2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
(yanlış yolladim yukardakinin devami)Bi bebek olsa keske diye umuyorum artik..
Emzige bisey sürüp vermek benim icin çözüm degil alışkanlık haline geldi bikac kere deneyebilirsin ama olmuyorsa zorlama muhtemeln bizim bebekler meme tiryaksii

Benim bebeğim artık emmiyor da öyle... Yani memeyi alıp dursa razıyım emsin Mutlu olsun dursun memede ama biz de o da yooook

Benim bebeğim artık emmiyor da öyle... Yani memeyi alıp dursa razıyım emsin Mutlu olsun dursun memede ama biz de o da yooook
Ouu beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek tek dinlenebilgim an emzirdigim anlar o da olmasa cok daha zor olur heralde biraz daha sabir gerekli sanirmm yakin zamanda gecicek bu sıkıntılar diye düşünüyorum

Canim benim kizim da bu aralar surekli kafasını kaldirip kalkmak istiyor uzanmaktan cok sıkılıyo sanirim

Destekli oturtmak sanırim kucağimızda elimizlebelini kavrayarak kucakta oturtmaya dio sanirim ben bazen yapıyorum

Canim benim kizim da bu aralar surekli kafasını kaldirip kalkmak istiyor uzanmaktan cok sıkılıyo sanirim

Destekli oturtmak sanırim kucağimızda elimizlebelini kavrayarak kucakta oturtmaya dio sanirim ben bazen yapıyorum
Bence kucakta değil söyle etrafına yastık koyup kendi belinin üzerine duracak sekilde hani biz mudahale etmeden oturtmak

Haklsın millet çok bilio bana da tutturuolar su ver die. Oturtmam ya zaten öyle bekinden tutmayanları da uyarıyorm. Sınır oluom yazık bebeme. 6 ay olsun bakalım bi.

Kızlar ben grip oldum sanırım.... Burnum akıyor başım ağrıyor hafifi bir terleme var.. doğumdan bu yana 2. Hasta oluşum.

Bal limon zencefil zerdeçal karıştırıp içiyorum. Arada parol da alıyorum. Dr parol içebilirsin demişti. Pastil de serbest diye hatırlıyorum. Bilen var mı içinizde?

Benim oglumda başını kaldırmaya çalışıyor, yatmaktanhic hoşlanmıyor, böyle basıyla ayaklarını aynı anda kaldırıp kalkmaya çalışıyor birde tombul ya tostopalak oluyor
Oğlum 3 bucuk aylık ve ben destekli oturtuyorum canım tabi kanepeye felan değilde kucağımda poposunu dizime koyuyorum sırtıni karnima yaslıyorum

Aslında ben bu destekli Oturmak Nasıl oluyor bir türkü anlamadım??? Hep öyle yazıyor ama biri bana tarif edebilir mi?
Yatmakla oturmak arası bi pozisyon canım

Öyle voronescim bide bizim zamanımızda soylemiydi böyle miydi bizde buyuttuk demelerinde fenalık geldi adı üzerinde sizin zamanınız geçmiş geçmişte artik yeni nesil böyle napayim:))Felak nas oku canım ben nazara çok inanirim

Bende inanırım nazara, kv min bi abisi var, acaip nazari değiyor biraz fesat biri kimseyi cekemez, bize geliyor çocukları seviyor Allah içinde maşallah demeyi bilmiyor adam ya, Emir i kucağına alıyor ben ömrümde böyle güzel çocuk görmedim baci deyip duruyor, o gidiyor çocuk aglamaktan çatlıyor ne meme ne bişey istemiyor hemen okumaya başlıyorum Felak nas ayetel kursi İhlas fatiha çocuk yavaştan sakinlesip kucağımda uyuyup kalıyor
Sende oku canım bol bol, milletin gözü dağı deliyor vorones

Pastili bilmiyorum canım ama şahane hasta çorbası biliyorum çok iyi geliyor.
Tavuğu kemiginden ayrılan kadar pişir suyuna biraz limon biraz sirke biraz da sarmısak koy mis gibi iç, 3.icmende turp gibi olursun, geçmiş olsun

Kızlar bugün kaplicaya gittik, özel oda kiraladik ailecek girdik, oglumu bi görseniz nasıl sevdi suyu, babası havuzda yuzdurdukce nasıl gulucukler saçtı 1 saat kaldı nerdeyse havuzda sonra çıkardık bi güzel yikadik öyle yorulmuski melekler gibi uyudu, aciktikca uyandı geri uyudu, suyu çok seviyor kuzum

yesilcan86 rabbim herkesin yavrunusu içerisinde bizimkiler olmak üzere kötü sözden kötü gözden kötü nefeten korusun

Amin canim, bana hep diyorlar ki anne baba çok severmis ya çocuğunu onların nazar daha çok degermis, senin nazaran değiyor çocuğa, bana çok saçma geliyor, benim bildigim fesat kıskanç adamın nazar değer benim niye desin nazarim haksizmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…