2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben de kullanıyorum güzel gerçekten sadece pamuğu biraz topaklanma yapıyor o biraz hoşuma gitmedi

Yakında döner yan dönmeye başladıysa benimki de 10 gündür filan uğraşıyor dönmeye bugün bikaç kez yüzüstü dönebildi kolunu tam kurtaramıyor altından kurtarabilse hep dönecek de :)

Yakında döner yan dönmeye başladıysa benimki de 10 gündür filan uğraşıyor dönmeye bugün bikaç kez yüzüstü dönebildi kolunu tam kurtaramıyor altından kurtarabilse hep dönecek de :)

Ben varım 3 haftadır süt ürünleri ve dana eti diyetindeyim ama değişiklik olmadı kakada :-(

Kızlar selam, bebeklerinizin başında konak olan var mı? ve bu durumda ne yapmak gerekiyor?
Benim oğlumda var banyodan önce doktorumuz badem yağı dedi sağlık ocağında ise zeytinyağı dediler yağlayıp yumuşatmak gerekiyormuş banyo yaparken dökülüyormuş canım, sen bebeğinin mukuslu kaka yaptığını yazmış mıydın yoksa yanlış mı hatırlıyorum

Valla ayni ben hislerime tercuman oldun bende oyleyim

Canım eline sağlık.
Blok emzirme gerçekten farkediyor. Üstüste ayni memeyi 2buçuk 3saat veriyorum. Bebegim iyi kilo aliyor. Diğer çocuklara rastgele verirdim. Az az alirlardi
Ahh canım tekrar tekrar beğenmek istiyorum sonunda bi takdir eden oldu teşekkür ederim okudukça çok üzülüyorum inan ki hepimizin bebeğini düşünüyorum, gerçekten gerekli olarak mama veriliyor olsa tamam ama bir damla bile sütü olsa annenin bu artırılabilir deniliyor (sağlık problemi yoksa) o yüzden bazı annelerin sadece emzirmede küçük hatalar yaptığı için sıkıntı yaşadığını düşünüyorum yardımcı olabilmek için yazıyorum ama nerdeyse dayak yicem bu işin esprisi tabi ama keşke ne demek istediğimi iyice anlasalar tepki göstermeden önce. O kadar çok anne okudum ki mamayı kademeli olarak azaltıp tamamen bırakıp anne sütüne dönen.

Sadece duşta mı biraz uzaklaştığım her an duyuyor gibi oluyorum mutfaktaysam diğer odadaysam wc deysem bi gelip bakıyorum uyuyor

Ben girmeden önce kovaya şu dolduruyorum, suyu kapatıp öyle giriyorum,bende de oluyor ses olayi

Helal olsun canım fikir bilgi paylaşıyoruz ben zevkle okuyorum tüm yazılanları

Donemedigi tarafa yatiriyorum, en çok donmedi taraftan emziriyorum ama o çıkınti var hala kilodan belli olmasada elimi surunce hissediyorum, bugünlerde gitmemiz gerek dr a eşim izin alabilse,sende ihmal etme canım götür mutlaka

Ben de kullanıyorum güzel gerçekten sadece pamuğu biraz topaklanma yapıyor o biraz hoşuma gitmedi

Topaklanma görmedim hiç ben hoşuma gitti

Kızlar bebisler uyutma şeklimiz nedir sallayarakmi yataklarındami ayaktami

Uyandiktan 1 buçuk 2 saat sonra uykusu geliyor genelde emerken uyuyup kalıyor, besige koyarken uyanır sa hafif sallıyorum, bazen uyumuyor özellikle aksamlari emmeye kanmiyor süt bitince inat ediyor, epey saĺliyorum öyle uyutuyorum.

Ay canım bende takdir ediyorum çünkü benim emzirme yöntemimde öyle, en son hangi göğsumu emdiyse ilk onu veriyorum dibine kadar somurunce ötekine geçiyorum, cok şükür ilk ay 1 kilo 2 ve 3.ayda 1250 şer kilo aldı oglum

yesilcan86 bana azcık toparlanıyor gibi geldi ama güzel bez gerçekten ben de kullanmaya devam etcem bide mis gibi kokuyor primadaki o plastik gibi pis koku yok.
Bu aralar biraz inatlaşsa da benim oğlan da aynı seninki gibi :) emerek uyuyor genelde bazen de beşiğinde sallıyorum akşam da karanlık odada emzirerek uyutuyorum. Gece uykusuna yatmadan önce çok emmek isterlermiş canım memede süt bitmez damla damla da olsa gelir çevire çevire emzir ben öyle yapıyorum iki meme var nasılsa sayısız tur atabiliriz ikisi arasında

Canım haklısın sen yazmaya devam et.
Burası bi forum.
Tepki de alabilirsin bu normal. Her teoki olumsuz değil zaten.

Insanlar kafasında daha dogurmadan emziremezsem yedek olarak silikon uc, pompa, sagma makinesi, biberon ve mama yerleştirdiğinden sadece emzirecegim diyemiyorlar. Biraz da dayatılan reklamlara kanıyorlar haliyle.

Belki çocuk yatarak emmek istiyor belki ayakta istiyor. Pozisyon denemeyebiliyorlar.

Tabi ki senin gibi ben de mecbur durumlarda mama verilir diyorum.
Mecbur kaldım 2normal doğumdan sonra sezeryan oldum. sezeryan hayat kurtarma amaçlı bi operasyon.

normal doğum ve emzirme zor sanılıyorsa da sezeryan sonrası ve mamayla uğraşması çok yıpratıcı olabiliyor.

Araştırmadan bi google a bile bakmadan kulaktan duyma yaşamayi tercih etmemeliyiz

Maşallah maşallah benim oğlum da ilk ay ve ikinci ay 1200 aldı 3. ay 700 bile alamadı malesef çünkü memlekete filan gittik sıkıntılar yaşadık bide istekli emmedi az az emip bırakıyordu. Bide şimdi bizde alerji durumundan şüpheleniyoruz mukuslu kakasından dolayı. Alerji olursa da kilo alımı az oluyormuş. Ama önemli olan sağlıklı olması kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir. Bide yeterli kiloyu aldı şükür bebeklerin 6. Ayında doğum kilosunu ikiye katlaması normal olanmış. Hamdolsun şuanda iki katına ulaştı doğum kilosunun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…