- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.901
Sağol canim telefonu görünce pozunu veriyor benim kız alıştı bayagi :) benimde derdim valla markette felan bebek arabasıyla dolanırken surekli kafalarını arabanın içine uzatıp sevmek istiyorlar üstelik cocugun yüzüne soluya soluya bu da beni cildirtmaya yetiyor saçları da Çok herkes bi saçına dokunma derdinde tersliyorum valla hiç umrumda değil ne çatlak kadın diyorlardir :)))@tlyozgr bir harika fotolar ee anne yaratıcı olunca bu güzel bebise poz vermek düşmüşmaşallah kızına canım
Kızlar bu ara dün bir kadın benim kucagimda ben yolda yuruyorken durdurdu beni ısrar kıyamet Bebeğimi sevmek istiyoray kafayı yicem çok sinir oldum daha çok küçük kimseye sevdirmiyorum diyorum bebeginiz çok çekici geldi bana diyor allahım bir yürü git işine dedim ya zor attım kendimi bir markete.keske kucağıma alıp dolastirmasaydim pişman oldum ya birde çekici diyor bebegime
Zaten kan ter içinde kalmışım yolda hızlı hızlı yürüyorum birde bu kadınla ugrastim ya. Sizin başınıza geldi mi bu tür birsey canlar.
Bir de mama kullanan anneler bir öğün için kaç ml içiyor genelde bebisiniz ben bu ara mama artı anne sütü gidicem gibi gece sürüm iyice azalıyor benim minik çığlık cigliga mama istiyor artık hafiften takviyeye başladım
@tlyozgr
Bir de mama kullanan anneler bir öğün için kaç ml içiyor genelde bebisiniz ben bu ara mama artı anne sütü gidicem gibi gece sürüm iyice azalıyor benim minik çığlık cigliga mama istiyor artık hafiften takviyeye başladım
Canim mesela ellerini öpüp sevmek istiyorlar bebegimin eli sürekli ağzında eller de en çok mikrop tutan yerler başkasının mikrobu bebegimin ağzında bu sinir ediyor beni. Uzaktan sevsinler çünkü ben kiyamayip uzaktan seviyorum çok da güzel gulduruyorum bebeği muhabbetle. Illa fiziksel temas mi olmalı. Biri sevmek istediğinde ben size doğru cevireyim muhabbet edin diyorum fiziksel temas yasak diyorum gülerek öyle tatlıya bağlamaya çalışıyorum artikKizlar bebeginizi sevneleri niye rahatsiz ediyo sizi ben şahsen seviyorun bebegimi tanımayan kişilerin sevmesi hoşuma gidiyor.
Kizim cok icine kapanip kucagina giden herksete ağlayan bir cocuk olmasini istemiyorum.
Pazar günu alisveris mağazasına gitti eşim ayakkabi alacakti malum erkek bolumu oldugu icin erkek elemanları vardi bebegimi gorenler gelip sevdiler hoşuma gitii açikcasu ben cok yadirgamam
Ayy hele hastane ortamı beni iyice gerek ya. Neyse ki bizim hemşire ve doktorlar bu kadar sempatik degil kafayı yerdim ay mikrop buluşacak diyeBenimde oğlumu sürekli seviyorlar, markete gidiyorum ordakiler, hastaneye gidiyorum hemşireler dr u felan bana vermiyolar, bizimki gülücük gülücük kucaktan kucağa geziyor, tabi rahatsız edici düzeyde olmuyor, öpmek gibi mesela ona bende izin vermem
Kendi Bebeğimi uzaktan sevmiyorum tabiki de yanlış anlaşılma olmasın başkalarının bebeklerini uzaktan seviyorum muhabbet ediyorum onu demek istedimCanim mesela ellerini öpüp sevmek istiyorlar bebegimin eli sürekli ağzında eller de en çok mikrop tutan yerler başkasının mikrobu bebegimin ağzında bu sinir ediyor beni. Uzaktan sevsinler çünkü ben kiyamayip uzaktan seviyorum çok da güzel gulduruyorum bebeği muhabbetle. Illa fiziksel temas mi olmalı. Biri sevmek istediğinde ben size doğru cevireyim muhabbet edin diyorum fiziksel temas yasak diyorum gülerek öyle tatlıya bağlamaya çalışıyorum artik
Cnm annesutuyle verdigin zaman de bile bilemiyor tamn9lcuusnu yani sutune bagli ama bn ortalama 60mlveriyrm.bazen az geliyorbazen cok.gebeldw 60ml icèrse 2 saate yakin dayaniyor. Fazla yaparsam kusuyor. Artik sen ayarlayacaksin bebsine gore@tlyozgr bir harika fotolar ee anne yaratıcı olunca bu güzel bebise poz vermek düşmüşmaşallah kızına canım
Kızlar bu ara dün bir kadın benim kucagimda ben yolda yuruyorken durdurdu beni ısrar kıyamet Bebeğimi sevmek istiyoray kafayı yicem çok sinir oldum daha çok küçük kimseye sevdirmiyorum diyorum bebeginiz çok çekici geldi bana diyor allahım bir yürü git işine dedim ya zor attım kendimi bir markete.keske kucağıma alıp dolastirmasaydim pişman oldum ya birde çekici diyor bebegime
Zaten kan ter içinde kalmışım yolda hızlı hızlı yürüyorum birde bu kadınla ugrastim ya. Sizin başınıza geldi mi bu tür birsey canlar.
