- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.821
Canim geçen hafta bende grip oldum doktora grip ilaci yiyebilirsin dedi ama ben yinede yemedim bebeğime de benden grip geçti malesef 5 gündür antibiyotik şurup yiyor aman diyeyim maske Tak iyi olana kadar çünkü sütle değil solunum yolu ile geciyor.cok geçmiş olsunKızlar ben grip oldum sanırım.... Burnum akıyor başım ağrıyor hafifi bir terleme var.. doğumdan bu yana 2. Hasta oluşum.
Bal limon zencefil zerdeçal karıştırıp içiyorum. Arada parol da alıyorum. Dr parol içebilirsin demişti. Pastil de serbest diye hatırlıyorum. Bilen var mı içinizde?
Profil foto telefondan girildigi zaman değişmiyormu ya bide bizim elamizi gorseydiniz:)))
Maşallah fistiga benim kız gibi saçlı.bu arada saç demişken bebeği saçlı anneler banyodan sonra nasıl kurutuyorsunuz benim kizimda nerdeyse bir yasindaki bebek saci kadar sac var ve banyodan sonra hep sorun.sıcak havalarda havluyla soyle bir nemini alip kendi kuruyirdu ama simdi havalar serinledi kuruması zaman alıyor saç kurutma makinası da kullanmadım hiç zarar verir diyeBuda benim elacik canım kizim
Buda benim elacik canım kizim
Bende inanırım nazara, kv min bi abisi var, acaip nazari değiyor biraz fesat biri kimseyi cekemez, bize geliyor çocukları seviyor Allah içinde maşallah demeyi bilmiyor adam ya, Emir i kucağına alıyor ben ömrümde böyle güzel çocuk görmedim baci deyip duruyor, o gidiyor çocuk aglamaktan çatlıyor ne meme ne bişey istemiyor hemen okumaya başlıyorum Felak nas ayetel kursi İhlas fatiha çocuk yavaştan sakinlesip kucağımda uyuyup kalıyor
Sende oku canım bol bol, milletin gözü dağı deliyorvorones
Oku canım bol bol
Haklisiniz aman ne bilim ortam degisikligi farklı insanlarin kucağı onlari hUzursuz edio. Her zaman mis gibi emen uyuyan yavrum. Resmen memeye yaklasinca basio çığlığı. Uyumak için yerine koymak ne mümkün . Banyo yaptırddkk şimdi uyuyo kuzumÖyle voronescim bide bizim zamanımızda soylemiydi böyle miydi bizde buyuttuk demelerinde fenalık geldi adı üzerinde sizin zamanınız geçmiş geçmişte artik yeni nesil böyle napayim:))Felak nas oku canım ben nazara çok inanirim
Profil foto telefondan girildigi zaman değişmiyormu ya bide bizim elamizi gorseydiniz:)))
Süpersin selma Maşallah. Bizimki nerdeeeee. Bu gece çok kalktı mesela. Birde bağırarak uyanır olduk. Gazı var sankigece emmese hiç kilo alamaz sanki bizimki.
Bu emzik gibi emmesi diyorsun ya, benim bebişin de yapıyor bazen yarım saatten fazla kalabiliyor tabi uyur vaziyette. Ben göğsümü çekiyim süt bitmiştir diğerini veriyim diyorum bu sefer o artık almıyor. Ne yapsam tek göğüste o bırakana kadar dursam mı
Bize doktorumuz 4. Aydan sonra destekli oturtabilirsiniz dedi ama ben bir 5 ayı beklerim herhalde oturma kimilerinin iyice gelişmesi icinHanımlar kızım kafasını kaldırıp kalkmak istiyor. Kaldırır gibi yapınca da çok mutlu oluyor. Bebeklerinizi ne zaman oturtmayı düşünüyorsunuz? İnternette 4 aydan sonra destekli oturtulabileceği yazıyor. Sizler ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?