek ya. Neyse ki bizim hemşire ve doktorlar bu kadar sempatik degil kafayı yerdim ay mikrop buluşacak diye

Kendi Bebeğimi uzaktan sevmiyorum tabiki de yanlış anlaşılma olmasın başkalarının bebeklerini uzaktan seviyorum muhabbet ediyorum onu demek istedim

Cnm annesutuyle verdigin zaman de bile bilemiyor tamn9lcuusnu yani sutune bagli ama bn ortalama 60mlveriyrm.bazen az geliyorbazen cok.gebeldw 60ml icèrse 2 saate yakin dayaniyor. Fazla yaparsam kusuyor. Artik sen ayarlayacaksin bebsine gore

Kendi Bebeğimi uzaktan sevmiyorum tabiki de yanlış anlaşılma olmasın başkalarının bebeklerini uzaktan seviyorum muhabbet ediyorum onu demek istedim
Canım ben bebeğimi de uzaktan seviyordum. Yeni yeni kolunu bacağını öpmeye başladım. Yanağına gelip koklayıp çekiliyordum. İçim gidiyordu ama kızımın sağlığını düşünüp uzaklaşıyordum. Ama ben hariç kızımı öpmeyen ve öpülmeyen yeri kalmamıştı. Hatta bir keresinde benim koklamaya kıyamadığım yerlerini siz öpüyorsunuz diye söylenmiştim kardeşlerime ve de çok üzülüyordum.
Mümkün olduğunca yüzünden öptürmemeye çalışıyorum. Ben kimsenin kızımı kucağına da almasını istemiyorum ya
Uzaktan konuşarak sevsinler güldürsünler istiyorum

Aynen canım ben kendim ve esim dışında kimseye opturmuyorum öpmek yasak diyorum
Kendim de yeni yeni öpmeye başladım zaten.
Geçen doğumdan sonra ilk defa kuaforume manikür pedikure gideyim dedim minnagim kucağımda takılır diye düşünürken allahim ya yeni pedikurden çıkmış benim mis yavrumu kucağına almak istiyorlar ay bir ben bir panter Emel aynı tepkiyi verir herhalde uzak durun leeyynnn diye bagirdim

Canim benim de sevmeleri hoşuma gidiyor ama örneğin marketin manav reyonunda çalışan bi erkek geliyor o elleriyle yanağını sıkıyor yada saçlarına elini sokuyor bu ne çok saç diye dedim temizlik yoksa tabiki sevilsinler sevileceklerde birde yüzüne cok6 ysklaşıp sevilmesine sinir oluyorum çünkü grip mevsimi solunum yoluyla geçiyor hastalıklar zaten doğdu doğalı antibiyotik yiyor birde dışardan mikrop alıp hasta olsun istemiyorum

Kizlar gunaydin bugun 4. Ay aşimiz var bu seferde banyo yaptirmama sıkıntısi varmi birde önceden yapmam gereken önerileriniz varmı .
Korkuyorum bu aşi cok ateş yapıyo ya nasıl baş etcem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…