- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.801
(yanlış yolladim yukardakinin devami)Bi bebek olsa keske diye umuyorum artik..
Emzige bisey sürüp vermek benim icin çözüm degil alışkanlık haline geldi bikac kere deneyebilirsin ama olmuyorsa zorlama muhtemeln bizim bebekler meme tiryaksii
Ouu beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek tek dinlenebilgim an emzirdigim anlar o da olmasa cok daha zor olur heralde biraz daha sabir gerekli sanirmm yakin zamanda gecicek bu sıkıntılar diye düşünüyorumBenim bebeğim artık emmiyor da öyle... Yani memeyi alıp dursa razıyım emsin Mutlu olsun dursun memede ama biz de o da yooook
Hanımlar kızım kafasını kaldırıp kalkmak istiyor. Kaldırır gibi yapınca da çok mutlu oluyor. Bebeklerinizi ne zaman oturtmayı düşünüyorsunuz? İnternette 4 aydan sonra destekli oturtulabileceği yazıyor. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Bence kucakta değil söyle etrafına yastık koyup kendi belinin üzerine duracak sekilde hani biz mudahale etmeden oturtmakCanim benim kizim da bu aralar surekli kafasını kaldirip kalkmak istiyor uzanmaktan cok sıkılıyo sanirim
Destekli oturtmak sanırim kucağimızda elimizlebelini kavrayarak kucakta oturtmaya dio sanirim ben bazen yapıyorum
Rica ederim canım ne demekEvet canım olabilir link için de teşekkür ederim
Haklsın millet çok bilio bana da tutturuolar su ver die. Oturtmam ya zaten öyle bekinden tutmayanları da uyarıyorm. Sınır oluom yazık bebeme. 6 ay olsun bakalım bi.Bende senin gibi biliyorumvorones doktor altı aylıkken oturt dedi eşime kalsa ikinayliktan oturtmaya başlayacaktı:))bide sinir oluyorum etraftakiler doktor ne bilirmiş niye oturtmwyacakmissin diyor doktor bilmezse kim bilecek çok merak ediyorum
Benim oglumda başını kaldırmaya çalışıyor, yatmaktanhic hoşlanmıyor, böyle basıyla ayaklarını aynı anda kaldırıp kalkmaya çalışıyor birde tombul ya tostopalak oluyorHanımlar kızım kafasını kaldırıp kalkmak istiyor. Kaldırır gibi yapınca da çok mutlu oluyor. Bebeklerinizi ne zaman oturtmayı düşünüyorsunuz? İnternette 4 aydan sonra destekli oturtulabileceği yazıyor. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Yatmakla oturmak arası bi pozisyon canımAslında ben bu destekli Oturmak Nasıl oluyor bir türkü anlamadım??? Hep öyle yazıyor ama biri bana tarif edebilir mi?
Her zaman bu zamanlar dà deliksiz uyuyan yavrum her 10 dk dà bi kalkio. Basında bekler oldum öf neden acaba. Ve bebemi görmeyen bi sürü kişi gördü .umarım nazar değildir. Büyume atağı dir die ümitt ediozruz
Öyle voronescim bide bizim zamanımızda soylemiydi böyle miydi bizde buyuttuk demelerinde fenalık geldi adı üzerinde sizin zamanınız geçmiş geçmişte artik yeni nesil böyle napayim:))Felak nas oku canım ben nazara çok inanirim
Pastili bilmiyorum canım ama şahane hasta çorbası biliyorum çok iyi geliyor.Kızlar ben grip oldum sanırım.... Burnum akıyor başım ağrıyor hafifi bir terleme var.. doğumdan bu yana 2. Hasta oluşum.
Bal limon zencefil zerdeçal karıştırıp içiyorum. Arada parol da alıyorum. Dr parol içebilirsin demişti. Pastil de serbest diye hatırlıyorum. Bilen var mı içinizde?
yesilcan86 rabbim herkesin yavrunusu içerisinde bizimkiler olmak üzere kötü sözden kötü gözden kötü nefeten korusun
Ya bizde dusunuyoruz gitmeyi bunu duymak iyi oldu nereyi tercih ettiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?