Canım ben bebeğimi de uzaktan seviyordum. Yeni yeni kolunu bacağını öpmeye başladım. Yanağına gelip koklayıp çekiliyordum. İçim gidiyordu ama kızımın sağlığını düşünüp uzaklaşıyordum. Ama ben hariç kızımı öpmeyen ve öpülmeyen yeri kalmamıştı. Hatta bir keresinde benim koklamaya kıyamadığım yerlerini siz öpüyorsunuz diye söylenmiştim kardeşlerime ve de çok üzülüyordum.Kendi Bebeğimi uzaktan sevmiyorum tabiki de yanlış anlaşılma olmasın başkalarının bebeklerini uzaktan seviyorum muhabbet ediyorum onu demek istedim
Aynen canım ben kendim ve esim dışında kimseye opturmuyorum öpmek yasak diyorumCanım ben bebeğimi de uzaktan seviyordum. Yeni yeni kolunu bacağını öpmeye başladım. Yanağına gelip koklayıp çekiliyordum. İçim gidiyordu ama kızımın sağlığını düşünüp uzaklaşıyordum. Ama ben hariç kızımı öpmeyen ve öpülmeyen yeri kalmamıştı. Hatta bir keresinde benim koklamaya kıyamadığım yerlerini siz öpüyorsunuz diye söylenmiştim kardeşlerime ve de çok üzülüyordum.
Mümkün olduğunca yüzünden öptürmemeye çalışıyorum. Ben kimsenin kızımı kucağına da almasını istemiyorum ya
Uzaktan konuşarak sevsinler güldürsünler istiyorum
Yeşilçan paşa nasıl gazi gectimi :)))
Yeşilçan paşa nasıl gazi gectimi :)))
Ooo naptin sen canın ya tamamen gaz yapıcı seyler
Canim benim de sevmeleri hoşuma gidiyor ama örneğin marketin manav reyonunda çalışan bi erkek geliyor o elleriyle yanağını sıkıyor yada saçlarına elini sokuyor bu ne çok saç diye dedim temizlik yoksa tabiki sevilsinler sevileceklerde birde yüzüne cok6 ysklaşıp sevilmesine sinir oluyorum çünkü grip mevsimi solunum yoluyla geçiyor hastalıklar zaten doğdu doğalı antibiyotik yiyor birde dışardan mikrop alıp hasta olsun istemiyorumKizlar bebeginizi sevneleri niye rahatsiz ediyo sizi ben şahsen seviyorun bebegimi tanımayan kişilerin sevmesi hoşuma gidiyor.
Kizim cok icine kapanip kucagina giden herksete ağlayan bir cocuk olmasini istemiyorum.
Pazar günu alisveris mağazasına gitti eşim ayakkabi alacakti malum erkek bolumu oldugu icin erkek elemanları vardi bebegimi gorenler gelip sevdiler hoşuma gitii açikcasu ben cok yadirgamam
Mercimek çorbasına bol kimyon koyup yiyince gaz yapmıyor canım öyle içmeyi denedin miBen evde şehriye ve yoğurt çorbasından başka çorba yapmaz.oldum adam geven isyan etti:))mercimek.yaptim
Bizimkide çekiyo hala canım ebeye sordum 6 aya kadar olabilir dediKızlar bebeklerınız de hala gaz sıkıntısı yasiyormusunuz, bana 2 gündür acı yemek denk geliyor ve oglum kıvranıp duruyor ondanmi acaba bi daha yemem, oğlumun gaz sancısı pek yoktu ama acı çok etkiliyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?