2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Slm kızlar uzun bi aradan sonra merakedenler varmış bende özledim sizleri ve yazalım dedik Eki Görüntüle 1879985 buda benim minnak kızım Defne mira
Oyyy tatlımm özledim valla.maşşallah kuzuma çok tatlı.kaç kilo kızın canım tombiş maşşallah.anne sütümü alıyo mamada veriyomusun.

Maşallah canım.. Sadece anne sütü ile beslendiği için çok kilo bile alsa bir sorun olmuyor. Zaten 6 aydan sonra daha az kilo alıyorlar..
Evet tatlım doktorumuzda anne sütü oldugu için normal diyor 6 aydan sonra çok fazla kilo almıyor genelde
cananarya cananarya csnim bu nasıl tatlı bebek maşallah şeker yerim seni
Ayy teşekür ederiz teyzesi:KK60:
Oglunuz şimdi nasil kilo alimi yasitlariyla yakin mi

Benim esimde toplu bebek sevmez bazen biseyler yerken kizimin dilini surttugumde aşırı kiziyo kilolu bebek istemiyorum dio oda bi garip :-):-)
Oglum 3 yaşında 21 kilo boyumuzda 110cm oldu yaşları daha küçük duruyor ama kilolu degil

Bizim doğumlar aynı gündü tatlım sağlıklı olsunda kilo önemli degil sen anne sütümü mamamı veriyosun
Sadece anne sütü alıyo ama çok kilolu değil 6 buçuk kilo var yok.bakalım p.tesi belli olur.aslında sütümde iyi ama yaramadımıki senin fıstığı görünce benimki baya zayıf canım ya.

Normal diyo doktorumuz 3700 doğdu aylık ortalama 1500 kilo falan alıyor enaz 1000 kilo
Canim bence de normal yürümeye başladığı zaman kiloları atacak anne sütü asla obez yapmaz bol bol emzirmeye devam.
Kızlar neden karsilastirma yapiyorsunuz yahu bebisleri her bebeğin gelişimi birbirinden farklıdır biz birbirimize nasıl benzemiyorsak bebekler de öyle.

Blueberrytimes Blueberrytimes hoşgeldin canım yanıyordu ne zamandır
Ay hosbulduk güzelim ne tartışmalar olmuş geç kalmisim:KK71:neyse ki tatlıya baglanmis:KK31: superselma superselma mız nerde. Bu arada ben o şekilleri gösteriyorum bebisime dikkatli dikkatli bakıyor siz devam ediomusunuz şekilleri göstermeye?
Gorumcemin 10 aylik bebeği 10 kilo idi:nazar:kadında ne boyun ne bel kaldı bir kamburu çıktı falan ama şimdi 3.5 yaşında bicir bicir arkadaşımın bebeği 3. Ayın sonunda 5 kilo idi simdi o da 3.5 yasinda geçen gorumcemin oglunun yaş gününde ikisi biraraya geldi hiçbir fark yok ama birbirlerini baya bir sevdiler:KK60:
Demem o ki kızlar ister anne sutu ister mama farketmez yürümeye başlayınca hepsi yaşını yakalıyor hiç canınızı sikmayin:KK68:

Sadece anne sütü alıyo ama çok kilolu değil 6 buçuk kilo var yok.bakalım p.tesi belli olur.aslında sütümde iyi ama yaramadımıki senin fıstığı görünce benimki baya zayıf canım ya.
Tatlım her bebek farklıdır benim kızım 2 ay ayakta gezerek emdi şimdi biraz daha iyi emme problemli ama emiyor bi şekilde senin ogluşuda merakettim paşayı

Canim bence de normal yürümeye başladığı zaman kiloları atacak anne sütü asla obez yapmaz bol bol emzirmeye devam.
Kızlar neden karsilastirma yapiyorsunuz yahu bebisleri her bebeğin gelişimi birbirinden farklıdır biz birbirimize nasıl benzemiyorsak bebekler de öyle.
Tatlım bencede oglum çok kiloluydu o bile normale döndüyse hiç dert etmeyin

Seninki ne kadar canım boy kilo bide d.tarihi yazarmısın

Biz de ayın 12 sinde 4 aylık olucaz. Doğum kilomuz 3780 şuan 6600 üz. İlk ay 1150 gr, ikinci ay 800gr 3. Ay 560 gr aldık. Bu ay da bakıcaz işte. Ben de sadece anne sütü veriyorum ama gördüğün gibi çok hızlı azaldı kilo alımı. Hatta 560 ı görünce Dr endişe etti biraZ. Ama toparlıyoruz işte. 6. Aya kadar anne sütünü yetişebilsek iyidir. Amaannnn sağlıklı olsunlar bebişlerimiz o yeter

Biz de ayın 12 sinde 4 aylık olucaz. Doğum kilomuz 3780 şuan 6600 üz. İlk ay 1150 gr, ikinci ay 800gr 3. Ay 560 gr aldık. Bu ay da bakıcaz işte. Ben de sadece anne sütü veriyorum ama gördüğün gibi çok hızlı azaldı kilo alımı. Hatta 560 ı görünce Dr endişe etti biraZ. Ama toparlıyoruz işte. 6. Aya kadar anne sütünü yetişebilsek iyidir. Amaannnn sağlıklı olsunlar bebişlerimiz o yeter
Benimde ilk aylar kilo alımı iyiydi canım.öyle gitse 7 yi geçerdi.

Ay hosbulduk güzelim ne tartışmalar olmuş geç kalmisim:KK71:neyse ki tatlıya baglanmis:KK31: superselma superselma mız nerde. Bu arada ben o şekilleri gösteriyorum bebisime dikkatli dikkatli bakıyor siz devam ediomusunuz şekilleri göstermeye?
Gorumcemin 10 aylik bebeği 10 kilo idi:nazar:kadında ne boyun ne bel kaldı bir kamburu çıktı falan ama şimdi 3.5 yaşında bicir bicir arkadaşımın bebeği 3. Ayın sonunda 5 kilo idi simdi o da 3.5 yasinda geçen gorumcemin oglunun yaş gününde ikisi biraraya geldi hiçbir fark yok ama birbirlerini baya bir sevdiler:KK60:
Demem o ki kızlar ister anne sutu ister mama farketmez yürümeye başlayınca hepsi yaşını yakalıyor hiç canınızı sikmayin:KK68:

Bende gosteriyorum canım evet ya Selma benimde aklımda acaba nerelerde bende arada nisan anneleri grubuna takiliyorum bir paylaşımları bir paylaşımlar anlatamam bizim buralar çok sessiz

Kızlar ışte buradayım
Sağolun canlarim
Oğlum tabletin camını kırınca telefonuma el koydu. Arada bi eline geçince alıntı veya etiket varsa bakıyorum. Genelde haziran annelerinde oluyor.

3haziran doğumlu bebeğim ya ondan pazartesi kontrolu var.
Yüzüstü dönüyor artık.

Hatta geçen gün evin önünde yılan kovaladim. Yazamadim bi türlü.

Gel babasıni hatırlattığın için sağol canım

Back